Horoskop

Horoskop vecka 30 – läs om din vecka här

Fiskarna bör tänka över sitt kärleksliv och kräftan bör ha tålamod.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du klarar inte riktigt av att dölja ditt missnöje under veckans första dagar. Om du inte får tillräckligt med uppmärksamhet kan du råka såra någon genom att uttrycka något ogenomtänkt. Som tur är fylls du av lugn under veckans gång och kanske bör du be om ursäkt till dem som drabbats av ditt dåliga humör.

Veckans råd: Acceptera att du inte kan styra allt.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Kanske upplever du att starten på veckan inte gått så bra som du önskat. Lyckan lyser med sin frånvaro och du måste stå emot besvikelser. Syskon eller grannar försöker muntra upp dig men det gör ingen större skillnad. Dessutom råder en oro i resten av familjen. Det smartaste är att låta veckan passera och istället se fram emot nästa vecka.

Veckans råd: Försök att ignorera konflikter.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det gäller att vara flexibel just nu, dina planer kan ändras eller ställas in. Det kan bero på saker som inte går att styra, förseningar i trafiken eller andra hinder, som gör att du inte kommer fram i tid. Försök ta det hela med gott humör. Du kommer hitta flera bra alternativ.

Veckans råd: Ta tillvara på ditt goda humör.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Även om det är semestermånad fokuserar du på framtiden och ditt arbete eller annat som är viktigt för dig. Denna vecka upptäcker du några möjligheter som kan hjälpa dig på rätt väg. När du tittar närmre ser du att mycket är kvar att göra, undersökas och testas innan du slänger dig ut.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Detta är en perfekt tid för dig som har reseplaner eller på andra sätt står inför saker som kan vidga din horisont. Du har stor lust att röra på dig, se och uppleva saker och ting. Du inser snabbt att du behöver dämpa dina förväntningar då det visar sig att något inte är vad det utgett sig för att vara.

Veckans råd: Var beredd på att bli besviken.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har nu valt en mer tillbakalutad position och det visar sig vara ett bra val inför veckan. Några händelser kan leda till besvikelser. Du bör vara beredd på att några av dina planer inte blir verklighet och att det kan uppstå vissa hinder på vägen. Försök möta dagarna med gott humör och hitta kreativa lösningar.

Veckans råd: Fokusera på lösningar, inte problem.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Oavsett om du har semester eller inte så kan det vara smart att dämpa förväntningarna denna vecka. Du upplever att du inte får det stöd som du behöver från din samarbetspartner eller äkta hälft och du har svårt att dölja din besvikelse. Det faller inte i god jord. Lyckas du bli på bättre humör kan det ske mirakel och du kan få den hjälp du behöver.

Veckans råd: Le mot världen.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Ditt dåliga tålamod är på väg att nå nya höjder och du klarar inte av att dölja det. Det kan vara en bra idé att försöka begränsa ditt missnöje och istället försöka hitta konstruktiva lösningar som kan göra att du når längre. Du har svårt att inte komma med pikar och gliringar till dem du jobbar med.

Veckans råd: Låt inte ditt missnöje få övertaget.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du kan bli besviken om det inte blir som du tänkt dig. Det kan handla om pengar du blivit lovad. Istället för att lägga all energi på att få tag i pengar bör du istället se över dina papper. Kanske kan det handla om att du slarvat någonstans.

Veckans råd: Kontrollera ditt pappersarbete.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Om du har något på hjärtat är det naturligt att öppna upp sig denna vecka. Men du bör tänka igenom hur du för fram dina poänger så att du står på dig ordentligt utan att bli för konfronterande. Tänk noga igenom det du ska säga och försök lätta på trycket innan du exploderar.

Veckans råd: Väg dina ord.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Om du försöker tiga ihjäl dina känslor kommer du att misslyckas mot slutet av veckan. Det kan handla om förhållandet till en partner eller någon du samarbetar med. Det kan vara en god idé om du på förhand har bestämt vad du ska säga, så att inget riskerar att missförstås och leda till bråk och konflikt.

Veckans råd: Tänk innan du pratar.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Efter en lång period med full fart kommer du automatiskt att varva ner under veckan. Under veckans första dagar behöver du dock ta lite skit, och det har med känslor att göra. Kanske blir inte din kärlek besvarad på det sätt du önskar. Det kan vara smart att spola tillbaka lite och tänka över om du missat något.

Veckans råd: Se över ditt kärleksliv.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!