Horoskop

Horoskop vecka 28 – läs om din vecka här

Kräftan låter sig inspireras och lejonet står emot krav.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du är på det klara med att du inte kan bestämma allt själv även om det irriterar dig. Det är inte så mycket du kan göra åt saken. Du kan inte disponera din tid fritt just nu och måste anpassa dig efter andra. Detta är en ypperlig tid att öva upp tålamodet, du kommer ha nytta av det framöver. Du måste bara acceptera de villkoren som gäller just nu.

Veckans råd: Öva upp tålamodet.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Olika intressen står på spel just nu. På den ena sidan har du fullständig kontroll på allt och styr dig framåt efter planen. På den andra sidan dyker det upp några irrationella tankar eller känslor som påverkar ditt självförtroende. Istället för att pressa dig själv att fatta ett beslut på stående fot bör du vänta tills du inte längre tvivlar.

Veckans råd: Vänta tills du är helt säker.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Idéerna kommer som en jämn ström just nu och många är så bra och originella att de är värda att omvandla till praktik. Du sköter dig själv under största delen av veckan och har inget behov av att andra blandar sig i. Mot slutet av veckan kan du förvänta dig att bli kontaktad av en person som önskar inleda ett samarbete. Vid första ögonkastet ser det ut som en win-win situation.

Veckans råd: Tänk dig om innan du säger “ja”.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du får sällskap av en person som står dig nära och som du litar på. Du känner stor omsorg för personen som du också har ett gemensamt förflutet med, nästan som familj. Lyssna på förslagen som kommer, det finns goda förutsättningar för ett samarbete. Du bör inte ställa frågor om personens avsikter.

Veckans råd: Låt dig inspireras.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du kan känna dig attraherad av en person som har ett eller flera erbjudanden till dig. Om det handlar om ett samarbete bör du vara på säkra sidan innan du bestämmer dig. Om du har en möte med personen ifråga, hitta ett lugnt ställe, gärna något som känns som hemmabana. Det kan stärka självförtroendet.

Veckans råd: Stå emot krav.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Även om du i början av veckan singalerar att du helst vill fixa saker på egen hand och värnar om din självständighet kommer du antagligen bli tvungen att be om hjälp ändå senare i veckan. Det kan bli en fin upplevelse med en vän eller kollega. Ni har ett gemensamt förflutet och därför kan ett samarbete påbörjas på en trygg och stabil grund.

Veckans råd: Var öppen för samarbete.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Detta är en fin vecka för kärlek och flört av det mer seriösa slaget. Om det handlar om en date så matchar ni varandra bra och tänker på liknande sätt. Det är en bra utgångspunkt. Men den goda smaken kan bli besk under veckan. Du kan börja tvivla på dina känslor. Om det är så bör du försöka skjuta osäkerheten åt sidan och njuta av livet.

Veckans råd: Följ ditt hjärta.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Även om det är semestertider så tänker du mycket kring samarbete överlag. Vilken roll har du och i vilka sammanhang? Önskar du att något skulle vara annorlunda? Du kan inte bestämma dig här och nu, men du känner säkert av ett stort frihetsbehov och det kan vara svårt att kontrollera.

Veckans råd: Låt dig inte påverkas av andras dåliga tålamod.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Om du har semester denna vecka kan du knappast få en bättre utgångspunkt. Det står många fria val till ditt förfogande och du kan i stort sett göra det du vill. Du har egentligen ett enda krav och det är att det ska vara lite fart och action. Du vill gärna uppleva något du inte upplevt tidigare.

Veckans råd: Var noga med ekonomin innan du slänger dig in i något som kostar pengar.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Oavsett om du har semester eller inte så finns det några praktiska saker som behöver lösas. Du har alla möjligheter att få det gjort under veckans gång, och med framgång. Du vet hur saker och ting ska vara och så länge du följer din plan kommer du att nå i mål. Du brukar inte yttra dig speciellt känslomässigt, men denna vecka klarar du inte att låta bli.

Veckans råd: Följ din plan.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vanligtvis ska det lite till för att du ska vara romantisk men möjligheterna är stora denna vecka. Om det finns någon du har ett extra gott öga till bör du ge uttryck för det. Intresset är med största sannolikhet besvarat. Den andra personen har många intressen och det bör inte vara svårt att hitta samtalsämnen. Ni kommer få en fin dialog.

Veckans råd: Berätta om dina känslor.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Din konstanta rastlöshet tar sig uttryck på det sätt att det alltid måste hända något. Denna veckan måste du dock inse att du får hitta på aktiviteter på egen hand, något som inte bör vara svårt då du har många idéer att testa. Därför ska du inte begränsa dig, utan hellre slänga dig ut. Ekonomin kan bli avgörande.

Veckans råd: Ha koll på kontot.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!