Horoskop

Kärlekshoroskop 2022 – så blir din sommar

Denna sommar kommer vissa stjärntecken träffa den rätta, medan andra genomgår stora förändringar – inte minst på insidan. Hur kommer din sommar se ut? Se vad stjärnorna säger!

Foto: Pexels

Sommaren är här och med den säsongens alla chanser till flört och romans! Här tar vi en titt på vad astrologin säger om kärlekssommaren 2022.

Källa: Cosmopolitan

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Den här sommaren kommer många av dina relationer ta en ny riktning, kära Vädur. Allt tycks förändras: människor, situationer, livsstilar, prioriteringar och värderingar. Låt det ske. Folk kommer och går, och det är okej.

När det kommer till dina närmaste relationer, var mån om att ni båda får utrymme att växa, att ni får andrum och möjligheten att dela med er av de förändringar ni genomgår. Stäm av med varandra regelbundet för att säkerställa att ni har samma mål i livet.

Singlar födda i Vädurens tecken kommer känna sig dragna till jordtecken denna sommar – Stenbocken, Oxen och Jungfrun.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Sommaren 2022 kan för dig komma att handla om avslut, slutet på relationer och att avlägsna sig från svåra och inskränkande situationer som inte längre gagnar en. Du kommer lämna de “dåliga” sakerna bakom dig denna sommar – ja, det gäller även människor – och detta kommer faktiskt ha en positiv effekt på de som finns kvar.

Du inser inte hur energikrävande vissa av dina relationer är, kära Oxe. När du slipper dem kan du ägna all tid och energi som du får över åt folk som faktiskt betyder något. Detta förändrar allt.

Singlar födda i Oxens tecken kommer känna sig dragna till lufttecken denna sommar: Tvillingarna, Vågen, Vattumannen.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Denna sommar kan arbetsplatsen eller skolan visa sig vara den perfekta platsen för att hitta en ny kärlek, kära Tvilling. Detta gäller särskilt ambitiösa eldtecken: Lejonet, Väduren, Skytten. Du letar efter en livspartner – inte bara en sommarflört – och du vill ha någon som är din jämlike, som kan utmana och inspirera dig. Detta är något utöver det vanliga.

I dina nära relationer stöttar och hjälper ni varandra att leva era bästa liv. Denna sommaren är en bra tid för befordringar, att vidga sina vyer, flytta eller resa.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Under den senaste tiden har du känt att du befinner dig i limbo när det gäller ditt kärleksliv. Du verkar ha fastnat i gamla hjulspår, vilket driver dig till vansinne. Du behöver förändring, framsteg, handling, engagemang och stimulans!

Så, kära Kräfta, se till att det sker. Det är din inställning som behöver förändras – förändra din attityd så förändras ditt liv. Det du behöver göra är att försöka se saker och ting ur andras perspektiv. Då får du den uppenbarelse som kommer lösa problemen i din relation.

Singlar födda i Kräftans tecken kommer känna sig dragna till drömmande, kreativa, intuitiva Fiskar denna sommar.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Sommaren 2022 blir en riktig kärlekssommar för dig, kära Lejon. Låt inte detta gyllene tillfälle glida dig ur händerna! Kom fram till vad – och vem – du vill ha och gör det du kan för att närma dig det eller dem. Om du visar framfötterna kommer universum ge dig det du önskar. Det är dags att bjuda ut någon, fria, ta en relation till nästa nivå, skapa den relation du vill vara i. Kort och gott, åstadkom den förändring du längtar efter.

Singlar födda i Lejonets tecken kommer känna sig dragna till vattentecken denna sommar: Kräftan, Fiskarna, Skorpionen.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Sannolikheten för en vacker sommarromans – och kanske något mer – är hög för dig, kära Jungfru. Dessutom finns det goda chanser för utlandsresor, semester och tropiska destinationer. Så om du har möjligheten att resa bort den här sommaren, gör det! Ditt kärleksliv kan bjuda på underbara överraskningar när du befinner dig långt hemifrån. Tro på dig själv, du förtjänar det bästa!

Singlar födda i Jungfruns tecken kan känna sig dragna till personer födda i Lejonets tecken denna sommar. De är inte din vanliga “typ”, men det fungerar oväntat bra!

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Den här sommaren kan bjuda på frestelser i många olika former, kära Våg. Du är en person med många beundrare och därför kan det vara lockande att göra något som känns nytt, spännande och lite vågat. Men släng inte bort din chans med någon som verkligen betyder något för en kortlivad kick! Gör det rätta, så kommer det rätta hända dig.

Du som är singel och född i Vågens tecken kan känna dig dragen till en intensiv Stenbock denna sommar.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

När det kommer till romantik kan du vara en farlig karaktär, kära Skorpion. Du är intensiv, hemlighetsfull, svartsjuk, och förbehållslöst karismatisk. Folk faller för din charm, vilket ger dig kontrollen. Men den här sommaren kan du komma att möta din jämlike! Ett lufttecken som Tvillingarna, Vågen eller Vattumannen, som är lika självsäker och självständig som du – och som inte faller för din karisma. Det blir en viljornas kamp, men du älskar det!

Om du befinner dig i ett förhållande, se till att hålla ett öga på maktbalansen i relationen. Försäkra dig om att både du och din partner känner er uppskattade och behövda.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du är en naturligt flörtig person, kära Skytt, och du älskar jaktens spänning. Den här sommaren kommer du vilja befinna dig där det händer – du vill vara mitt i smeten, flörta, ha roligt och lära känna nya människor.

Andra eldtecken – Väduren, Lejonet, Skytten – är perfekta för detta ändamål. Om du däremot redan befinner dig i en relation, se till att inte utsätta dig för onödiga frestelser. Ibland kan du helt enkelt inte stå emot din egen natur…

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Den här sommaren kommer du lära dig mer om dig själv, dina behov och ditt beteende i kärlekslivet än någonsin förut, kära Stenbock. Du kommer lära dig att inse när du saboterar saker och ting för dig själv, samt att känna igen de inskränkande osäkerhetskänslor som du är så trött på att bära runt på. Släpp allt det där. Förändras! Allt kommer bli så mycket bättre när du gör det här viktiga arbetet med dig själv.

Singlar födda i Stenbockens tecken kommer dras till lufttecken denna sommar – Tvillingarna, Vågen, Vattumannen.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Den här sommaren kan det kännas som att vissa nära relationer når ett naturligt slut, kära Vattuman – och det är okej. Låt saker och ting komma och gå. Vissa människor är med oss livet ut, andra endast under en period. En del av detta flöde är att du själv håller på att förändras. Du håller på att bli mer bekväm i dig själv, glad för den person du är, stolt över dina styrkor, nöjd med att vara unik. Detta förändrar vilka som dras till dig, och du måste låta detta ha sin gång. Människor som passar dig bättre kommer förbättra de relationer som finns kvar i din värld.

Singlar födda i Vattumannens tecken kan känna sig dragna till Skorpioner denna sommar.

 

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Ditt kärleksliv kan komma att präglas av mystik, illusioner, hemligheter och intriger denna sommar, kära Fisk. Kanske inleder du en passionerad affär som du döljer från andra. Kanske upptäcker du hemligheter inom dina relationer och får reda på mer om de som står dig närmast. Du kanske ställs ansikte mot ansikte med djupa, mörka sanningar om dig själv. Var modig! Sanningen kommer att lysa upp din romantiska framtid.

Singlar födda i Fiskarnas tecken kan komma att känna sig dragna till drömska Kräftor denna sommar.

 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!