Horoskop

Horoskop vecka 34 – läs om din vecka här

Väduren måste ha tålamod och tvillingarna kan lita på sig själv.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du måste jobba mer än du brukar för att lyckas genomföra det som står på din lista. Det kan vara svårt att dölja irritationen du känner över att saker och ting går för långsamt. Du har flera bollar i luften och det kan kännas frustrerande när du inte får hjälp. Du måste hitta tålamodet, även om det är svårt för dig denna vecka.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du har mycket temperament och dåligt tålamod just nu. Planer kan bli inställda på grund av saker som kommer ivägen. Detta kan leda till oro i familjen eller din närmsta krets. Du blir lätt missförstådd. Det är smart att dela frustrationen med dem runt dig så att du möts av förståelse istället för motstånd.

Veckans råd: Prata med andra.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du säger rätt saker vid rätt tillfälle och når i mål med många av dina företaganden. Du blir hörd och respekterad för den förståelse du visat i psykologiska sammanhang. Har du uppgifter som behöver göras, se till att få det gjort innan fredag. Under helgens gång kommer du att märka av ett tydligt skifte i humör, du måste därför ta fram din diplomatiska sida.

Veckans råd: Lita på dig själv.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Semesterstämningen börjar försvinna och vardagen är på väg att vända tillbaka. Det finns en hel del jobb som måste planeras och administreras. Under tisdagen klarnar det vilka uppgifter det gäller. Om du är strukturerad och prioriterar det som är viktigast kan du nå i mål med allt du ska göra innan veckan är slut.

Veckans råd: Det viktigaste kommer först.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Semestermånaden är strax slut, och det kan vara till din fördel att gå igenom utgifterna – både när det gäller de privata och jobbet. Det kan hända att du har en deadline att förhålla dig till, och det gäller att få klart saker och ting till dess. Från onsdag kommer du märka att stämningen ändras. Försök hitta en balans i det du lägger din tid på.

Veckans råd: Tänk förnuftigt.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du är skarp och bra på att analysera och läsa mellan raderna. Det kan vara till nytta för dina närmaste. Du klarar att hjälpa och lyfta de som behöver en hjälpande hand och kanske inte kan se situationer helt klart. I slutet av veckan kan du märka av en ändring i ditt humör, och din skarphet ersätts med förmågan av visa hänsyn. Du visar mer omsorg än vanligt.

Veckans råd: Följ magkänslan.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du uppför dig inte som förväntat just nu. I starten av veckan behöver du tid för dig själv. Du går mot strömmen, och det kan upplevas som provocerande av andra, då de har svårt att förstå dina tankegångar. Mot helgen blir du känslig för kritik som kan riktas mot dig, från någon som har höga förväntningar på dig.

Veckans råd: Sätt av tid för dig själv.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Nu handlar det om att städa upp! Har du det rörigt bland skattepapper eller annat som rör finanserna, bör du få ordning på detta under veckan. Du kan märka av en stigande irritation under veckan och därför kan det vara en god idé att söka hjälp hos en som är specialist på områden där du inte klarar av att få ordning själv.

Veckans råd: Få hjälp av någon utomstående.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Om du får erbjudanden om nya uppgifter i relation till ett jobb, är det en bra idé att tänka igenom det en extra gång. Det kan hända att du har tillräckligt att göra redan. Använd tiden du har till övers till att bearbeta den senaste tidens intryck. Saker har gått lite väl snabbt den senaste tiden och du kan riskera att tappa överblicken om du tar på dig mer.

Veckans råd: Ta ett steg tillbaka.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kan känna dig lite pressad just nu och det kan handla mycket om hur du framstår. Lever du upp till andras förväntningar? Alla som kommer till dig söker din hjälp, oavsett om du har tid eller lust. Det kan framförallt gå ut över barn eller yngre personer, då de lätt kan uppfatta förslag och goda råd som kritik.

Veckans råd: Försök varva ner.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Samarbete, både i privatlivet och generellt, hamnar i centrum denna vecka. Du kan uppleva ett visst motstånd på grund av något du står för. En familjemedlem har kanske några krav du inte vill leva upp till eller bemöta. Det kan oavsett vara värt att lyssna på idéerna som dyker upp. Kanske är det något som kan inspirera?

Veckans råd: Lyssna på andra.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du drar dig tillbaka från projekt som du hållit på med sedan april. Det är tid för dig att gå igenom saker och ting och lista ut hur mycket krafter du ska fortsätta lägga – och om du överhuvudtaget ska fortsätta på samma kurs. Lägg gärna lite extra tid på din partner. Kanske kan du göra något för att stärka förhållandet.

Veckans råd: Tänk igenom en extra gång.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!