Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 38 här

Oxen bör inte vara rädd för att ställa in aktiviteter och skytten bör ha tålamod. Läs om din vecka här!

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Din energinivå är hög men det dämpas mot slutet av veckan. Du använder mycket krafter för att få igenom din vilja och du måste bara acceptera att någon i din närhet kommer att ha sista ordet. Din styrka är din målmedvetenhet och det kan föra dig långt i de projekt du har på gång. Du arbetar strukturerat.

Veckans råd: Förlora inte dina målbilder.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du är försiktig med att göra fasta avtal med andra. Du har ett stort frihetsbehov och därför känns åtaganden kvävande och ofria. Du kan med god grund och gott samvete ställa in planerade aktiviteter och vara mer impulsiv. Det kan också handla om att du önskar att lösgöra dig från ett samarbete. Tiden är inne för det.

Veckans råd: Var inte rädd att ställa in.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har medvind inom dina kreativa områden och du blir uppspelt över dina framgångar. Du kan därför lätt glömma av ekonomi och ansvar. Det är smart att hålla koll på pengarna och att lägga undan för oförutsedda utgifter, det är en stor fördel att ha ett sparkapital.

Veckans råd: Använd inte pengar du inte har.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Om du har uppgifter att fullfölja är det smartast att få det gjort innan torsdag. Mitt under veckan kommer du att märka att både humör och energin skiftar. Du behöver ställa om för att inte förlora fotfästet. Familj och bostad kräver mer än vanligt och du behöver anstränga dig för att få allt att fungera.

Veckans råd: Var diplomatisk.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har arbetat med praktiska detaljer den senaste månaden och från och med torsdag krävs det mer finlir. Du bör tänka igenom det du säger och försöka ha en diplomatisk inställning om du blir involverad i konflikter. Detta kommer göra det mycket lättare för dig att navigera.

Veckans råd: Tänk igenom det du säger.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du är mycket nöjd med resultat som du uppnår under veckans första dagar. Du är glad över att ha kunnat anpassa utgifter till dina inkomster och det påverkar hela ditt välmående positivt. Mitt i veckan kan något ur ditt förflutna komma ikapp, men du är mån om att dölja känslorna för omvärlden.

Veckans råd: Njut dina framgångar.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du känner dig inte helt rätt där du befinner dig just nu och det påverkar dig mycket. Några överraskningar dyker upp under veckans gång och får saker att anta en annan riktning än förväntat. När du lyckats vänja dig kommer du inse att du är fri att välja din egen väg.

Veckans råd: Låt dig inte stressas.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du måste inse att du inte kan påverka hur saker och ting utvecklar sig denna vecka. Ett samarbete påverkas av oförutsedda händelser och det passar dig bra. Var förberedd på plötsliga ändringar och se till att ha en plan-B om det skulle behövas. Du har överblick och det är det viktigaste.

Veckans råd: Ha en plan-B.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det är klokt att ha en bra tidsuppfattning innan du kör igång både gamla och nya projekt. Du behöver mer information innan du kan komma till några slutsatser. Just nu, denna vecka, går det bra för dig och du får mycket gjort. Njut av veckan och familjen och lägg din uppmärksamhet på hemmaplan.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du har mycket energi och därför vill du komma vidare med några av dina planer. Så länge du arbetar målinriktat och har kontroll kan det bara gå åt rätt håll. Försök fördela arbetsuppgifter så att allt inte hänger på dig. Det finns trots allt gränser för vad som kan hinnas med. Du är duktig på att uttrycka dig, både muntligt och skriftligt.

Veckans råd: Delegera uppgifter.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har flera järn i elden för tillfället och det kan orsaka en del problem. Just nu har du god översikt och bra kontroll. Du kan lätt råka falla för frestelsen att ta din an små uppgifter men var förberedd på att det kan påverka din gnista och dina energinivåer. Ekonomin står i centrum.

Veckans råd: Ta inte på dig för mycket.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

För tillfället trivs du bäst i ditt eget sällskap. På så sätt kan du betrakta livet runt dig. Du känner inte för att delta i sociala evenemang och det kan vara svårt för dina närmsta att acceptera. De som känner dig bäst vet att när du är emotionell på detta vis så har du ett stort behov av egentid.

Veckans råd: Ta hand om dig själv.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!