Horoskop

Horoskop vecka 43 – läs om din vecka här

Jungfrun bör få ordning på sin ekonomi och lejonet bör försöka att inte vara så hård mot sig själv.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du bör försöka få ordning på förra veckans missförstånd och försöka hitta rätt väg framåt. Du har många tankar och planer men det kan dyka upp svårigheter när de ska genomföras. Därför kan du glädjas över att du har bra kort på handen denna veckan när det gäller att nå i mål med det du önskar.

Veckans råd: Tacka ja till hjälp.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det är smart att ta det lugnt just nu, framförallt i början av veckan. Du kan uppleva att du saknar energi och bör därför ladda batterierna så att du lättare får fotfäste. Allt som rör parförhållanden eller samarbete står i fokus och du försöker hitta din rätta plats. Du har inte samma kraft som du brukar och bör därför försöka hålla en låg profil.

Veckans råd: Håll dig till det trygga.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du är mycket handelskraftig just nu, och därför kan du snabbt råka lova mer än du kan hålla. Detta blir tydligt mot mitten av veckan, och det kan vara en bra idé att trappa ner alla dina aktiviteter. Det kan vara en fördel för dig att färdigställa påbörjade uppgifter denna vecka, runt hörnet väntar nämligen nya uppgifter.

Veckans råd: Prioritera det viktigaste.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du bör vara säker på att du kan stå på egna ben innan du kastar dig ut i nya uppgifter. Just nu har du mod nog att gå på djupet med något du länge väntat med. Det kräver att du har tålamod eftersom du är fast besluten att nå sakens kärna. Du är inställd på att nå dina mål, och med den intensiteten du har just nu kommer du att lyckas.

Veckans råd: Stressa inte.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Bostaden, och arbetet kring den, är din största prioritering i början av veckan. Om det är något som behöver förnyas så kan det vara en bra tidpunkt att sätta igång med det nu. Det kan också handla om en storstädning i hemmet, där saker från ditt förflutna kan dyka upp och påverka humöret. Öronmärk tid för att bearbeta dina känslor.

Veckans råd: Var inte så hård mot dig själv.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Din ekonomi kan stå i fokus från början av veckan, och du försöker få intäkterna och de fasta utgifterna att hamna i balans. Det kommer att lyckas, men inte utan att du tar bort något annat. Det är en fördel att prioritera det ekonomiska som ligger på skrivbordet. Ganska snart kommer andra saker att kräva din uppmärksamhet.

Veckans råd: Få ordning på ekonomin.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Ekonomin står i centrum just nu. Du har ännu ingen överblick över hur det kommer bli den kommande perioden. Därför kan det vara smart att vänta med större investeringar till senare. Du har kanske lagt en stor summa pengar på det som är trendigt just nu och bör därför se med ett kritiskt öga på dina inköp och inkomster.

Veckans råd: Gör upp en budget.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Just denna vecka har du alla möjligheter att nå i mål med dina uppgifter. Framförallt om du har lagt saker och ting tillrätta för dig själv. Du kommer automatiskt att sänka tempot framöver – speciellt när det kommer till något du jobbar med, och detta ger dig tid att sätta dig noga in i alla göromål som kräver närvaro och utmanar dig.

Veckans råd: Var strukturerad.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Starta inte upp något nytt just nu, du har mer än nog att göra färdigt först. Utnyttja den kommande perioden till att gå igenom alla arbetsuppgifter en extra gång, så att du kan införskaffa de uppgifter du behöver för att bli färdig. Arbetstempot som du har haft sedan våren kommer snart att bli mer behagligt.

Veckans råd: Håll ut.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Plötsliga förändringar denna vecka kan ändra din nuvarande kurs. Detta kan du använda till att hitta alternativa lösningar. Saker i förbindelse med jobb kan vara det som lyckas bäst för dig under denna period. Vänner eller kollegor kommer från tisdag att dyka upp på banan och du bör sätta av tid för dem, så att du kan få ny inspiration.

Veckans råd: Var öppen för nya idéer.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det händer något nytt i relation till ditt jobb. Ljuset riktas mot saker som tidigare inte fått uppmärksamhet och det kan bli intressant. En eventuell partner eller kollega kan vara involverad och det kräver att du kan förhålla dig objektiv till detta om det är möjligt. En ekonomisk fråga från i våras kan dyka upp på nytt.

Veckans råd: Få klarhet.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du kommer märka av ett skifte i humör och energi under veckans gång. Gamla saker kan dyka upp på nytt, och det kräver att du är effektiv och får avslutat dem en gång för alla. Just nu är det inte helt klart för dig hur och varför du bör försöka hålla igen lite. Ha tålamod och spara på krutet – du kommer få användning för det senare.

Veckans råd: Ladda upp batterierna.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!