Horoskop

Horoskop vecka 34 – läs om din vecka här

Väduren bör inte lita på sin intuition och lejonet bör fokusera på att hitta rätt dygnsrytm.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Om saker och ting bekymrar dig för tillfället kan det vara en god idé att försöka se nyktert på det som sker runt dig. Följ inte bara din intuition då det kan leda till fel beslut. Dagarna före helgen faller tankarna på plats och du känner ett överskott av energi och en vilja att ta tag i uppgifter som hakat efter.

Veckans råd: Lita inte på intuitionen.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Din uppmärksamhet fortsätter att riktas mot familj och boende. Saker utvecklar sig kanske inte åt det håll du önskar och detta är inte tiden att försöka ändra det. Vänta istället tills det är genomförbart. Fram till dess kan du fullfölja några uppgifter som fortsatt är olösta, något som kan hjälpa dig att komma igång med ett familjerelaterat projekt.

Veckans råd: Acceptera att allt inte går på räls.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det är möjligt att du backar ur ett samarbete och tar en paus. Du har behov av att andas ut så att du kan samla tankarna och analysera ditt nästa steg. Om du väljer att fortsätta ett samarbete kommer det att pågå fram till oktober och din inställning kan ändras under vägen. Allt i relation till hem och familj står i centrum.

Veckans råd: Andas ut och tänk noga igenom beslut.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Avsluta gärna pågående uppgifter innan onsdag. Efter det kommer nya uppgifter dyka upp och du måste lägga tid på att hitta lösningar. Du kan stöta på motstånd eller så dyker det upp andra hinder. Du tycker inte att det som pågår är logiskt och därför ställer du mycket frågor. Svaren gör dig inte klokare och du bör därför släppa det och gå vidare med andra uppgifter.

Veckans råd: Avsluta uppgifter i början av veckan.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Tiden är inne för att återgå till vardagen. Du måste framförallt vänja dig vid att vara praktisk och hitta dygnsrytmen. Under helgen kan du stöta på några hinder, och det handlar främst om ekonomi. Du bör bestämma dig för hur du vill ha det framöver och du har vissa problem med att få svar från en samarbetspartner.

Veckans råd: Hitta dygnsrytmen.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du känner att du är på väg att nå i mål med en uppgift som du har jobbat med de senaste veckorna. Du känner mot mitten av veckan att det är något som du bör se närmare på innan du kan ta dig vidare och avsluta arbetet. Ställ in dig på att det kan ta lite tid innan du kan släppa taget om det du håller på med och ett samarbete bör därför sättas på paus.

Veckans råd: Acceptera att saker tar tid.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Det är en god idé att stanna upp och gå igenom ekonomin en extra gång. Det kan handla om några utgifter du har missat, eller kanske har det inte kommit in så mycket pengar på kontot som förväntat. Oavsett bör du försöka få ner din användning av pengar de kommande dagarna. Du känner att du har bättre översikt i slutet av veckan.

Veckans råd: Håll koll på kontot.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du kan tvivla på något som har med känslor att göra. Kanske har du under en längre tid haft en känsla som nu kommit upp till ytan. Därför bör du vänta tills du känner dig helt redo att fatta ett beslut. Senare i veckan får du mer kontroll på känslorna och känner av din styrka. Dina erfarenheter hjälper dig vidare i frågan.

Veckans råd: Vänta med att fatta beslut.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Om det handlar om ett samarbete så är du lite väl snabb i vändningar i förhållande till din partner som drar  åt ett annat håll. Det lönar sig inte att diskutera just nu, och du bör istället se över hur du vill fortsätta på samma kurs. Ni tar upp tråden igen i oktober då det finns fler möjligheter.

Veckans råd: Se över din kurs.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det kan råda delade meningar mellan dig och din bättre hälft. Något som kan leda till en del diskussioner och att du måste försvara dina åsikter. Det bör du lägga lite tid på, då det snabbt kan handla om felaktig information som du behöver få ordning på innan du uttalar dig. Din partner har koll på sin argumentation och det kan leda till utmaningar.

Veckans råd: Finslipa dina argument.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Frågor som rör ekonomin står i centrum. Kanske kämpar du för att få tillbaka en summa som en samarbetspartner – eller en person i din närhet – är skyldig dig. Det kan vara ditt eget fel då du inte har varit helt tydlig när det kommer till återbetalningen. Framförallt bör du försöka ha bättre koll när det gäller ekonomin.

Veckans råd: Var tydlig i din kommunikation.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du står fast vid dina åsikter, något som inte alltid faller i god jord. Kanske har du en konflikt med ett syskon och du inser till sist att du måste ge efter i just den frågan det stormat kring. Humöret förbättras under veckans gång och när helgen kommer kan du uttala dig utan att påverkas av vad andra tycker.

Veckans råd: Följ de regler som gäller där du befinner dig.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!