Horoskop

Horoskop vecka 32 – läs om din vecka här

Jungfrun bör planera hösten och vågen kan se fram emot helgen.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Just nu har du ett stort behov av lugna dagar. Om du har semester är det helt perfekt, om du inte har det bör du se till att få lite egentid. På så sätt kan du samla och bearbeta dina intryck. I helgen har du mycket krafter och resurser. Ett möte med dåtiden, antingen med en person eller en händelse, kan bli en upplevelse som väcker goda minnen.

Veckans råd: Se till att få egentid.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Än en gång blir du tvungen at omvärdera din uppfattning gällande några administrativa och juridiska frågor. Gamla och fyrkantiga regler kan sätta käppar i hjulet för dina planer, och du blir därför tvungen att justera din strategi och gå andra vägar. I mitten av veckan ändras stämningen och du ser saker och ting i ett nytt och konstruktivt ljus.

Veckans råd: Omvärdera dina planer.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har varken stora förväntningar eller förpliktelser nu och du kan därför göra det som passar dig. Om du är på semester kan du få några oförglömliga upplevelser så länge du följer dina resplaner. Din partner har mindre energi än tidigare under sommaren, och det kan därför vara en bra idé att ta det lite lugnt framöver.

Veckans råd: Sakta ner och njut av dagarna.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Motstridiga känslor drar i dig under dessa dagar. Å ena sidan vill du gärna följa sina instinkter och strunta i eventuella planer du gjort. Å andra sidan känner du på dig att detta kan leda till trubbel när det kommer till din partner eller en samarbetspartner. Förnuftet kommer att segra till slut.

Veckans råd: Tänk över möjliga konsekvenser.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du vill helst undvika bindande avtal just nu, speciellt i mitten av veckan. Det kan därför vara svårt att planera med dig just nu och det kan leda till frustration hos din partner. Därför kan det vara en god idé att tänka noga igenom om en kamp du för är värd att föra. Det kan vara smartast att anpassa sig lite.

Veckans råd: Håll dig till avtal.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Kanske är vardagen på väg att återvända efter en längre semesterperiod. Oavsett så passar det bra med dina planer om att förbereda nästa semester eller säsong. Du är redo att börja på ny kula nu. Det kommer att visa sig om några av dina idéer från förra veckan håller och kan användas i vardagen.

Veckans råd: Planera hösten.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Om du fortfarande har utmaningar när det kommer till familj eller bostad bör du försöka lösa det innan helgen. Om du vill kan du nu gå till botten med några känslor eller saker som tillhör din familjehistoria. Mitt i veckan ändras stämningen och du ser mer optimistiskt på din och familjens situation.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det kan bli en speciell vecka. Allt beror på vilka glasögon du ser tillvaron igenom. Frågor som har med relationer och parförhållande att göra står i centrum och du kan tydligt märka att det inte är du som styr dagarna. Du kommer behöva anpassa dig en tid framöver. Under helgen ges du möjlighet att utrycka dina känslor.

Veckans råd: Berätta om dina känslor.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Resplaner kan ändras i sista sekund och därför kan det vara en god idé att försöka vara flexibel och tänka i alternativa banor. Om du upplever hinder på vägen måste du hitta andra vägar. Fullmånen den 12 augusti riktar fokus mot orden som du kanske har svårt att uttala eller ge uttryck för.

Veckans råd: Se efter alternativa lösningar.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det är smart att hålla en låg profil nu. Du har inte så mycket energi som du kanske tror och din bättre hälft kan ha andra uppfattningar och därför vara svår att diskutera med. Välj dina kamper med omsorg och sätt inte dig själv i situationer där du måste lägga mycket energi på att försvara dig eller gå till angrepp. Välj det som ger mest mening.

Veckans råd: Välj dina kamper.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du känner kanske att du tar ett steg framåt och två tillbaka när det handlar om samarbete och nära relationer. Det är inte denna vecka du bör satsa på att få din vilja igenom. Det blir alltför slitsamt, samtidigt som det kan vara svårt att enas. Lägg dina krafter på att tänka nya tankar som kan ge goda argument framöver.

Veckans råd: Tänk nya tankar.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är en god idé att använda din intuition framför ditt förnuft denna vecka. Du kan vara lite väl snabb i vädningarna när du ska bestämma dig eller svara på en fråga. Vänta lite med att uttala dig eller agera tills du har känt efter om det känns rätt. Det är det bästa sättet att nå klarhet då du annars kan agera lite väl snabbt.

Veckans råd: Följ magkänslan.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!