Horoskop

Horoskop vecka 35 – läs om din vecka här

Lejonet bör tänka utanför boxen och vågen bör ladda sina batterier.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Saker och ting börjar klarna efter förra veckans irritationer. Det är tur det, för denna veckan har du bra kort på handen. Du får sagt det du vill och är klar och tydlig i din kommunikation. Se bara upp för att inte vara för snabb när det kommer till svar på tal, så att du inte säger något du får ångra.

Veckans råd: Tänk innan du pratar.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Händelser kopplade till familjen gav dig lite extra att stå i förra veckan. Du ligger lite efter när det kommer till egentid och saker på din egen lista. Denna veckan kommer du att få ett efterlängtat lugn som gör att du når i mål med det du ska innan nästa vecka – så länge du kan prioritera bort att ha kul och koncentrera dig på det som är viktigast.

Veckans råd: Håll fokus.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det är framförallt fokus på kärlek i dessa dagar och det är därför viktigt att du listar ut om en person du har en relation till går att lita på i det långa loppet. Det är möjligtvis så att den det handlar om har fullt upp med egna intressen och att du känner dig en smula bortglömd. Vänta till slutet av helgen innan du fattar viktiga beslut.

Veckans råd: Följ hjärtat.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du är i en undersökande fas och har därför en tendens att isolera dig när det händer mycket. Det är viktigt för dig att ha lugn runt dig denna vecka, och att du inte störs eller påverkas i onödan. I gengäld händer något konstruktivt i relation till ditt jobb. Du tilldelas uppgifter som gör det enkelt att ta ett stort steg vidare.

Veckans råd: Fortsätt på samma sätt!

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du prioriterar praktiska saker dessa dagar och samtidigt har du en hel del att klura ut när det kommer till något du måste avklara i jobbet. Det kan handla om några tekniska redskap som gör saker lättare för dig. Kanske är du på jakt efter något till någon annan som kräver en teknisk uppdatering.

Veckans råd: Tänk utanför boxen.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du finner dig själv i en ny situation som kräver att du har koll på ekonomin. Om du har gemensam ekonomi med din partner, kommer det att ha stor betydelse för dig att det råder en god balans mellan er båda. Du kan förvänta dig vissa oenigheter och därför kan det vara bra att helgen inte blir som förväntat.

Veckans råd: Behåll lugnet.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du skakar av dig förra veckans oro och är redo att ta dig vidare. Stoltheten kan ha fått sig en törn den senaste tiden, och det tar tid för dig att komma tillbaka. Det är oavsett viktigt att du använder veckan på ett smart sätt, så att du kan återhämta dig. Lyckligtvis råder inga fler uppjagade situationer som du måste hantera just nu.

Veckans råd: Ladda batterierna.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Några saker kräver din uppmärksamhet denna vecka. Det kan leva kvar från tidigare i sommar och du bör införskaffa all information för att undvika fel. Du har tur denna vecka då du får en hjälpande hand som inte lämnar dig ensam med det svåra. Saker kan hända snabbt!

Veckans råd: Var noggrann.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Kärlek och flörtande står i centrum denna vecka. Om du är i ett fast förhållande råder inget tvivel om dina känslor. Din partner lever upp till förväntningarna och tillsammans kan ni få upplevelser att se tillbaka på med ett leende senare. Om du är i ett annat läge med en eventuell partner kan du tvivla på om du kanske bara hyser vänskapliga känslor för personen.

Veckans råd: Lev i nuet.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du hittar mer ro denna vecka och kan koncentrera dig på nya idéer, som kommer till dig i en jämn ström. Semestern är över och det finns flera uppgifter som behöver bli lösta av dig. Du har lösningen men det kan vara svårt att få godkänt av de personer som är kopplade till ditt jobb. På hemmafronten råder däremot succé.

Veckans råd: Håll modet uppe.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har återfått lugnet och på så sätt går samarbete med andra mycket lättare. Nu kan du fokusera på dina idéer som ser ut att falla på plats under veckan. Samtidigt kräver flera av dina projekt mycket arbete, och det är kanske för att de inte blivit helt testade ännu. Håll dig till dina idéer!

Veckans råd: Stå på dig!

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det kan dyka upp någon som argumenterar mot dina påhitt denna vecka. Själv bryr du dig inte nämnvärt men det kan vara smart att lyssna på andras argument. Någon kan vara bekymrad över hur det du gör mottas av andra och därför måste du ta en prat eller två för att lugna och förklara sammanhanget mellan två saker.

Veckans råd: Lyssna på andra.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!