Horoskop

Horoskop vecka 41 – läs om din vecka här

Oxen bör hålla fokus och skytten bör ha tålamod.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du bör vara försiktig med att dela nyheter under veckans första dagar, då det finns en stor risk att du blir missförstådd eller själv har missförstått något. För att vara på den säkra sidan kan du undersöka frågor närmre innan du uttalar dig. Du har mycket att göra och kan därför råka missa något. Om du är närvarande kommer du att nå dina mål.

Veckans råd: Var närvarande.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du är inne i en stabil period och kan därför ge 100 procent av din energi till ditt arbete eller det du måste prioritera. Du kan lätt hamna ur kurs så det är en fördel om du kan hitta balansen i det du gör. Det vill säga, inte för mycket och inte för lite av något. Om du är koncenterad och målmedveten kan du genomföra det du har planerat.

Veckans råd: Håll fokus.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du måste orientera dig under veckans första dagar innan du sätter kurs. Det kan handla om saker som är nya för dig och som du måste bekanta dig med innan du agerar eller uttalar dig. Du bör inte låta dig bli pressad av kollegor som vill att du ska uttala dig eller dela din åsikt. Det kan skapa lite oro och rucka på den goda stämningen.

Veckans råd: Lita på dig själv.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har bra kort på handen, framförallt under veckans första dagar. Och du bör utnyttja de möjligheterna det ger dig att skapa en grund i relation till pengar och framtida arbetsuppgifter. De beslut du tar håller i teorin men om de också fungerar i verkligheten kommer att visa sig. Du kommer dock inte få en bättre utgångspunkt än den du har nu.

Veckans råd: Ta hand om din image.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Dina åsikter räknas, och det gör de framförallt under veckans första dagar. Här gäller det att ha mycket förståelse och vara tillmötesgående. Om du klarar detta spelar mycket till din fördel. Just denna vecka kan du komma närmre ett mål du arbetat mot under lång tid. Du kommer kunna överbevisa dina kritiker, och vägen kommer därför ligga öppen framför dig.

Veckans råd: Ha förståelse.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det sker ett skifte redan i början av veckan. Du kommer uppleva att du lämnat din trygga hamn och att du befinner dig på främmande vatten. Se till att ta tillvara på stämningen. Frågor om ekonomin kan dyka upp, men då du saknar viss information bör du vänta innan du ingår avtal.

Veckans råd: Vänta med att ingå i avtal.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du jobbar nära en god vän eller kollega och ni hyser båda ett gott öga till samma person, som ni gärna vill lära känna bättre. Det är en person med alternativa idéer som är inspirerande att spendera tid med. Det är en intressant bekantskap som kan bidra till att du når i mål med dina planer.

Veckans råd: Var öppen för nya tankar.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det är viktigt att du är tydlig när du uttalar dig, framförallt under veckans första dagar. Om du tvivlar på något bör du undersöka saker och ting grundligt, så att du inte häver ur dig felaktig information. Om det handlar om en date eller lös relation kan du tvivla mycket och vara ösäker på vad du själv vill.

Veckans råd: Undersök saker och ting noga.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Om det är något du har glömt kommer du att bli påmind i början av veckan. Kanske handlar det om en nära relation som väntar på ett svar från dig. Om du inte har fattat ett beslut bör du vänta tills du har ro i sinnet och har samlat på dig den kunskap som behövs. Försök att inte göra en för stor sak av det.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kan få ett erbjudande om ett samarbete som lockar på alla plan. Du bör slå till och eventuellt skriva ett kontrakt. För säkerhets skull bör du också se till att få avklarat det ni båda förväntar av samarbetet och hur uppgifterna ska fördelas. Du har massa idéer och samarbetspartners kan se till att de förs ut i livet på ett bra sätt.

Veckans råd: Slå till på erbjudande om samarbete.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har möjlighet att utvidga dina aktiviteter och kanske få kontakt med någon från utlandet som du kan samarbeta med. Det kan ge dig en knuff i rätt riktning och det du önskar på längre sikt. Samtidigt kan du få en möjlighet att realisera dina idéer. Du kommer få kontakt med två personer och den ena kommer ha mycket kunskap om lagar och regler.

Veckans råd: Fånga möjligheterna som dyker upp.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du kan bli störst under veckans första dagar av att en nära relation konfronterar dig med några ekonomiska förhållanden du inte känt till. Du bör bevara lugnet och inte låta dig påverkas. Försök i lugn och ro att skaffa dig översikt över vad det handlar om. Kanske är det något du har missat eller glömt. Du kan oavsett lyckas få ordning på det.

Veckans råd: Bevara lugnet.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!