Horoskop

Horoskop vecka 27 – läs om din vecka här

Fiskarna behöver hålla huvudet kallt och väduren kan göra upp planer.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Tiden är inne för planering och struktur. Om du har några ofärdiga uppgifter som behöver göras kommer din stabila energi att vara till god hjälp. Kanske är du redo att ta semester – isåfall har du koll på läget, något som glädjer dina närmsta. En familjemedlem kan känna sig pressad under veckan, men du kan tyvärr inte hjälpa till.

Veckans råd: Planera.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Oavsett om du är på semester eller inte, har du goda möjligheter och gott om tid att städa upp i något. Det kan vara hemma eller där du befinner dig. Energin kan också användas till att sätta dig in i något som kräver att du läser på noga i en viss fråga. Du har lätt för att förstå vissa sammanhang du tidigare haft problem med.

Veckans råd: Nyttja din goda energi.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du blir påverkad från olika håll under veckans första dagar, och du är nöjd och belåten över hur saker och ting utvecklas. Det kan dock dyka upp vissa hinder som du inte kan kontrollera, något som gör dig frustrerad. Lyckligtvis är du tillbaka på toppen när helgen närmar sig, och du kan lägga irritationen bakom dig.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Det kan finnas vissa arbetsrelaterade saker du har svårt att släppa taget om just nu. Därför kan det vara en bra idé att hitta något som kan distrahera dig på ett konstruktivt sätt så att du kan komma vidare och njuta av semestern.  Du har en eller flera personer runt dig som du tycker att det är behagligt att spendera tid med – och det är ömsesidigt.

Veckans råd: Hitta annat att tänka på.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du är mycket nöjd med tillvaron i början av veckan men det finns en risk att du blir indragen i en debatt som kan vara svår att hantera. Oavsett om det är du eller någon annan som startat diskussionen leder det till högljudd stämning. Det kan handla om att det trampas på rejält ömma tår.

Veckans råd: Andas med magen.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du njuter av ett behagligt sällskap i början av veckan, men i takt med att dagarna går känner du ett behov av avstånd. Det är en svår balansgång då du inte vill vara ensam och söker en del uppmärksamhet. Det kan dyka upp något som du är missnöjd över och du tvekar inte att uttrycka din frustration.

Veckans råd: Var försiktig med viljan.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du har lyckats komma vidare i en bestämd fråga och nu är det hög tid att njuta av dina framgångar. Utvecklingen har inte gått så snabbt som du har önskat och du bör förbereda dig på att de närmsta veckorna kommer vara långsamma men mycket behagliga. Du behöver gå försiktigt fram.

Veckans råd: Gå inte för fort fram.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Även om du inte lyckas slå igenom just nu bör du njuta av dagarna. Det råder god stämning mellan dig och dina närmsta. Det är inte så ofta du öppnar dig för dem du tycker om, men med tanke på hur allt ser ut nu kan du gärna våga visa mer av dina innersta tankar och känslor – åtminstone inför en partner.

Veckans råd: Ta några dagars ledighet och njut.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Din uppmärksamhet är riktad mot din partner eller en annan nära relation. Det kan råda viss oro då partnerns humör inte är på topp – framförallt i början av veckan. Men med hjälp av din naturliga charm kan du värma upp din partner lite och den närmsta tiden kan fyllas av god kemi.

Veckans råd: Använd din charm.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du är en central figur i en viss fråga. Du sitter nämligen inne på information som personer i din närmsta krets vill veta mer om. Det är inga svårigheter för dig, och du har god tillgång till vissa informationskällor. Om det handlar om att dokumentera en kunskap kan det bli svårt, då mycket baseras på känsla.

Veckans råd: Dela din kunskap.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det finns vissa praktiska saker som behöver göras, och du har all hjälp du behöver. Du kan vara mer känslomässigt påverkad än vanligt, och det kan förvirra dig eller förändra sättet du agerar på just nu. En person i familjen är en viktig stöttepelare och du bör inte tveka inför att luta dig lite mot denna. Saker på hemmaplan kommer lugna ner sig.

Veckans råd: Ta emot den hjälp du kan få.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du håller hög fart just nu och det passar dig bra. Du har flera bollar i luften och du kan hantera allt utan stora problem. Familjeidyllen kan dock krackelera något mot mitten av veckan när det står stora känslor på spel. Det går snabbt över och lugnet sänker sig åter.

Veckans råd: Håll huvudet kallt.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!