Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 39 här

Oxen bör hålla låg profil och tvillingarna bör lyssna på andras åsikter. Läs om din vecka här!

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Så länge du håller fast vid dina planer och forsätter på din uttänkta väg så kan det bara gå i en positiv riktning. Vill du utmärka dig på något vis denna vecka så bör du göra det försiktigt och pedagogiskt. Vänta med att lansera dina bra idéer tills tiden är rätt.

Veckans råd: Spara på krutet.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du kan inte använda rationella argument denna vecka. Lyssna på din intuition men håll det för dig själv. Innan du kan formulera dig förnuftigt och tydligt kommer du inte att få medhåll. Du har inte din vanliga genomslagskraft och bör därför hålla en låg profil. Du känner av ett visst motstånd mot dina initiativ.

Veckans råd: Håll en låg profil.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du är äntligen påväg att komma över en besvikelse från förra veckan och kan äntligen komma ikapp i ditt arbete. Du ser annorlunda på saker och ting och det kan vara en bra idé att kritisk se över vissa vanor. Lägg tid på lite extra research och för att samla in information. Det ger dig något att tänka på.

Veckans råd: Lyssna på andras åsikter.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har en toppenvecka framför dig och det är god tid att marknadsföra dig själv lite extra. Håll fast vid dina planer och låt dig inte påverkas för mycket av andras åsikter. Det går bra för dig just nu, framförallt om du är målmedveten. Du håller dig till bestämda planer och andra kan uppfatta dig som lite tråkig.

Veckans råd: Följ dina planer.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du är verbal, underhållande och rolig att lyssna på denna vecka. Utnyttja de goda förutsättningarna och sprid dina budskap. Det är många som lyssnar på dig och har höga förväntningar på dig. Det påverkar dig inte så mycket, däremot blir du ännu mer taggad av andras förväntningar. Det gäller framförallt denna vecka.

Veckans råd: Sprid ditt budskap.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Redan i början av veckan känner du ett behov av att sänka farten och undersöka om du har alla uppgifter du behöver om något som tar mycket av din tid. Du kan ta det lugnt, det finns ingen anledning till stress då du har god tid till research. Det är viktigt att hitta ro och balans.

Veckans råd: Hitta inre ro.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Veckan präglas av blandade känslor och oberäkneligt humör. Det kan vara svårt för dig att känna optimism. Försök att minska dina sociala kontakter för tillfället, de kan riskera att leda till stress. Meditation och yoga är meningsskapande och ger dig lugn. Vissa saker har svårt att falla på plats och det irriterar dig.

Veckans råd: Försök hitta inre ro.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Just nu är det viktigt att du fokuserar på att komma ner i varv och träna dig på avslappning. Du behöver hålla en låg profil för att hitta inre ro och balans. Ingen förväntar något av dig denna vecka och det är en bra anledning för dig att ta en slags “semester.” Det kommer leda till mer energi på sikt.

Veckans råd: Koppla av.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du får brodera dina förklaringar och anstränga dig för att vara tydlig då en av dina vänner inte helt är med på tåget när det gäller dina projekt. Du är kanske lite väl teoretisk i dina tankegångar och personen som lyssnar kanske fungerar på ett annat sätt. Försök vara mer pedagogisk, dina idéer är bra nog.

Veckans råd: Var tydlig.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det är stort fokus på jobbområdet och du har stora planer för framtida jobb och karriär. Du står starkt och bör ta tillvara på alla möjligheter. Du framstår som målinriktad och klar i huvudet och flera dörrar kan öppna sig. Var bara noga med att vara klar och tydlig i din kommunikation.

Veckans råd: Ta tillvara på möjligheter.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har bra kontakt med en person som besitter en kunskap du önskar. Samarbetet kan ta dig långt. Om du är målinriktad så kommer du till sist att komma i mål. Se till att omvärlden förstår dig bara, det kan finnas de som tycker att det är svårt.

Veckans råd: Gör dig förstådd.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

En person i din närmsta krets har svårt att anpassa sig och du tar på dig uppgiften att hjälpa till. Det går dock inte helt som förväntat. Du kommer använda mer tid än du har. Men du ger inte upp innan du testat alla möjliga vägar. Din optimism kommer leda till framgång.

Veckans råd: Håll fast i din optimism.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!