Horoskop

Horoskop vecka 29 – läs om din vecka här

Oxen ska inte vara blygsam och lejonet kan se fram emot helgen.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Om du har semester nu så har du goda chanser att köra ditt eget race. Men du kan uppleva att andra har förväntningar på dig som du gärna vill leva upp till. Att inte göra det kommer att göra saker och ting svårt för dig. Ekonomiska frågor står i centrum och du vill helst vara oberoende, även när det kommer till dina investeringar. Din partner behöver extra uppmärksamhet.

Veckans råd: Se din partner.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du känner av ett tydligt stämningsskifte redan under veckans första dagar. Du kommer mer till ro och det blir lättare att njuta av dagarna. Du föredrar att hålla dig hemmavid, det är där du har det bäst just nu. Den närmsta tiden framöver lägger du på familjen men du behöver också uppmärksamhet och omsorg själv.

Veckans råd: Var inte blygsam.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Känslor som har med ditt förflutna att göra kan stå i centrum under veckans första dagar. Men du kan enkelt skaka av dig dem och du kan se fram emot en period som handlar om nuet, festligheter och resor. Kanske kommer du mot slutet av veckan överens med några kollegor om att åka iväg tillsammans på en kurs, ett seminarium eller annan sammankomst.

Veckans råd: Njut av dagarna.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Även om det är semestermånad ligger det flera förändringar och väntar, framförallt under den kommande helgen. Innan dess kommer du att få några spirituella upplevelser eller insikter, kanske på en resa. Partnerskap tar din uppmärksamhet under torsdagen, och du prioriterar därefter. Ditt humör kommer att stiga och tillvaron blir lättare.

Veckans råd: Ge din partner uppmärksamhet.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har de bästa möjligheterna att slappna av och njuta av en eventuell semester, framförallt under veckans första dagar. Kanske befinner du dig på en exotisk plats och får speciella upplevelser. Personer, eventuellt från ditt förflutna, kan korsa din väg i mitten av veckan. Ett återseende kan väcka känslor. Under helgen förändras ditt humör och du blir glad och munter igen.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du blir påverkad av emotionella frågor i början av veckan och det kan vara en bra idé att öppna upp sig och sätta ord på det som upptar dig. Under tisdagen och onsdagen kommer ditt goda humör tillbaka och du kan fokusera mer på dina behov framöver. Det kan vara en bra idé att planera hur du ska framstå om du ska söka ett nytt jobb.

Veckans råd: Tänk över vilket intryck du ger.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

I början av veckan märker du av att saker och ting lugnar ner sig runt dig. Du har inte så många bollar i luften samtidigt och det blir lättare att få översikt över jobbet även om det är semestertider. Om du är på jobb nu behöver du prioritera omsorg i relation till dina arbetsuppgifter, du vill helst att alla ska ha det bra. Känslorna tar lätt över.

Veckans råd: Njut av de lugna ögonblicken.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Om det finns något som inte är färdigställt när det kommer till boende eller familj kan det vara smart att lösa det nu. Du har gott om tid och du vill helst göra saker så bra som möjligt i förhållande till en eventuell partner. Du vill dock inte binda upp dig på långvariga projekt, något du måste förklara för dina närmaste.

Veckans råd: Färdigställ uppgifter.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har alla möjligheter att stortrivas denna vecka. Kanske har du turen att vara mitt i semestern så att du kan göra det du känner för. Många av dina intressen pockar på din tid och det kan vara svårt för dig att veta hur du ska prioritera. En kontakt från ett annat land kommer att hamna i centrum under helgen.

Veckans råd: Planera dina dagar.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Samarbete och partnerskap står i centrum och kan du förvänta dig motstånd mot dina förslag. Försök tydligare förklara dina tankar och avsikter och kom ihåg att det kan vara svårt för andra att förstå. När de först förstår vad det handlar om kan du få mer stöd. Men du bör lyssna på vad de har att säga.

Veckans råd: Lyssna på andras förslag.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du bör inte pressa dig själv mer under veckan. Vänta till senare med att ställa krav på dig själv eller andra. Du kan istället koncentrera dig om några känslomässiga frågor som ligger och trycker i bakhuvudet. Få fram tankarna i ljuset och du kommer upptäcka att det inte är så svårt som du trodde.

Veckans råd: Var snäll mot dig själv.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det kan vara en bra idé att ha tålamod, din omgivning och din bättre hälft eller en samarbetspartner måste kämpa för att hålla samma tempo som du. Hjälp gärna till att färdigställa uppgifter som din partner eller kollega har lite erfarenhet av. Under helgen kan personen klara av att följa dig och dina idéer.

Veckans råd: Hjälp en samarbetspartner.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!