Horoskop

Horoskop vecka 42 – läs om din vecka här

Väduren bör se över sina principer och kräftan bör se till att fullfölja sina uppgifter. 

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Två motstridiga röster påverkar dig mycket denna vecka. Under veckans första dagar upplever du att du har mycket stöd från personer i din närhet och möjligheterna ser ut att vara oändliga. Verkligheten gör sig dock påmind mot slutet av veckan och du blir tvungen att ge efter för ett motstånd du inte kan övervinna just nu.

Veckans råd: Se över dina principer.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du är för tillfället mycket nyfiken och fokuserad på psykologiska och spirituella teman. Dina intressen sträcker sig över ett stort område och du får mest utdelning av att dra dig lite tillbaka och använda dig av meditation och mindfullness. Framförallt på fredagen kommer du att ha flera andliga upplevelser.

Veckans råd: Sök lugn, ro och reflektion.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du känner hur saker och ting lossnar för dig under veckans första dagar. Nu kan du se framåt och andas friare. Du lägger flera planer för den kommande perioden och har alla uppgifter du behöver. Kreativiteten runt dig blomstrar och du bör ta dig tid till utmaningar. Kärleken är extra närvarande just nu.

Veckans råd: Var uppmärksam på dina känslor.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Detta är en bra tid att fullfölja vissa uppgifter som har med familj eller bostad att göra. Det finns kanske fortfarande mycket som inte är på plats i dessa områden men det får vänta. Mot slutet av veckan känner du av en förändring i din sinnesstämning. Du blir mer emotionellt närvarande och får en upplevelse av att ha en fastare grund att stå på.

Veckans råd: Fullfölj dina uppgifter.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Även denna vecka är det viktigt att du fokuserar på att vara diplomatisk. Det kan vara en konst att hitta rätt balans i förhållande till andra och du vill gärna bestämma men är medveten om att du då kommer möta motstånd. Mot veckans slut känner du av en tydlig skiftning i ditt humör och du kan upplevas som mycket direkt och sarkastisk.

Veckans råd: Försök vara diplomatisk.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du känner av en större frihet de närmsta dagarna och känner att vägen ligger klar framför sig, det är bara att köra på med projekt och tillvaron i stort. Du har all information du behöver och kan även få ihop det ekonomiska pusslet utan problem. Ekonomiska ansökningar ger resultat den närmsta tiden.

Veckans råd: Njut av den ökade friheten.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du är optimistisk och ser möjligheter som du inte varit uppmärksam på tidigare. Du kan dessutom ha lust att utvidga ditt umgänge just nu och delta på alla möjliga typer av aktiviteter och sammankomster. Flera av dina idéer den senaste tiden börjar nu bli mer konkreta. Snart kommer du få testa dem och se om de håller.

Veckans råd: Var öppen för nya impulser.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har inte så stor genomslagskraft just nu och därför gör du kanske bäst i att hålla låg profil i några sammanhang. Just denna vecka har du lyckan på din sida och det bör du utnyttja, framförallt när det kommer till boende. I helgen kan det dyka upp tankar eller känslor som rör det förflutna.

Veckans råd: Håll en låg profil.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Under veckans första dagar kommer du uppleva en efterlängtad vändpunkt. Det gör dig optimistisk och ger dig ett nödvändigt mod att gå vidare med några planer från i våras. Du har hittat en strategi och kan röra dig framåt. Om du har barn kommer kontakten med ett eller flera barn vara väldigt bra den här veckan.

Veckans råd: Sök upp härliga upplevelser.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Din uppmärksamhet denna vecka är framförallt riktad mot boende och familj. Om det finns något oförlöst här så kommer det att komma upp till ytan under veckan. Du kan bli överraskad över ett eventuellt missnöje hos någon i familjen. Du har en tydlig uppfattning om hur saker och ting bör vara och det blir du konfronterad med.

Veckans råd: Backa inte från diskussioner.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du välkomnar ändringar i familjen men kan inte helt styra hur de yttrar sig. Du måste acceptera och lita på att andra har kontroll över projekten som är på gång även om det kan vända upp och ner på saker som har med familj och bostad att göra. Fullmånen på onsdagen kan ge dig en inblick i vad som händer i den närmaste kretsen.

Veckans råd: Acceptera att du inte kan styra allt.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Redan i början av veckan får du en känsla av att saker och ting börjar lossna. Efter en lång period i “dvala” får du upp farten och kan börja planera hur du ska förhålla dig till den kommande perioden. Fram till nu har du i stor utsträckning blivit påverkad av andras åsikter, men nu tänker och handlar du mer självständigt.

Veckans råd: Planera.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!