Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 37 här!

Kräftan bör hålla huvudet kallt och stenbocken kan vara optimistisk. Läs om din vecka här!

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Om du fortfarande har praktiska saker att få gjorda så är det bäst att få det ur världen innan onsdag, senare i veckan kommer du att vara upptagen med annat. Du kommer känna att det är svårt för dig att sätta agendan själv och kommer behöva kommunicera tydligt med dina samarbetspartners.

Veckans råd: Få saker gjorda innan onsdag.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du behöver anpassa dig efter andra och det de tycker går emot din vilja. Även om du kommer med invändningar kommer det inte göra någon skillnad. Några hinder kommer du inte undan och du blir därför tvungen att kompromissa. För att komma vidare med dina uppgifter är det klokt att vänta till nästa vecka, då ser det betydligt bättre ut.

Veckans råd: Kompromissa.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du är velig och har svårt att bestämma dig, framförallt eftersom det finns så många olika vägar att gå. Du hamnar i ett dilemma men inser att du kan få råd från en kompetent person i din närhet. Det slutgiltiga beslutet behöver du dock fatta på egen hand.

Veckans råd: Förhasta dig inte.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Det är något som är svårt att förstå just nu och du känner dig vilsen under veckans första dagar. Kanske handlar det helt enkelt om ett missförstånd. Kanske handlar det om information som lagts fram på ett sätt som gjort det svårt för dig att förstå. En person från ditt förflutna ställer upp för dig innan veckans slut.

Veckans råd: Håll huvudet kallt.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Fråga hellre en gång för mycket än en gång för lite. Det kan framförallt gälla ekonomi. Kanske har det kommit lite för mycket eller för lite pengar in på kontot. Oavsett är det värt att ta en extra titt innan onsdag. Förvirringen kommer få sin förklaring och innan veckan är slut kommer du ha kontroll på din ekonomi.

Veckans råd: Var inte rädd för att fråga.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du tvivlar och väger hela tiden för och emot. Vad är bäst och vad är klokast? Det kan handla om ekonomiska investeringar eller investeringar i saker som handlar om välmående. Begränsa dig inte när det kommer till att optimera din fysik och din hälsa. Du är uppmärksam på hur du kan leva mest förnuftigt just nu.

Veckans råd: Prioritera din hälsa.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Det finns några projekt som inte utvecklas som förväntat och det leder till bekymmer för dig. Du kan inte göra något åt det just nu och därför vinner du mer på att skifta fokus och lägga tid på annat tills dina aktiviteter tar mer fart. Använd därför veckan till att finna dig i de rätta omgivningarna.

Veckans råd: Lås dig inte vid ett och samma spår.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Om du har några uppgifter som behöver lösas, eventuellt i samband med ett av dina kunskapsområden, så får du bra resultat först i veckan. Under torsdagen känner du hur humöret skiftar. Det är smart att tänka lite extra på dig själv just nu, något gott att äta och kulturella uttryck kan vara det du behöver.

Veckans råd: Gör något bra för dig själv.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Nyfikenheten är stor, och det har verkligen vuxit under sommaren. Just nu har du flera spännande uppgifter precis som tidigare under året. Detta är en bra tid för att gå på djupet och göra research. Mycket information ska struktureras och många trådar hänger löst.

Veckans råd: Strukturera information.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du har några projekt igång som inte ser ut att ge förväntade resultat. Lyckligtvis låter du dig inte ruckas så lätt, och du hittar nya sätt att uppnå dina mål. Det är framförallt i förbindelse med din ekonomi som saker inte har en tillfredställande utveckling. Däremot har du fullt av idéer och stor tro på framtiden.

Veckans råd: Var optimistisk.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det krävs mer för att uppnå framgång än det brukar och därför behöver du ställa in dig på en del uppförsbackar denna vecka. Desto mer strukturerat du arbetar desto bättre är det. Den hjälp som du förväntar från dina nätverk kan utebli och det gör dig besviken.

Veckans råd: Hitta lösningar.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det finns saker som du inte gjort klart och blir tvungen att ordna innan du kan komma vidare med det du egentligen brinner för. Ta dig tid, det är mycket som ska lösas och många trådar som ska samlas innan du uppnår ett bra resultat. Just nu är det mycket information i omlopp som du behöver få ordning på.

Veckans råd: Förhasta dig inte.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!