Horoskop

Horoskop vecka 41 – läs om din vecka här

Väduren gör klokaste i att hålla en låg profil och lejonet har makt över orden denna vecka och det bör du dra nytta av!

metromode-horoskop
Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du upplever stor press från två olika sidor. Det klokaste just nu är att hålla en låg profil och på bästa diplomatiska sätt försöka göra alla parter nöjda. Framförallt en person försöker övertala dig att ta deras parti. Du bör undvika detta och istället försöka hålla igång en konstruktiv dialog. Du har mycket kraft och energi men bör inte slösa med den.

Veckans råd: Var diplomatisk.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du har en god självinsikt just nu och är nöjd över ditt arbete och dina planer inför framtiden. Mycket kan bli gjort just nu och det bör du dra nytta av. Om du arbetar strukturerat kan dina uppgifter på jobbet bli klara i god tid. Denna veckan kan du dessutom förmedla dina ställningstaganden på ett underhållande och visionärt sätt.

Veckans råd: Ta tillvara på din goda energi.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det råder inga tvivel om att det är kärlek i luften. Det handlar bara om att hitta rätt balans, om du håller tillbaka för mycket kan det missförstås av din närmsta. Du bör därför försöka vara tydlig med dina känslor och behov för att undvika missförstånd. Du behöver tänka igenom dina känslor noga.

Veckans råd: Var öppen om dina känslor.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har en plan och det råder inga tvivel om att du befinner dig på rätt väg. Du behöver dock ställa dig in på att mycket kan ändras under tiden och att processen redan kommit igång. Lyssna gärna till de råd som du får av någon med erfarenhet och gör det sedan till ditt eget projekt. Under helgen kommer du känna av en ökad press från din partner.

Veckans råd: Lyssna på de med erfarenhet.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har makt över orden denna vecka och det bör du dra nytta av. Bland annat kan du passa på att berätta för en eller flera samarbetspartners hur du känner för dem. Ni kan få mycket gjort eftersom både tankar och idéer frodas, se bara till att de omsätts i praktiken. Mot slutet av veckan kan du dock märka att krafterna inte räcker till allt du vill få gjort.

Veckans råd: Var tydlig i din kommunikation.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har behov av att tänka grundligt igenom något och kanske behöver du också vila dina öron lite. Du har nämligen fått lyssna på mycket den senaste tiden och därför har du ett stort behov av att lista ut vad du egentligen känner om saker och ting. Stämningen i familjen är bra och det är framförallt en person som vill sätta igång projekt för att förbättra bostaden.

Veckans råd: Hitta tid för dig själv.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Kärleken behöver få bekräftelse denna vecka. Framförallt mot mitten av veckan är chanserna speciellt goda för att visa upp dina avsikter. Om du saknar inspiration för att hitta de rätta orden så finns hjälpen framför näsan på dig, bara du är uppmärksam. Du har stor tilltro till framtiden och möjligheterna att få en välfungerande kärleksrelation.

Veckans råd: Förmedla dina känslor.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du behöver ha tålamod eftersom du saknar en stark genomslagskraft för tillfället. Försök istället använda din energi på planer som går i rätt riktning. Projekt som rör familjen och bostaden står i centrum och du befinner dig på rätt spår, det är bara att fortsätta samma väg. Du saknar bara några få pusselbitar för att kunna etablera en stabil grund för familj och bostad.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har några mycket bestämda åsikter som du gärna och ofta delar med dig av till andra. Denna vecka bör du använda dig av chansen att sprida ditt ord i ett större sammanhang. En vän i ditt nätverk har möjlighet att ge dig lite talartid i ett sammanhang som handlar om att hitta gemensamma lösningar. Här kan du både bli sedd och hörd.

Veckans råd: Bjud på dig själv.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Denna vecka har du möjligheten att lista ut om några av dina tankeexperiment håller ute i verkligheten. Det är stor aktivitet i relation till ditt arbete och du försöker hitta rätt balans i livet. Kanske tar du på dig mer än du har kraft och energi till. Just nu blir du inspirerad av en person som gör dig glad och optimistisk.

Veckans råd: Låt dig dras med.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du får kontakt med en person som antingen har en relation till din familj eller till något som rör ditt arbete. Du håller fast vid dina åsikter och det är svårt för andra som gärna vill att du ändrar dig. Denna vecka finns det goda chanser att någon som står dig nära ser på dig med lite andra ögon. Om det kan ändra dina hållningar får tiden utvisa.

Veckans råd: Var öppen för andras åsikter.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Om du överväger att bli mer synlig är detta veckan för det. Du utgår kanske från att allt ser ut att kunna lyckas – något som inte är helt fel. Du har en stor styrka i att du tror på att saker kommer lösa sig och det är en strålande utgångspunkt. Ge dig själv lov och tid att skina lite, och ta åt dig av komplimanger.

Veckans råd: Det som inte vågar, vinner inte.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!