Horoskop

Horoskop vecka 28 – läs om din vecka här

Väduren bör försöka få översikt och oxen kan njuta av roliga nyheter.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Oavsett om du har semester eller inte denna vecka så har du en del praktiska saker att lösa innan du kan släppa taget helt. Just nu kan du inte styra saker i den riktning du önskar, och om du försöker kommer du att inse att det inte blir som förväntat. Använd veckan till att samla ihop alla trådar och gör dig redo inför en paus.

Veckans råd: Samla ihop alla trådar.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du kan överraska dina närmsta genom att göra något på ett nytt sätt. Flera personer i din umgängeskrets välkomnar detta och det leder därför till en mycket god stämning. Mitt i veckan förändras ditt humör och det får dig att våga kliva ur din comfort zone. När du har lyckats övervinna din osäkerhet kan du njuta av allt nytt runt dig.

Veckans råd: Njut av det som är nytt.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har mycket på hjärtat just nu, och därför kommunicerar du mer än vanligt. Lyckligtvis är det många som vill lyssna på dig och det du har att berätta. Du mår bra, kanske för att du befinner dig i något som känns bekant, och du är en drivande kraft när det gäller roliga sommaraktiviteter. Du sprider glädje och smittar med ditt goda humör.

Veckans råd: Sprid glädje.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Denna vecka är en av årets absoluta höjdpunkter. Framförallt när det gäller samarbete och kärlek. Kanske befinner du dig på en resa och möter en person som på alla sätt lever upp till dina förväntningar – och tvärtom. Veckan lämpar sig extra väl till att skapa struktur och ordning och dessutom att planera höstens aktiviter oavsett om du har semester eller inte. Du ser ut att ha full kontroll på läget.

Veckans råd: Gör upp höstplaner.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du vill helst inte bli störd nu, nu har funnit dig tillrätta på en plats som du värdesätter och som kan ge dig en paus från ett i övrigt hektiskt och socialt liv. Det finns några saker du behöver lösa i sommar och veckan lämpar sig bra för detta. Det kan handla om några “papper” som behöver bli färdiga, så att du eventuellt kan ta dig an några helt speciella utmaningar.

Veckans råd: Sök lugnet.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Humöret är på topp redan från början av veckan och det är inte mycket som kan ändra dina planer för den kommande perioden. Nyttja dessa konstruktiva dagar till att förstå dina behov och önskemål, kanske kan du infria några av dem. Det dyker dessutom upp några arbetsuppgifter som du löser med glädje och entusiasm.

Veckans råd: Ge kärleken en chans.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Även om du kan ta dig en semestermånad har du några uppgifter som behöver bockas av innan du kan ta ledigt. Tiden är inne för att frigöra dig från några förpliktelser. Du är redo att testa gränser i en ny miljö och långt bort från familjens trygghet. Mot slutet av veckan märker du hur ditt humör förändras och du kan känna av viss press, som kan komma från dina barn eller någon annan närstående.

Veckans råd: Gör dig fri från vissa plikter.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har gett mycket uppmärksamhet till en partner eller någon annan närstående under lång tid. Detta har tagit en hel del av din egen tid och du längtar efter att få vara mer spontan och lyssna på det du själv vill. Snart ser det ut som att du kan ändra några vanor, kanske också när det gäller ett samarbete. Känner du dig mer rastlös än vanligt kommer det dröja länge innan det går över.

Veckans råd: Följ dina önskemål.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Denna veckan lämpar sig extra bra för semester och resor. Kanske n bra kombination av båda saker. Ska du ha semester med din partner finns det goda utsikter för att hitta kärlek och en gemensam bas. Du har många intressen, som alla ska tas tillvara, och detta kan bli för mycket för din omgivning som kan ha svårt att hänga med i ditt tempo.

Veckans råd: Njut av kärleken.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

En partner eller ett kärleksintresse befinner sig i sitt esse just nu, och denna vecka har ni en exceptionellt god kemi. Nyttja sommarmånadernas goda energi till att komma närmre varandra. Om du är singel kan du istället göra något med dina kollegor – även om det är semestertid. Veckan lämpar sig väl till djupa samtal.

Veckans råd: Ta tillvara på den goda energin.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Även om sommar och semester står i centrum, bör du inte glömma av familjen. Om det finns möjlighet att samla familjen, kommer det bli ett uppskattat initiativ. Kanske planerar du några praktiska saker som behöver göras under semestern, och då är denna vecka är bra tid att få det undanstökat.

Veckans råd: Samla familjen.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har det stressigt just nu, och saker som rör hem och bostad pressar sig på. Du är redo att omvandla det till något effektivt. Du kanske får en hjälpande hand av en partner eller en kollega eller vän, som vet precis vad som behöver göras. Du visar personen att du uppskattar initiativet. Kärleken blomstrar.

Veckans råd: Ta emot hjälp.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!