Horoskop

Horoskop vecka 38 – läs om din vecka här

Väduren bör ha tålamod och oxen kan lita på sig själv.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du har en tydlig föreställning om hur saker och ting hänger samman och du försöker förmedla detta till dina närmsta. Men ditt tålamod blir satt på prov då du inte alltid blir mött med förståelse. Det kan vara en bra idé att vänta till helgen innan du delar dina tankar. Då finns det en större chans att du blir mött på det sätt du önskar.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du uppträder inte helt som förväntat denna vecka, och du kan hamna lite efter då du helst går din egen väg. Du har ett tydligt behov av att göra saker på ditt eget sätt och du önskar ingen inblandning från andra runt dig. Under veckan kan du börja tvivla på om du är på rätt spår. Det klarnar under söndagen.

Veckans råd: Lita på dig själv.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Saker och ting går inte riktigt på räls denna vecka och du måste arbeta på ditt tålamod. Du kan bli tvungen att göra om något då du agerat lite väl snabbt i en fråga. Det är inte säkert att du är överens med andra i jobbsammanhang och du går därför din egen väg. Du kan bli tvungen att tänka om.

Veckans råd: Tänk dig om.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Möten och samtal med gamla vänner kan bli aktuellt denna vecka, och det lockar fram goda minnen. Det kan bli en nostalgisk vecka som kan leda till ett markant skifte i humöret. Du blir tvungen att stå på egna ben och kastar dig ut i nya projekt. Förhållanden på hemmafronten hamnar i centrum och du behöver prioritera omsorg för familjen.

Veckans råd: Följ magkänslan.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du känner dig stark och det smittar över till ditt humör. Det kan handla om ekonomiska förutsättningar som gör det möjligt för dig att göra det du önskar. Mot helgen måste du ändra fokus då något kräver din närvaro. Här gäller det att välja sina ord med omsorg och vara diplomatisk. Detta är mest aktuellt under fredagen.

Veckans råd: Håll huvudet kallt.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du bör vara försiktig med att låna ut pengar eller överhuvudtaget investera i något. Denna veckan kan det dyka upp oenigheter mellan dig och en nära relation och det kan leda till oro – speciellt när det gäller ekonomin. Mot helgen kan du varva ner genom att plocka upp, och färdigställa, aktiviteter du har hållit på med tidigare.

Veckans råd: Håll ordning på ekonomin.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du har stor lust att göra saker på egen hand de första dagarna under veckan. Du vill vara oberoende av avtal och håller dig helst i bakgrunden. Det kan ha med din kosthållning att göra och att du därför inte har ett stort behov av att umgås med andra. Det kan vara en fördel för dig själv att tänka över och förbättra din hälsa.

Veckans råd: Ta hand om dig själv.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Saker och ting går lätt för dig men det är inte säkert att dina närmsta har det på samma sätt. Därför lägger du en hel del tid på att förklara dig. Oavsett bör du lägga tid på annat, du kommer nämligen inte bli mött med den förståelse du förväntar. Lägg hellre tid på att städa i din e-post.

Veckans råd: Ta det lugnt.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Starten av veckan kan verka lite tung och du känner att det är lite för lite som sker i medvind. Det kan leda till dåligt tålamod. Det kan lossna på de flesta områden under veckan och du kan slappna av mer. Någon i din egen ålder har en annan uppfattning om saker och ting än det du har, och det kan skapa interna oenigheter.

Veckans råd: Ta en sak i taget.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kan upplevas som om du ha dåligt tålamod och är rastlös, då du inte finner någon ro där du befinner dig. Detta är en beskrivning som stämmer väl överens med dig just nu. För att hitta lugnet är det smart att fokusera på arbetsuppgifter som har hopat sig så att du kan få det praktiska arbetet undanstökat.

Veckans råd: Prioritera din arbetsplats.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det finns alltid något du kan göra på hemmaplan. Det kan handla om familjerelationer som är knutna till boendet och eventuella förändringar. Har du planerat att förändra något i ditt hem så är tiden inne nu. Problemet kan vara att du helt enkelt inte vet hur du ska göra, men prova dig fram – framförallt under söndagen.

Veckans råd: Det är tid att experimentera.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har mycket fokus på förhållandet till dina närmsta just nu, inkluderat din partner. Om det finns några ouppklarade trådar i dina relationer bör du vänta lite tills du är helt säker på att det faktiskt stämmer. Om inte kan du råka lura dig själv och tro på saker som inte överensstämmer med verkligheten.

Veckans råd: Tänk innan du pratar.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!