Horoskop

Horoskop vecka 33 – läs om din vecka här

Väduren bör färdigställa uppgifter och skytten bör följa sitt hjärta.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Sommaren och semestern går mot sitt slut, och du kan se fram emot en hektisk tid. Detta är en bra vecka att slutföra enstaka uppgifter innan vardagen är tillbaka igen. Ekonomiska frågor har varit i fokus och det ser nu ut att lösa sig. Du kan därför rikta uppmärksamheten mot annat. Förhållanden till syskon och grannar blir mer intensiva.

Veckans råd: Gör klart.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Om du har några generella planer för ditt boende eller familjen finns det möjligheter att dessa går i uppfyllelse under veckan. Du har lyckan på din sida och du bör därför lägga dina förväntingar högt. Du tilltalas av vackra ting och möbler till ditt hem och du investerar gärna i något som är påkostat.

Veckans råd: Lägg ribban högt.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du vill spränga några gränser, kanske i relation till familjen och sättet ni spenderar tid med varandra. Det kan leda till ny inspiration för alla och kanske är det rätt väg att gå, att testa nytt och lära er om varandra. När helgen närmar sig kan du tvivla på om du befinner dig på rätt väg när det kommer till jobb och framtida uppgifter.

Veckans råd: Testa nya saker med familjen.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du kämpar med att komma upp  i fart under veckans första dagar. I takt med att veckan går får du igång “maskineriet” och ser även ljusare på din ekonomiska situation som är lite ansträngd efter semestern. Mitt i veckan får du ett erbjudande som du inte kan tacka nej till. Det kan bidra till plus på kontot och få fart på optimismen.

Veckans råd: Håll koll på kontot.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Vänta till slutet av veckan med att kontakta nära samarbetspartners. Förra veckans konflikter är ännu inte glömda och det kan vara en god idé att vänta innan du kommer med nya förslag. Semesterresor kan vara aktuellt denna vecka och det kan vara en god idé att röra sig bort från dålig stämning och oenigheter i vardagen.

Veckans råd: Planera in en utflykt.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du kan få ett infall, och nästan från ingenstans vet du vad dina långsiktiga planer ska vara. Kanske handlar det också om att du får en plötslig lust att resa, om det är möjligt. Oavsett kan det vara smart att stämma av med din partner innan du beställer biljetter, ni kanske inte befinner er på samma plats.

Veckans råd: Kommunicera.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du vill gärna visa dig från din bästa sida, och du bör därför inte spara på pengarna i det avseendet. Denna veckan är lyckan på din sida och det kan löna sig att satsa stort. Därför är det en bra idé att bjuda med din partner på en oförglömlig kväll. Alla är på festhumör och det är svårt att inte ryckas med.

Veckans råd: Njut av umgänget.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har länge anpassat dig mycket för att göra människor i din omgivning nöjda. Du märker tydligt att du är otålig när det kommer till att kunna sätta agendan, och det kommer du att få göra i helgen. Efter det startar en längre period där tempot blir högt och uppgifterna avlöser varandra. Äntligen får du testa flera av dina idéer.

Veckans råd: Testa dina idéer.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Kärleken blommar för dig och en potentiell käresta denna vecka. Missa inte chansen som dyker upp i mitten av veckan. Du märker omedelbart att det är en bra kemi mellan er. Uppspeltheten är stor på båda sidor och optimismen saknar nästan gränser. När vardagen kommer tillbaka återstår det att se om ruset håller i sig.

Veckans råd: Följ ditt hjärta.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du känner dig inte avslappnad just nu, men det blir avsevärt bättre i mitten av veckan. Du har nu behov av att gå igenom ekonomin och se på vad du kan skära ner på. Personer från utlandet eller en annan kultur dyker upp på något sätt och det finner du inspirerande, och kanske kan du även få ta del av nya perspektiv.

Veckans råd: Se över utgifter och inkomster.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det kan vara svårt att få tid för umgänge under veckans första dagar. Ge dig själv lov att stanna hemma om det finns möten eller arrangemang du inte känner för att delta på just nu. Senare i veckan blir du mer social och känner dig mer fri i din kommunikation. En person i din närmaste krets tar mitt i veckan ett socialt initiativ och då känns det naturligt att följa med.

Veckans råd: Följ din intuition.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Oavsett om du har semester eller är tillbaka i vardagen är det en god investering att göra livet mer komfortabelt. Kanske finns det några tekniska lösningar som kan göra saker enklare, kanske något som känns som ren lyx för dig. Ta hand om dig själv på ett sätt som är behagligt och som gör att du får snabba resultat.

Veckans råd: Ta hand om dig själv.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!