Horoskop

Horoskop vecka 37 – läs om din vecka här

Väduren bör undvika konflikter och oxen bör tro på sig själv.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Mycket handlar om samarbete just nu och du försöker få saker och ting att rulla samtidigt som du vill undvika konflikter. Du har svårt att inte lägga dig i andras oenigheter, men vet att du måste. Samtidigt finns ett stabilt fundament att bygga på. Allt som rör ditt välmående står i centrum, framförallt i mitten av veckan.

Veckans råd: Undvik konflikter.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du bör lägga kraft på att hålla igång projekt, då du annars lätt kan bli besviken. Det bästa du kan göra just nu är att hålla humöret uppe och fokusera lite mer på att förklara varför du tror på dina egna idéer. Kanske har du en klok person nära som inte tror på det du gör. Låt dig inte påverkas.

Veckans råd: Tro på dig själv.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har fokus på familjen och bostaden just nu, och det finns fortfarande saker som behöver falla på plats. Detta är en vecka då det passar bra att lägga tid på detaljer, något som kommer ge goda resultat. Om du har fått kontroll på allt, kommer du antagligen märka under helgens gång att saker och ting fungerar bra tack vare ditt grundliga arbete.

Veckans råd: Lägg tid på detaljerna.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Om du sitter inne på några specifika kunskaper är du ivrig efter att dela dem med dina kollegor eller vänner. Det kan du också göra i lugn och ro, men det är samtidigt klokt att vara tydlig med att det är dina idéer och att du helst arbetar vidare på egen hand. Använd gärna ditt nätverk för inspiration.

Veckans råd: Strunta i rutiner under helgen.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det är svårt för dig att hålla dig på banan denna vecka. Kanske gäller det inte bara just nu? Förändring är på gång och därför bör du undvika att binda upp dig för mycket. Du vill gärna arbeta mer självständigt, något det finns utrymme för i slutet av veckan. Om du tänker utanför boxen kan du nå långt med dina idéer.

Veckans råd: Ta dina funderingar på allvar.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Kanske står du just nu och väntar och behöver träna på ditt tålamod. I slutet av veckan känner du av en förändring och saker börjar röra sig åt det håll du hoppats på. Det är en god idé att lägga tid på att sätta upp målbilder som du önskar att nå under loppet av de nästa två veckorna. Under helgen förändras ditt humör och energin kommer tillbaka.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Ditt annars så goda humör kan påverkas av några yttre omständigheter som du bör ta tag i. Det kan handla om vissa ekonomiska frågor som, till ditt förtret, inte faller på plats. Kanske möter du mycket byråkrati, något som du kan ha svårt att hantera. Du blir tvungen att engagera dig i detta för att få tillbaka pengar – eller bli utan.

Veckans råd: Få koll på detaljerna.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Frågor om kärlek och förhållanden blir aktuella. Det kommer ta tid innan du får kontroll över detta, och därför bör du försöka ha tålamod. Du behöver känna efter ordentligt. Antagligen blir det först mot slutet av året som dina känslor faller på plats och du blir helt säker. Det är smart att låta tiden arbeta för dig och vänta med ett beslut.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

En bekant kräver mer uppmärksamhet än vanligt. Då du lätt blir indragen i konflikter bör du skaffa dig en ordentlig översikt innan du bestämmer dig för hur du ska förhålla dig till personen. Det är svårt att göra din bekanta nöjd och därför bör du inte lyssna för mycket på kritik. Saker kan få för stora proportioner, något som händer just nu.

Veckans råd: Lyssna inte på kritik.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Undvik att ta för många initiativ just nu. De är nämligen inte tillräckligt genomarbetade och därför bör du ge dig själv extra tid till att finputsa dina idéer. Det kan snabbt ta betydligt längre tid än du räknat med, eller har tålamod till, men det är det som måste till för att du ska nå i mål med dina projekt. Du bör utvidga ditt perspektiv för att få inspiration.

Veckans råd: Vidga ditt perspektiv.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

För vissa vattumän kan det vara naturligt att lägga tid på att få den ekonomiska grunden i balans. Kanske har du följt en plan som visade sig inte hålla. Försök att ändra den så att du kan hitta mer ro i vardagen framöver. Det kan vara aktuellt att försöka hitta någon slags ekonomisk hjälp. Det är värt att undersöka saken närmre.

Veckans råd: Gå igenom din ekonomi.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du bör tänka igenom saker en extra gång innan du fattar ett beslut. Du kommer upptäcka att det är en bra investering, då du på detta sätt minskar antalet felaktiga investeringar och undviker att lägga tid på fel saker. Denna vecka är det till din fördel att vara selektiv i en viss fråga, kanske är tiden ännu inte mogen.

Veckans råd: Tänk igenom saker en extra gång.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!