Horoskop

Horoskop vecka 39 – läs om din vecka här

Tvillingarna bör skapa ordning i hemmet och lejonet måste våga säga ifrån!

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Från början av veckan har du en bra överblick över vad du ska göra. Därför är det också viktigt att du följer upp saker och ting om du vill lyckas med det du håller på med. Många av dina idéer blir verklighet. Du har de bästa möjligheterna att få det du vill ha just nu, och du är dessutom bra på att kommunicera med relevanta personer i ditt nätverk.

Veckans råd: Var noggrann.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Personer från ditt förflutna kan dyka upp i början av veckan. Det kan bli lyckat, framförallt om det handlar om kärlek. Ett förhållande kan ta form, men du kan också sätta punkt för en romans. I mitten av veckan märker du att något ändrar sig och du blir mer diplomatisk i det du säger och skriver. Det kan du använda i helgen, då du blir tvungen att säga ifrån.

Veckans råd: Fånga möjligheterna.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Om du har ofärdiga uppgifter när det gäller ditt boende, kan det vara smart att få dem gjorda när energin och hjälpen är tillgänglig. Dessutom har du ett behov av att fixa en relation till en nära vän. Ditt förflutna bankar på dörren under veckan och det kan hända att en gammal flamma dyker upp eller helt enkelt en nostalgisk tanke.

Veckans råd: Få ordning i hemmet.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckans start blir turbulent och du måste redogöra för något som har med jobbet eller familjen att göra. Du känner dig skyldig när det kommer till frågor som du egentligen inte är en del av, och bör berätta om detta till den det gäller. Det är möjligt att den som kritiserar dig inte har all information och därför inte förstår varför du beter dig som du gör.

Veckans råd: Håll en öppen kommunikation.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Redan i början av veckan kan du råka sticka in handen i ett “getingbo”. Det kan skapa oro runt dig men du bör inte lägga band på dig själv under en diskussion. Du kan lätt bli lite väl hövlig och diplomatisk i dina uttalanden, men du bör inte låta ett eventuellt motstånd passera helt utan vidare. Stå upp för dig själv.

Veckans råd: Våga säga ifrån.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Ett möte med en gammal bekant präglar veckans första dagar. Kanske är det nu du ska berätta vad du bär på, som du inte fick ur dig senast det var av vikt. Det förflutna kan hamna i centrum,, men absolut inte på ett dåligt sätt. Du måste anstränga dig för att formulera dig på ett bra sätt.

Veckans råd: Berätta vad du har på hjärtat.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Om du har några ofärdiga uppgifter, så är det viktigt att få klart dem i början av veckan. Då kan du enklare komma vidare med det som står på din lista. Du kommer också att känna dig mindre stressad mot slutet av veckan. Mitt i veckan märker du att humöret ändras och du känner att energin kommer tillbaka till sin vanliga nivå.

Veckans råd: Prioritera det som är viktigt.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har många saker på skrivbordet denna vecka, men du sitter med de bästa korten på handen när det kommer till att städa upp. Dina göromål är konkreta. Förhållanden i familjen ser också bra ut, och så länge du kan hålla ordning – och är strukturerad – kommer allt att bli bra.

Veckans råd: Håll ordning.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du kommer med största sannolikhet behöva ta ansvar för andras missnöje denna vecka. Därför behöver du förbereda dig på att kämpa hela vägen in i mål, även till helgen. Men du bör, med den kunskapen och styrkan du sitter inne på, visa att du har det bra och är beredd att försvara dina åsikter. Goda vänner kan plötsligt bli ett problem.

Veckans råd: Stå upp för dig själv.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Om du vill, kan du verkligen uppnå det du önskar denna vecka. Du har alla förutsättningar att klara det mesta, och du kommer också tycka att det är både roligt och underhållande. Uppgifter som kräver större tankeverksamhet premieras. Du måste bara se till att du arbetar sturkturerat och inte hamnar efter. Oenighet inom familjen kan påverka ditt humör.

Veckans råd: Arbeta strukturerat.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det är ovanligt att du gör något bara för skojs skull, men denna vecka är det precis det som sker. Du måste bara öva dig på att släppa kontrollen och våga vara lekfull. Du kan också ha tur och lyckas fullfölja några uppgifter denna vecka som du har arbetat med under sommaren, och som du nu får se resultaten av.

Veckans råd: Var nöjd.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du kan känna dig missförstådd denna vecka. Oavsett hur du vänder dig kommer du möta utmaningar och kanske även lite kritik, som du inte tål vid denna tidpunkt. Det bästa du kan göra är att ta upp kampen för att motbevisa det du eventuellt blivit anklagad för. Ta god tid på dig innan du svarar på mail och liknande, då du lätt kan överreagera.

Veckans råd: Tro på dig själv.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!