Horoskop

Horoskop vecka 27 – läs om din vecka här

Oxen bör hålla fokus och lejonet kan slappna av.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du har ett stort behov av att få distans till den sista tidens händelser innan du kan gå vidare till nya uppgifter. I mitten av veckan återfår du fotfästet och du märker snabbt av att du inte kan sätta agendan på egen hand. Du blir tvungen att anpassa dig efter andras planer. Din förmåga att nå fram är inte speciellt stark just nu, och så kommer det att vara en stund framöver.

Veckans råd: Lyssna på andra.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det är framförallt två saker du jonglerar just nu, något du har gjort under en längre period. Du bör försöka ge båda delar lika mycket uppmärksamhet och kan därför inte pausa någon av dem. Det kan handla om ekonomiska frågor som behöver “förhandlas” på plats. Du har en god övertalningsförmåga just nu, och når på så sätt i mål.

Veckans råd: Håll fokus.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du märker av ett temposkifte i början av veckan. Du blir mer uppmärksam och omsorgsfull i relation till dem som betyder mest för dig. Du är mer påverkbar än du brukar och det kan påverka både humör och stämning. Intrycken bör bearbetas, eventuellt genom att lyssna på musik och vända blicken inåt. I helgen vill du helst vara ensam.

Veckans råd: Bearbeta intryck.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Då du är en utpräglad familjeperson blir du kanske överraskad över att du denna vecka helst gör saker på egen hand. Kanske passar det för de andra i familjen att det finns lite avstånd just nu så att alla kan få upplevelser ni sedan kan berätta om. Låt arbetsrelaterade uppgifter ligga så länge det är möjligt.

Veckans råd: Försök att koppla bort arbetet.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Semesterkänslan är på väg att dyka upp och du inser att du är tvungen att släppa tyglarna och låta ledigheten ta över. På så sätt kan du riva dig loss från eventuella arbetsuppgifter för att njuta friheten och möjligheten att göra precis det du vill. Om du önskar att bli underhållen har du mycket att se fram emot.

Veckans råd: Sänk axlarna.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Ett skifte sker under veckans första dagar. Kanske drar du upp ankaret och reser på semester – det oväntade kan vänta under nya himlar. Det kan också vara så att du åker på ett slags sommarläger eller en kurs, något som kan bidra till att vidga dina horisonter. Fram mot helgen kommer du att vara full av intryck som behöver bearbetas innan nästa vecka.

Veckans råd: Bearbeta intryck.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Om du är på semester är det möjligt att ditt ressällskap har rest vidare eller hemåt. Det sätter dig i en speciell situation där du har möjlighet att göra precis det du vill utan att ta hänsyn till andra. Som våg tycker du inte om att vara ensam, men just denna vecka kan det vara en fin upplevelse för dig att vara helt på egen hand.

Veckans råd: Var inte rädd för att vara ensam.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du märker av ett temposkifte i början av veckan och efter det kan du slappna av lite mer. Du behöver inte ta några initiativ eller gå längst fram i ledet under semstertid. Du känner att det inte är upp till dig att ta stora beslut just nu och det kan vara en utmaning att hålla dig i bakgrunden och låta andra bestämma. Se det som semester.

Veckans råd: Andas ut och slappna av.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det kan vara krävande för en eventuell partner eller vän att hålla jämna steg med ditt höga tempo för tillfället. Det är inte säkert att du är helt klarsynt och därför bör du försöka hålla både ögon och öron öppna och registrera hur andra upplever dig. I helgen kan känslor stå i vägen för en rationell dialog och därför kan det vara smart att vänta.

Veckans råd: Var öppen för feedback.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Din partner eller närmsta vän kräver din uppmärksamhet denna vecka. Även om du tycker att du känner personen väl kan du ändå bli överraskad över saker som personen visar eller gör. Det är bäst om du stöttar upp för personen och försöker vara positiv.

Veckans råd: Det kan vara en god tid att ändra några mönster.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har ingen lust att påbörja nya saker och du har fortsatt med uppgifter du inte är klar med, och detta är en fin vecka att färdigställa saker som haltar efter. Det är bara att ta tid på dig och få med alla uppgifter du behöver. Din partner kommer med några otraditionella förslag under helgens gång. Det inspirerar dig.

Veckans råd: Låt dig inspireras.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Om du är i ett förhållande eller tillsammans med familjen bör du känna av stämningen innan du fattar ett större beslut om veckan. Det är inte nödvändigtvis alla som har samma behov som du. Kanske behöver du inte ta initiativ överhuvudtaget. Låt din partner eller andra leda, framförallt under helgen.

Veckans råd: Låt andra ta initiativen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!