Horoskop

Horoskop vecka 3 – läs om din vecka här

Skorpionen bör se över sina alternativ och oxen kan låta tiden ha sin gång.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du har ingen lust att plocka upp ett tidigare samarbete, men du bör ändå tänka igenom ditt beslut. Du trodde att det hade avslutats i december, men det kan fortfarande finnas lösa trådar som behöver samlas upp. Du kan snabbt börja tvivla på kursen framåt, men det är en övergående känsla.

Veckans råd: Överväg ett samarbete.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du fortsätter vara optimistisk under veckans första dagar och kan äntligen göra upp en långsiktig plan för ett framtida projekt. Men du blir osäker under veckans gång. Kanske finns det någon information som är oklar, och därför kan det vara klokt att avvakta till nästa vecka. Då kan du se dina kort tydligare.

Veckans råd: Se tiden an.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har mycket bättre översikt över din situation under dessa dagar än du haft den senaste tiden. En anledning kan vara att du arbetar strukturerat och följer din plan. Arbetsuppgifter kommer gå vägen, till allas glädje, och mitt i veckan kan du njuta av bekräftelsen. Du vill inte visa att detta på verkar dig, men det gör det. Du blir stolt över dig själv.

Veckans råd: Ta till dig av bekräftelsen.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Om du bara klarar av att släppa din egen skepsis, kan du få en eller flera uppenbarelser i början av veckan. Det kan ge dig något nytt att tänka på. Det kan också handla om att du reser till en ny och främmande plats för att hitta energi som kan hjälpa dig genom vintern. Under helgen riskerar du att ställas inför ett ultimatum.

Veckans råd: Släpp din skepsis.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har vissa drömmar som förföljer dig under dessa dagar. Du kan dock konfronteras med ny fakta under helgen som du blir tvungen att förhålla dig till. Du måste erkänna att du hellre vill lägga dina resurser på något nytt, som du länge längtat efter. Under söndagen får du känslan av att stå inför ett nytt kapitel.

Veckans råd: Tänk igenom vad du lägger din tid på.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du försöker få ordning på några avtal med en person som du har ett samarbete med. Du kan dock inte räkna med att detta kommer hålla på längre sikt, något som i slutändan blir till fördel för er båda. Om du har en önskan om att resa bör du beställa en biljett någonstans, kanske har du redan åkt? Ett kärleksförhållande blomstrar.

Veckans råd: Njut av den goda stämningen.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Det finns en risk att du blir felinformerad, därför är det klokt att undersöka saker och ting närmre innan du för vidare uppgifter. Du bör inte lägga mer tid än nödvändigt på detta, då du med stor sannolikhet kommer tappa intresset snabbt när andra saker hamnar i fokus. Gör klart det du har liggande innan nästa vecka.

Veckans råd: Dubbelkolla alla uppgifter du får.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du är väldigt realistisk just nu, även om du kan falla för frestelsen att drömma dig bort. Ett samarbete som tagit slut för en månad sedan är återigen ett alternativ. Du har denna vecka på dig att bestämma om du är intresserad eller inte. Det kan vara svårt att få en utifrånblick, men det finns positiva fördelar att vinna på det.

Veckans råd: Se över dina alternativ.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Efter en längre paus är du i full gång med att planera ditt nästa steg. Om du har en partner, kan ni göra det tillsammans och nå framgång. Eventuella ekonomiska utmaningar är inte ett problem och kommer inte hindra er när det kommer till att sjösätta era planer. Du har många idéer när det gäller förändringar, speciellt där du befinner dig just nu.

Veckans råd: Prioritera samarbete.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Erfarenheter du bär på i en bestämd fråga, kan komma till nytta i din nuvarande situation. Det bör du komma ihåg om någon försöker överbevisa dig om något annat. Du måste stå fast vid dina beslut. Det kommer i slutändan också gagna ett projekt du varit involverad i. Men goda råd och idéer kan alltid komma till nytta, och du kan se över om du vill följa dem.

Veckans råd: Ta emot goda råd.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

En kärleksfull förbindelse, som kanske är hemlig, står i centrum. De kommande dagarna är perfekta för styrelsemöten eller kanske bara ett biobesök. Du har bättre kontroll på vad du vill på lång sikt, och du släpper inte möjligheten att berätta för de som vill lyssna. Du är mycket optimistisk.

Veckans råd: Njut av att vara positiv.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du är glad över din framgång. Efter en lång period där du varit lite satt ur spel kan du äntligen börja planera nästa steg. Vänner kan ge goda idéer och om du har en partner är detta fina dagar för er relation. Du trivs bra i grannskapet och din partner lyssnar på dina önskemål.

Veckans råd: Planera kommande uppgifter.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!