Horoskop

Horoskop vecka 37 – läs om din vecka här

Kräftan bör ha is i magen och jungfrun bör ställa fler frågor.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du har fortfarande många bollar i luften och det kan vara svårt för andra att hänga med i ditt tempo. Ditt dåliga tålamod kommer att bli utmanat av en nära vän, partner eller kollega. Du håller dig borta från detaljer när det kommer till dina planer, till skillnad från din motpart, och detta kan skapa konflikter. Om man ska samarbeta måste man också försöka kompromissa.

Veckans råd: Stressa ner.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du vill gärna uppleva kärlek och romantik, och kanske på ett lite gammaldags vis. Om du har en partner eller dejtar någon måste du förklara dina tankar och önskemål. Det är viktigt att det inte endast är tomma ord, det måste också finnas handling. Detta kan utmana ert parförhållande eller en eventuell kärleksaffär.

Veckans råd: Var tydlig.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Kärlek och parförhållanden står på agendan och du försöker hela tiden hitta den rätta balansen. Kanske är du lite väl diplomatisk i dina uttalanden, framförallt på hemmaplan, där det kan råda oenigheter för tillfället. Kanske lägger du mer tid på jobb än familjen.

Veckans råd: Sök efter balans i vardagen.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du kan inte lita på det du hör eller läser denna vecka och du bör först sätta dig noga in i saker och ting innan du fattar beslut. På grund av att missförstånd lätt kan uppstå bör du vänta med att agera tills du har en fullständig översikt över situationen. Magkänslan kämpar mot förnuftet.

Veckans råd: Ha is i magen.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du kan få några oväntade ekonomiska problem denna vecka. Därför bör du vänta tills det kommer en klarare och tydligare bild när det gäller ekonomin. Fram tills dess bör du göra research på egen hand för att få bättre bild över hur saker och ting ligger till. Vänta med stora ekonomiska beslut till nästa vecka.

Veckans råd: Gör en budget.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Relationer och samarbete kan vara en utmaning denna vecka. Om det råder några tvivel bör du hellre fråga en extra gång istället för att anta saker som kanske inte stämmer. Du kan nämligen ha missförstått eller fått fel information. Du kan bli utmanad på jobbet när det gäller oseriösa arbetsuppgifter eller av folk du tycker är ytliga.

Veckans råd: Ställ fler frågor.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du försöker vara så diplomatisk som möjligt, något som gör att du når framgång. Men det kräver mycket av dig, inte minst tålamod. Du är ganska missnöjd med något eller någon och du känner inte att dina åsikter tas på allvar. Kanske beror det på att du hänger upp dig på småsaker som din samarbetspartner inte accepterar.

Veckans råd: Var diskret.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du upplever att du har god översikt och ordning på dina saker, och du blir därför distraherad och irriterad över att någon lägger sig i och är oenig med dina val. Kanske kan det vara en god idé att stanna upp och lyssna till eventuell kritik. Det kan nämligen vara så att du råkat missa något.

Veckans råd: Ta emot råd från andra.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det kan vara en god idé att vända blicken mot familj- och boendesituationen. Kanske har du några ofärdiga avtal som det kan vara en god idé att få översikt över innan du fattar några beslut. Räkna inte med att det blir avklarat innan nästa vecka. Lägg tid på att sätta dig noga in i det som händer just nu.

Veckans råd: Skaffa översikt.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du klarar inte att bestämma vad du ska satsa på framöver. Du känner att det hela tiden uppstår något som vänder upp och ner på tillstånden när du fattar beslut, såpass mycket att du hela tiden måste komma på nya saker. Stanna upp i backen och låt tiden jobba för dig. Vänta lite med att hitta din slutgiltiga kurs tills saker och ting har lugnat ner sig lite.

Veckans råd: Stressa inte.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du känner en oro som kan påverka både dig och dina närmaste. Det kan handla om boendesituationer eller ditt förhållande till familjemedlemmar. Om du har planer på att flytta kan du se det lite an. Det kan hända att det bara är du som vill att det ska hända något nytt i ditt liv. Isåfall bör du undersöka planerna närmre.

Veckans råd: Gå in i dig själv.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det kan hända att du blir tvungen att ändra på något, eller göra om något. Du har haft ett högt tempo den senaste tiden och kan därför har missat eller glömt något i farten. Därför bör du lägga lite tid på att lista ut vilken information som stämmer innan du fullföljer dina uppgifter.

Veckans råd: Var noggrann.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!