Horoskop

Horoskop vecka 40 – läs om din vecka här

Kräftan bör tänka igenom beslut en extra gång och vågen kan se fram emot helgen. Läs om din vecka här.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Alla former av samarbete står i centrum denna vecka, och det gäller framförallt i nära relationer. Du kan uppleva att du blir lite hämmad och att du har mindre genomslagskraft än du brukar. Det kommer framförallt bli tydligt på onsdag, då det kan “koka” lite i ditt huvud. En relation kan må bra av att ni kollar av läget med varandra.

Veckans råd: Stressa inte upp dig.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du försöker göra så lite väsen av dig som möjligt och vill inte störa någon. Om du lyckas gå helt under radarn ett tag kan du få njuta av att vara ifred. Har du några uppgifter som behöver färdigställas så är det en stor fördel att få gjort det innan fredag, när bollen är i rullning. I helgen blir humöret bättre och allt känns bra.

Veckans råd: Färdigställ uppgifter innan fredag.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har en bra start på veckan och du ser ut att kunna lyckas med flera saker. Kanske är du på resa, har uppgifter som handlar om utlandet, eller så handlar det om några juridiska frågor som du når framgång med. Under veckans sista dagar känner du att dina krafter minskar och att du har behov av att vila. Ett samarbete kan ha avslutats och du måste tänka igenom saker och ting.

Veckans råd: Få koll på läget.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Det är fokus på bostad och andra frågor som rör familjen denna vecka. Det är en stor aktivitet inom detta område och du har flera bollar i luften samtidigt. Frågan är vem som bestämmer? Under helgen bör du tänka dig om en extra gång innan du fortsätter ett samarbete. Om det lönar sig och om du faktiskt får något ut av relationen.

Veckans råd: Tänk dig om en extra gång.

 

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Nu hamnar du lätt i diskussioner. Du försöker in i det längsta att vara så diplomatisk som du bara kan, något du inte alltid lyckas med. När du tror att du vunnit tillit till personer runt dig så kommer du märka att alla inte tycker om det du har att säga. Försök att dämpa ditt temperament och se det som en övning i tålamod.

Veckans råd: Förlora inte humöret.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har lyckan på din sida under veckans första dagar, och det underlättar ditt arbete. En ny rutin i vardagen kan ge dig mer tid till annat. Det kan vara smart att hålla en låg profil i helgen, du har inte lika mycket krafter som du tror. Om du inte ser upp kan du börja känna dig stressad.

Veckans råd: Säg nej till några uppgifter.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du har svårt att styra dina känslor men har inga problem att sätta ord på dina innersta tankar. Kanske faller det inte alltid i god jord men sagt är sagt och det måste du ta ansvar för. Du kan dock välja att sticka huvudet i sanden och låta andra hantera konflikterna. Mot slutet av veckan ändrar sig ditt humör och blir markant bättre, du ser positivt på tillvaron.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du gör så mycket du orkar denna veckan, men lusten råder det brist på. Det blir lätt halvhjärtat och du känner samtidigt att du inte får det erkännande du förtjänar. Spara på krafterna till slutet av veckan, du kan då känna dig lite pressad. Någon önskar något av dig som du inte klarar av att uppfylla.

Veckans råd: Tänk innan du agerar.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du är uppspelt. En av dina vänner eller kollegor förstår dina idéer. Tillsammans kan ni utveckla flera planer. Båda behöver dock inse att saker inte kan sjösättas just nu då ni saknar avgörande och viktig information. Använd tiden till att samla in uppgifter och ta sedan upp tråden igen, exempelvis i början av november.

Veckans råd: Gör grundlig research.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Nya projekt står i centrum både privat och i arbetslivet. Även om du har en plan så har du ett starkt behov av att improvisera lite. Du saknar fortfarande viss information som du behöver. Ska du ta ett beslut så kan du gärna vänta lite. Alla former av samarbete och ansvarsfördelning är uppe för diskussion denna vecka.

Veckans råd: Vänta med att ta beslut.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Om du inte kan agera själv så fokuserar du gärna på att få någon annan att göra det i ditt ställe. Denna vecka har du möjlighet att få kontakt med en eller flera personer som kan öppna ny dörrar för dig. Kanske finns det du söker utanför landets gränser. Om så är fallet kan du känna förtroende för de du har kontakt med.

Veckans råd: Se lösningar, inte problem.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du känner dig inte ensam denna vecka då du har allierade som stöttar dig. Ni har båda lite samma utmaningar och kan därför hjälpa varandra. Det handlar om information som kan vara svår att få tag i och som kanske är ännu svårare att kontrollera. För dig handlar det framförallt om att kunna leva upp till ditt omdöme.

Veckans råd: Värna samarbete.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!