Horoskop

Horoskop vecka 40 – läs om din vecka här

Väduren bör sänka farten och tvillingarna bör blicka framåt.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du är lättirriterad just nu och har svårt att dölja det. Du förstår inte att andra kan ha svårt att hänga med i ditt tempo, både i handling och tankar. När du umgås med andra kan det vara en fördel för dig att du sänker farten något. På så sätt blir det utrymme för samtal där du både kan lyssna och vara mentalt närvarande.

Veckans råd: Sänk farten.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du är på väg att återfå balansen i vardagen och så länge du är mån om dina rutiner – näringsrik mat och motion – kommer du att må bra. Jobbmässigt kan du känna att du överskuggas av en annan person, men det bekymrar dig inte nu. Det är viktigt för dig att det råder god stämning där du befinner dig och att folk är vänliga och omsorgsfulla.

Veckans råd: Var mån om rutinerna.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du känner ett starkt behov av att ta initativ, efter en period där du har haft begränsade möjligheter till just det, men nu är det grönt ljus. Det är full fart på dina projekt och du känner att du får mer kraft och har mycket till övers som du kan lägga på dem som står dig nära. I slutet av veckan lägger du tid på ett speciellt intresse.

Veckans råd: Blicka framåt.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Om du är öppen för det, kan du få stöttning och hjälp från en syster eller annan kvinnlig familjemedlem. De kommer hjälpa dig, så att du klarar att hålla balansen under en tid då du har mycket på ditt bord. Du känner av att det är några ändringar på gång i relation till jobb eller familj som kommer att ge dig mer tid och ro framöver.

Veckans råd: Spara på krafterna.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du trivs i grannskapet och har en del sociala arrangemang under denna period. Alla är tillmötesgående och du lyckas hantera något som är svårt i relation till din omgivning. Många av dina vänner har aktiviteter de gärna vill att du följer med på, och kanske måste du först lista ut vad du har ork till.

Veckans råd: Känn efter hur du mår.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du känner av en vändpunkt redan från veckans första dag. Det ger dig lust att ta upp tråden där du tidigare släppt den och göra klart något som du påbörjat för en månad sedan. Nu finns också möjlighet att ha roligt. Kanske handlar det om fritidsintressen, men det kan också handla om kärlek.

Veckans råd: Var glad över livet.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du har kommit mer till ro efter förra veckans händelser, då ditt förhållande till omgivningen var betydligt mer turbulent. Nu handlar det om att hitta balansen och komma till ro. Du känner stor omsorg för dina medmänniskor men du bör också tänka på dig själv och se till att dina behov får plats. En självsäker person i din närhet kräver din uppmärksamhet.

Veckans råd: Glöm inte dina egna behov.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du är upptagen av olika intressen, som kanske är lite annorlunda och som du inte kan prata med alla om. Därför rör du dig i ett mindre sammanhang där du kan få information och dela din kunskap. Om det råder tvivel om vilka uppgifter du ska prioritera så kan du fortsätta att lägga tid på samtliga ett tag till.

Veckans råd: Du behöver inte välja bort några uppgifter just nu.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du känner kanske att det är ett steg fram och ett tillbaka just nu. Men om du ser konstruktivt på det så är detta en möjlighet att få ordning och börja från början. Kanske har du mer information tillgänglig än tidigare, och därför gäller det bara att ha is i magen och vänta på flera uppgifter du kan använda.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du är på väg att städa upp efter ett missförstånd. Du har det fortfarande stressigt med några projekt som omfattar mycket information som ska fördelas till rätt personer. Detta är ditt ansvar, och det kan tidvis göra dig stressad. Men så länge du klarar av att andas med magen och hålla huvudet kallt kommer detta att gå bra.

Veckans råd: Låt dig inte stressas.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har mycket att göra, och av och till överser du det som pågår på hemmaplan. Du har flera bollar i luften just nu och det är något du tycker om och roas av. Men du bör stoppa fingret i jorden och känna av stämningen i familjen. Det kan handla om saker som tidigare varit uppe för diskussion som åter hamnar på bordet.

Veckans råd: Ge familjen uppmärksamhet.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Just nu handlar mycket om samarbete. Och för dig är det just nu viktigt att kommunikationen är tydlig för att du ska veta vad som gäller. Därför måste du vara säker på att du blir förstådd när du uttalar dig. Du tänker knappt över att du är van vid att följa din intuition och är inte så van vid att involvera andra i detta.

Veckans råd: Involvera andra i dina planer.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!