Horoskop

Horoskop vecka 36 – läs om din vecka här

Väduren kan ta det lugnt och oxen bör vara strukturerad.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du har mycket att göra och du känner ibland av en rastlöshet du inte kan sätta ord på. Om det är relevant för dig bör du försöka hitta lugnet under denna vecka, så att du kan bli mer harmonisk. Inre stillhet är nödvändig för dig när du har många tankar i huvudet. Att städa på insidan såväl som på utsidan kan hjälpa.

Veckans råd: Andas djupt och slappna av.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

En ny situation dyker upp på måndagen och du måste ställa om efter en tid med semester och mycket familjetid. Det kan vara smart att planera hur du ska använda din tid den kommande perioden. Det kommer att hjälpa dig, även om du bara har roliga planer på agendan. Något som du länge önskat kan gå i uppfyllelse.

Veckans råd: Var strukturerad.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har kommit till en punkt där du inte längre ser några framsteg. Det är hög tid att acceptera situationen och vänta in ett nytt kapitel där saker kan röra sig framåt igen. Försök ha koll på de uppgifter som ligger framför dig och gör klart det som står på listan. Kom ihåg att använda dina kreativa sidor.

Veckans råd: Förbered dig inför en nystart.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du är öppen inför nya idéer och du har många på gång. Det är samtidigt viktigt att de har viss förankring i verkligheten och att du kan förverkliga dem på egen hand. I ditt nätverk har det dykt upp många nya människor de senaste åren och det kan vara smart att lyssna på dem som är yngre än dig. Under helgen får du möjlighet att odla dina spirituella intressen.

Veckans råd: Var öppen.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Nya uppgifter dyker upp och det är något du tycker är spännande. Här får du fria tyglar att göra det du tycker är det rätta. Humöret är lekfullt och lätt denna vecka och det smittar av sig på dem runt dig. Det är viktigt för dig att andra uppmärksammar det jobb du utför och denna veckan har du goda chanser att uppnå just det.

Veckans råd: Full fart!

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det är något du inte klarar av att komma vidare med just nu och därför kan det vara smart att rikta fokus mot något helt annat. Om du är i ett parförhållande bör du tänka över om relationen utvecklar sig åt rätt håll och hur det kan bli bättre. Under veckans gång blir det tydligare för dig om det är något i dina nära relation som inte lever upp till förväntningarna.

Veckans råd: Låt det som passerat vara.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du är i en grubblande fas och tankarna bör få ta plats denna vecka. Du behöver lugn och ro för att lista ut hur du ska göra saker och ting framöver. Du är duktig på att planera och det ger dig ro i själen. Det kan uppstå oro och oenigheter runt dig, som du egentligen inte behöver vara en del av, men du klarar inte av inte lägga dig i.

Veckans råd: Behåll lugnet.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Även om du har mycket administrativt denna vecka ska du inte glömma av ditt kärleksliv. Under veckan kan nämligen något spännande och ovanligt hända. Vanligtvis visar du inte dina romantiska och mjuka sidor men de finns där och vill bli tagna på allvar. Om du är singel kan det vara en kärleksaffär på väg.

Veckans råd: Lyssna på dina känslor.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har sänkt tempot och lagt tid på att bearbeta sommarens upplevelser. Ändå klarar du inte av att låta bli att planera massa saker den närmsta tiden. Familj och bostad står i centrum och du bör lista ut var du står i en speciell fråga. Sammanhållning är viktig och du är den i familjen som jobbar hårdast för det.

Veckans råd: Undvik stressande situationer.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Vanligtvis är du helt säker på det du pratar om eller berättar vidare. Men denna vecka kan du tvivla något. Därför bör du lägga krafterna på att hitta rätt fakta så att du kan hålla dig lugn och sansad i samtal du har med andra. I nära relationer, även parförhållanden, är det en fördel att vara extra tydlig med varandra.

Veckans råd: Var säker innan du pratar.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Parförhållande och nära relationer står i centrum denna vecka. Det kan ge ny inspiration om ni klarar att ge varandra tillåtelse att göra saker lite mer på egen hand. Det kan ge ny näring och energi till förhållandet, och även ett nytt perspektiv på förhållandets utveckling. Det kan ge dig en anledning att hitta nya värden i livet som kan ha både en ny och djupare mening.

Veckans råd: Kliv ur din comfort zone.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Ekonomin står i centrum denna vecka. Kanske har du varit lite snabb i vändningarna när det kommit till investeringar? Du bör se tiden an innan du gör några större förändringar. Du har behov av att göra något för andra, så vad är väl enklare än att starta med de personer som står dig närmst?

Veckans råd: Lägg tid på nära relationer.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!