Horoskop

Horoskop vecka 4 – läs om din vecka här!

Oxen bör vänta med stora beslut och jungfrun bör lyssna till sitt förnuft.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du har mycket att göra just nu och det kan därför vara en god idé att planera dina aktiviteter och prioritera det som är viktigast. På så sätt kan du skydda dig lite extra från stress. Om du tvivlar på något bör du söka råd hos dina närmsta eller från vänner.

Veckans råd: Planera dina aktiviteter.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Om du sköt upp ett viktigt beslut förra veckan finns det fortfarande en chans att fatta beslutet nu, helst innan fredag. Efter det kommer andra och nya intressen komma in i bilden och du går vidare. Lusten och behovet att vara social och umgås med vänner växer och du går en tid till mötes där du kan utvecklas och visa fram dina många kreativa sidor och olika egenskaper.

Veckans råd: Fatta beslut i början av veckan.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Detta är en bra vecka att blicka inåt och bli medveten om vilka resurser du bär på. Om du har möjlighet, ta några lediga dagar och låt lugnet lägga sig. Detta underlättar för att göra upp långsiktiga planer. Du har några speciella intressen du gärna vll lägga tid på – kanske i hemlighet – och du har alla möjligheter just nu.

Veckans råd: Hitta ett riktmärke att förhålla dig till.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Det kan vara så att du befinner dig i en övergångsfas just nu, och du behöver ge dig själv tid. Detta är en bra vecka för att hitta nya vägar, kanske när det gäller jobb och karriär. Erbjudanden du inte kan tacka nej till dyker upp och du bör säga “ja” även om du får kort betänketid. Det finns goda chanser att utveckla något nytt på längre sikt.

Veckans råd: Säg “ja” till ett bra erbjudande.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du kan få några upplevelser denna vecka som bidrar med ljus till en annars ganska tung och mörk vinterperiod. En resa kan göra underverk, exempelvis till en plats där kunskap och kultur blir presenterat på ett sätt som ger dig ett större perspektiv, rent existentiellt. Vänner från utlandet eller en annan kultur kan ge mycket glädje.

Veckans råd: Låt dig dras med i stämningen.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Detta är en period där du har möjlighet att stanna upp och undersöka vissa saker närmre. Uppgifterna finns tillgängliga och det kräver inte så mycket att hitta det du söker. Det är framförallt ett visst område som intresserar dig och kan ta dig vidare – kanske inom något kreativt.

Veckans råd: Följ ditt förnuft.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du blir tvungen att vänja dig vid en viss förändring i livet. Du bör inte vänta för länge med att försöka komma vidare, nya projekt väntar denna vecka. När helgen börjar bör du städa både skrivbordet och huvudet så att du har alla möjligheter att komma igång. Det är inte drämst dina tankar som styr, däremot din intuition och jakt på välmående.

Veckans råd: Följ strömmen.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Din tid upptas av några specifika intressen och du kan vara helt uppslukad av hur du ska göra ditt nästa “drag.” Detta kan påverka din omgivning då vissa kan tycka att de inte får tillräckligt med uppmärksamhet från dig. Genom att ta några pauser i det du håller på med, kan du visa att du fortfarande önskar att ha kontakt med andra.

Veckans råd: Ta pauser.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Möjligheten att nå framgång denna vecka är stor och du bör inte tveka att kasta dig ut i något nytt. Du har haft tid att pröva dig fram och bör nu vara redo att testa lyckan. Om det är något du har tänkt på en stund kan detta vara en bra tid att få det sagt eller skriva ner det. Dina idéer kan vara lite galna men det är också en fördel.

Veckans råd: Berätta öppet vad du tänker på.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det kan finnas mycket att förhålla sig till denna vecka. Det bästa rådet är att sätta sig ner och försöka få kontroll över tankarna. Om du klarar det kan du komma långt med de uppgifter du har åtagit dig och gärna vill lyckas med. Försök förenkla dina förklaringar överlag och använd gärna konkreta exempel.

Veckans råd: Sortera dina tankar.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Kanske var du tvungen att ge avkall på något förra veckan, och det måste du vänja dig vid nu. I mitten av veckan märker du att du har kommit vidare, och att du inte längre tänker på förändringen. Då kan du bättre koncentrera dig på hur du ska ge uttryck för dina åsikter på ett konstruktivt sätt. Detta är en bra förutsättning för att lyckas.

Veckans råd: Släng dig ut!

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du tänker mycket just nu, och det blir inte mindre under denna vecka. Tänk gärna stort och “utanför boxen” när det behövs. Om du tror på dig själv kan du nå stora framgångar, även på längre sikt. Du har lagt det senaste året på att undersöka dina möjligheter, nu är det dags att våga ta dina planer ut i livet. Onsdag är din turdag.

Veckans råd: Tänk stort.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!