Horoskop

Horoskop vecka 3 – läs om din vecka här!

Väduren måste hålla fokus och tvillingarna bör tro på sig själva.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Dina projekt rör sig i rätt riktning och du behöver inte längre lägga all din energi på framtiden. Humöret blir bättre och du märker att du har medvind. Framför dig ligger ett eller flera beslut när det kommer till karriären. Du har flera möjligheter att lyckas med stora förändringar.

Veckans råd: Håll fokus.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det kan vara så att du har några hinder framför dig, som du är tvungen att klara av för att nå ett mål i arbetslivet. Det kan vara smart att sänka dina förväntningar och vänta in tiden. Vänta till nästa vecka innan du fattar stora beslut, helgens nymåne kan leda till klarhet och nya möjligheter.

Veckans råd: Ha is i magen.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Även om du tycker att allt runt dig har stannat upp kan du glädja dig till helgen då saker och ting börjar röra sig i rätt riktning. Du har under lång tid inte haft möjlighet att avsluta uppgifter, då du har saknat rätt information. Nästa vecka blir det bättre, framförallt när det gäller beslut och handlingskraft.

Veckans råd: Tro på dig själv.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Det är fokus på samarbete, framförallt när det gäller dina närmsta och i parförhållande. Genom att prata om problem kommer du snabbt uppleva att stämningen blir bättre och att saker blir enklare. Du bör fånga chanserna när de dyker upp. I helgen tar du dig vidare.

Veckans råd: Prata med någon som står dig nära.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Din energi är upp och ner just nu, något som kan leda till både inre och yttre stress. Du försöker hålla koll på tiden och att livet ska hålla en jämn rytm. Du glömmer lätt att dina handlingar kan få konsekvenser, men om du kan påminna dig själv om det blir det lättare att hålla koll på dina impulsiva sidor. Försök blicka inåt istället för att styras av det som sker runt dig.

Veckans råd: Försök varva ner.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du sätter allt på paus under denna vecka, och det är ingen dum idé att ta det lite lugnt. Du får tid att tänka nog igenom saker som du tvivlat på och ifall du behöver gå på djupet med något. Normalt ser du på detta med förnuftig blick men denna vecka kan det vara smart att hålla sig till fakta och se vad det leder till.

Veckans råd: Var noggrann.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Det är hög tid att lista ut hur nästa steg ska se ut i livet. Ska du fortsätta med något du startat upp eller är det bäst att släppa det helt? Det kan vara en av frågorna du ställer dig själv denna vecka. Väljer du att fortsätta kommer det att leda till vissa konsekvenser där du får mycket att leva upp till. Du bör fatta ett beslut innan veckan är över.

Veckans råd: Tänk noga igenom dina val.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Denna vecka är perfekt för att plocka fram några gamla intressen, och du kommer märka att du fortfarande uppskattar dem. Kanske har du lagt tid på att städa upp i något som kommer ge reslutat snart. Du har just nu tid att göra det du verkligen vill. När det gäller ekonomin rör den sig i rätt riktning.

Veckans råd: Njut av din fritid.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det finns några frågor i din närhet att ta ställning till, oavsett om du vill eller inte. Det kan även röra sig om vissa hinder som du blir tvungen att ta dig förbi för att komma vidare i andra frågor. Besluten kan vara svåra att ändra, vänta med ekonomiska frågor tills saker och ting har lugnat sig.

Veckans råd: Håll huvudet kallt.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Detta är inte en vecka du bör lägga på att spendera pengar på större investeringar. Tiden lämpar sig bättre för att minska konsumtionen och spara så mycket som möjligt. Det du kan spara in på nu kommer att löna sig, även på kort sikt. Om du vill genomföra större och personliga förändringar är tiden inne för det.

Veckans råd: Gör upp en budget.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Kärleken är närvarande, men kanske inte lika tillgänglig som du hoppats. Det kan finnas vissa hinder som du måste ta dig över innan du kan komma vidare. Någon önskar sig flera konkreta åtgärder från dig, som visar vad du kan investera i ett eventuellt förhållande Det är inte så lätt för dig, men du bör verkligen lyssna på dina känslor.

Veckans råd: Känn efter noga.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det kan vara stor skillnad på vad du känner och vad du ger uttryck för när det gäller sättet du agerar. Det är en bra idé att försöka få tankar och ord att mötas så att du kan kommunicera vad som pågår inuti dig. Helgen är en bra stund för att få in ett lugn i kroppen och sinnet, och det är smart att meditera. Vänner kan vara till god hjälp.

Veckans råd: Andas med magen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!