Horoskop

Horoskop vecka 36 – läs om din vecka här

Oxen behöver ha tålamod och tvillingarna bör försöka söka lite uppmärksamhet.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Det är viktigt att behålla en positiv inställning till en samarbetspartner, framförallt om du önskar att saker ska förbli friktionsfria. Du behöver fortfarande anpassa dig, även om det betyder att du drar det kortaste strået. Du har flera planer för kommande projekt som du önskar dela med en kollega eller partner.

Veckans råd: Avvakta lite innan du tar in nya personer i dina projekt.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

I början av veckan känner du att en vändpunkt närmar sig, och det kommer lägligt. Du har behov av lite medvind i seglen och når framgång i det du företar dig. Du måste utrusta dig med tålamod då det fortfarande finns en del “vassa kanter” som du måste putsa till för att få saker och ting som du önskar.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

I början av veckan märker du att saker och ting börjar röra sig i rätt riktning. Det har varit en längre paus eller ett stillastående i uppgifterna men nu ser det ut som att du kan ta ett steg vidare – åtminstone i teorin. I mitten av veckan märker du att du måste göra en extra insats för att märkas, då någon annan tar mycket plats.

Veckans råd: Våga söka uppmärksamhet.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du blir medveten om ditt välmående och det kan vara smart att spara lite på krafterna, kanske är du lite sliten just nu. Du kan känna att du saknar energi och isåfall bör du tänka på dig själv i första hand. En vän sträcker ut handen och vill hjälpa till om du har ett behov av det.

Veckans råd: Ta emot hjälp.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du känner en del stress och oro inför din privatekonomi och frågor som rör detta. I slutet av veckan inser du att du inte behöver bekymra dig, då du ser möjligheter i horisonten som ser lovande ut. Vissa avgörande projekt har börjat röra på sig och det blir mer fart framöver.

Veckans råd: Var konstruktiv.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du stöter på en positiv överraskning i början av veckan. Det ger dig hopp,  framförallt om du upplever en viss motgång i några speciella frågor som rör vardagen. Låt dig inte påverkas negativt, snart får du tillbaka både energi och krafter. Det kan vara en stor fördel att se saker ur ett större perspektiv, då kommer möjligheterna bli synliga.

Veckans råd: Försök se den stora bilden.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Efter en period där du lyckats färdigställa uppgifter ser du nu möjligheter att ta dig vidare. Det finns flera saker du gärna vill uppleva och göra när du fortfarande är på rätt humör och har energin som behövs. Umgänge med andra är viktigt just nu och något du funderar en del över.

Veckans råd: Var social.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det finns många fördelar med att dra sig tillbaka just nu och iaktta omgivningen. Det betyder att du inte bör lägga dig i sånt som inte rör dig. Du kan ha åsikter men du bör bara uttala dig om du blir tillfrågad. Just nu gäller det för dig att hitta en inre balans, något du kan lyckas med om du håller en låg profil några dagar.

Veckans råd: Lägg dig inte i onödiga konflikter.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Nu händer något. Du upplever redan i början av veckan att saker och ting börjar röra sig framåt. Du har länge försökt att få bollen i rullning men utan framgång. Nu har du ändrat strategi och därför ser du omedelbara resultat. Allt blir bättre i takt med att veckan går. Flera möjligheter dyker upp och du kan välja ganska  fritt.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kanske har hamnat i en situation där du måste tänka igenom saker noga. Du bör ha en plan i relation till det du vill ska hända. Om du inte har det finns en risk att inget blir av. Du är medveten om detta men kämpar med att strukturera din tid, och därmed riskerar allt att rinna ut i sanden. Kanske bör du tänka ett extra varv kring dina idéer.

Veckans råd: Gör en plan.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det händer något som du funderar över och vill undersöka närmre. Just nu är en bra tid för detta. Du bör dock vara kritisk mot ny information och se till att allt går rätt till. Träna upp tålamodet och ställ nödvändiga frågor.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du känner en lättnad redan i början av veckan. Den känslan blir starkare ju längre veckan går och du känner att du får stöd av nära och kära. Om du har behov av att förstå ett sammanhang kan det vara smart att söka hjälp hos en person med mycket kunskap som har kännedom om det du intresserar dig för.

Veckans råd: Låt dig inspireras.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!