Horoskop

Horoskop vecka 42 – läs om din vecka här

Tvillingarna måste planera sin vecka och oxen bör stå på sig.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Din uppmärksamhet riktas mot samarbeten och nära relationer, du är nöjd och tycker att saker och ting rullar på. Några tvivel kan uppstå när det handlar om vem du vill samarbeta med eller satsa på. Det finns nämligen flera möjligheter. Du bör välja den person som matchar dig bäst. Tänk efter noga!

Veckans råd: Följ magkänslan.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

En del saker behöver föras i mål innan veckan är över. Rutinuppgifter får du snabbt gjorda. Du kan känna dig något pressad under mitten av veckan, något som kan hindra dig från att bli klar med vissa saker. Du bör inte låta dig styras av andra, försök istället sätta ner foten och hålla fast vid dina åsikter.

Veckans råd: Stå på dig.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Om du har möjlighet att ta ledigt några dagar finns det många typer av aktiviteter som lockar. Resor kan vara aktuella, och om det är något du får till kommer du att få riktigt fina lediga dagar. Generellt sett kommer tvillingarna ha mycket nytta av att planera veckans aktiviteter. På det sättet kan du också nå långt med dina mål

Veckans råd: Planera veckan.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du bör starta veckan med meditation. Här kan du finna mycket styrka, som du kan ha bra användning av de närmsta dagarna. Känner du dig pressad av en partner eller kollega bör du säga ifrån. Låt dig inte kuvas utan gå din egen väg. Det är inte så svårt som du tror, det kommer du att märka under helgen. Snart når du i mål.

Veckans råd: Sätt dig själv först.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du blir tvungen att höja din röst för att bli hörd. Du vill gärna stå i centrum i ett sammanhang och du lyckas under veckans första dagar. Efter det kan det vara svårt att få saker gjorda. Kanske måste du lista ut om relationen till ett syskon eller en granne ska fortsätta på det sätt det hittils gjort. Helgen kommer att få dig på andra tankar.

Veckans råd: Ta en sak i taget.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Denna vecka vet du verkligen vad du vill göra. Du kan nå långt om du bara har en plan. Då kan du utgå från den när du ska jobba med uppgifter du har gett dig själv. Praktiska frågor i vardagen blir därför enklare och du kommer att bli mer nöjd med dig själv. Din vänlighet är markant och du känner att du räcker till, för en gångs skull.

Veckans råd: Klappa dig själv på axeln.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Kärleken är fördelaktig under veckans första dagar. Det gäller både i fasta parförhållanden och i lösa relationer. Personer och händelser från ditt förflutna kan dyka upp i början av veckan, något som kan verka skrämmande. Det blir inte heller bättre av att kompiskretsen försöker pusha dig i en viss riktning.

Veckans råd: Var på din vakt.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Hemliga kärleksförhållanden kan ta din uppmärksamhet i början av veckan. Du pratar inte högt om det, och det kommer befinna sig i periferin ett tag till. Kanske önskar du att det ska hända något mer, så länge det inte sker öppet. Någon i din närhet känner sig mycket pressad, och du bör vara mån om att lämna utrymme för personens egna projekt.

Veckans råd: Gå lugnt fram.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du kan uppleva lite tvivel just nu när det kommer till att välja mellan två intressen. Vilken tycker du bäst om? Du bör inte fatta ett beslut just nu, då du med största sannolikhet saknar information som kan göra något tydligare för dig. Någon i din närhet kommer introducera dig för nya vänner eller kollegor.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det är flera personer, i förbindelse med jobbet, som du har ett bra samarbete med. Denna veckan kommer du att slå dig samman med en av dem, och ni kan ta er vidare i flera aktuella frågor. Låt dig inte avledas av andra som också har en åsikt om vad ni ska och inte ska. Släpp inte tvivlet riktigt ännu.

Veckans råd: Lyssna på dig själv.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Kanske är du en av de lyckligt lottade som har möjlighet att resa på en weekend utomlands. Men oavsett vad som händer, utomlands eller ej, kommer denna vecka att bjuda på flera positiva upplevelser – framförallt om du har planerat saker som betyder mycket för dig som du vill se eller uppleva. Låt dig guidas runt, oavsett var du befinner dig denna vecka.

Veckans råd: Luta dig tillbaka.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du kan tvivla på hur du ska ta dig vidare från en situation du befinner dig i. Det kan vara en bra idé att vänta med att fatta beslut innan du har alla uppgifter som krävs. Om en månad kommer du att veta mer, och det blir enklare att ta ställning. Fram till dess bör du följa dina instinkter och se var de för dig.

Veckans råd: Följ strömmen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!