Horoskop

Horoskop vecka 35 – läs om din vecka här

Jungfrun bör samla sina tankar och vågen kan äntligen lägga tid på sig själv.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Från början av veckan är din uppmärksamhet riktad mot samarbeten men också parförhållanden. Du vill gärna göra din partner glad och kommer därför, den närmsta tiden, ingå fler kompromisser för att närma dig din partners intressen och förväntningar. Det innebär en del utmaningar men är samtidigt det bästa du kan göra just nu.

Veckans råd: Se till att få egentid.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du drar dig ur några överenskommelser då du inte har tillräckligt med energi just nu. Du vill hellre koncentrera dig om att få vissa saker på plats i relation till bostad och familj. Ge dig själv tid så får du det som du vill. Du kan med fördel hämta inspiration från personer i din närhet som du håller kontakt med via sociala medier.

Veckans råd: Låt tiden bli till din fördel.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

En vän eller samarbetspartner går sin egen väg och du måste själv sätta din kurs framöver. Det kräver att du måste tänka dig noga om för att lista ut vad du själv önskar. Du har möjlighet att hitta lugnet denna vecka då det inte är mycket som distraherar dig. Viktiga nyheter dyker upp i relation till framtida projekt.

Veckans råd: Tänk igenom beslut noga.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du måste skaka av dig dina känslor från förra veckan för att komma på rätt spår igen. Det går långsamt framåt och du är bra på att rationellt analysera dina egna reaktioner. Använd gärna fullmånen på torsdag för att hitta spirituell insikt eller ro, så att du kan komma vidare och fokusera på det som ligger framför dig. En weekend någon annanstans kan göra underverk.

Veckans råd: Skaka av dig förra veckans händelser.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Kanske är det fortfarande några lösa trådar i ekonomin som du försöker få på plats. Det kan med stor sannolikhet leda till framgång och få humöret att stiga. Du blir samtidigt tvungen att göra en extra insats för att få saker och ting på det sätt du önskar. Det kan handla om några specifika regler som är svåra att tolka.

Veckans råd: Be om en förklaring.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du är mycket nöjd över hur saker utvecklas just nu. Allt går i ett tempo som passar dig och din livssituation bra. Du har ingenting emot att det går lite långsamt, det ger bara extra tid att undersöka något mer noggrant. En partner eller kollega vill ha mer uppmärksamhet än vanligt.

Veckans råd: Samla dina tankar.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Detta blir en lugn vecka där du kan lägga tid på dig själv. Det kan bland annat betyda att konst och kultur får mer plats i kalendern och att du får spendera mer tid med vänner. Det finns några uppgifter som du bör titta igenom innan du fortsätter arbetet med dem. Du funderar mycket över vad som kan förbättras och om du befinner dig på rätt spår.

Veckans råd: Lägg tid på dig själv.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du befinner dig i en ny situation eller har ett behov av att hitta fotfästet igen efter förra veckans händelser. Du känner att du inte befinner dig på hemmaplan och måste anpassa dig mycket efter andras regler. Din uppmärksamhet riktas mot romantiska förbindelser och upplevelser i mitten av veckan. Det får dig på andra tankar.

Veckans råd: Släpp fram ditt romantiska jag.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Tempot minskar och det passar dig perfekt då du gärna tänker igenom saker noga just nu. Du önskar att tiden inte går så snabbt så att du kan hinna med vissa uppgifter, något som också kan ge dig chansen att lista ut vad du har för behov just nu. Relationer står i centrum på hemmaplan och det kan vara en bra idé att hitta en struktur ni är eniga om.

Veckans råd: Skapa rutiner på hemmaplan.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du undersöker några möjligheter och har svårt att enas med dig själv om hur vägen framåt ska se ut. Det gör inget att du tar god tid på dig för det är knepigare än man kan tro. Du har behov av att se över alternativa vägar framåt i en specifik fråga. Du pratar och har kontakt med många just nu, men det är inte alla du kan lita på.

Veckans råd: Det skadar inte att vara lite skeptisk.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du överväger vissa saker du inte tänkt på på länge och väljer nu att se dem från en annan synvinkel. Låt tiden gå, det kommer bli tydligt för dig vad du bör satsa på. Under tiden kan du se till att din ekonomiska situation är ordnad så att dina drömmar lättare går i uppfyllelse. Du är bra på att hitta lösningar och här har du alla möjligheter.

Veckans råd: Ha koll på dina pengar.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du märker av en inre ro som du trivs bra med. Den kan dock störas under veckans gång och känslorna kan bli överväldigande på ett sätt som överraskar dig. Som tur är blir du snabbt lugn igen och kan se tillbaka på allt som en storm i ett vattenglas. Har du några ekonomiska utmaningar ser du till att förhandla på ett bättre sätt framöver.

Veckans råd: Andas med magen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!