Horoskop

Horoskop vecka 43 – läs om din vecka här

Tvillingarna bör ta för sig och kräftan bör ha goda tankar om sig själv. 

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Det är en bra vecka för att avsluta några projekt. Det kan handla om ett samarbete eller något som rör ett parförhållande. Det kan resultera i att det kommer in lite ny energi i relationerna. Besluten som ska fattas är inte inte speciellt avgörande men det kan vara bra att se närmre på en relation du har tagit för given. Se det som en slags uppdatering.

Veckans råd: Fullfölj dina projekt.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

I mitten av veckan kan du börja tvivla på om du sänder ut rätt signaler till omvärlden. Kanske bör du försöka dämpa hur du marknadsför dig själv och istället synliggöra dina faktiska prestationer, de saker du sysslar med för tiden är eftertraktad kunskap och det kan därför vara klokt att ta det på allvar.

Veckans råd: Kavla upp ärmarna.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

En kollega står i centrum under veckan. Ni delar idéer med varandra och vissa av dem kan vara relativt orealistiska. Handlar det om att sälja in något projekt så kan det vara en bra tid att göra det nu. Se till att ditt material är klart och att du presenterar det på ett bra sätt i dina sociala medier. Du kommer få bra hjälp.

Veckans råd: Var inte blygsam.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Det kan vara svårt att hitta optimismen just nu, därför kommer du behöva anstränga dig lite extra under veckans sista dagar. Många känslor är i omlopp och det kan vara svårt att sätta ord på dem utan att förnärma dina närmaste. Kanske behöver du undersöka hur det står till med ditt självförtroende, det kan vara så att du inte uppskattar dig själv tillräckligt.

Veckans råd: Var snäll mot dig själv.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det kan vara en bra idé att se över din relation till familj och eventuell partner. Om du lyckas fördela din tid jämnt eller om du kanske spenderar för mycket tid med annat. Det kan vara krävande att hålla efter en parrelation och samtidigt leva upp till de förväntningar du känner av från andra håll. 

Veckans råd: Prioritera din tid.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det är en bra idé att se över balansen i din ekonomi för tillfället. Det kan svaja lite grann och det kan leda till bekymmer. Du har en sårbarhet i relation till detta som du inte vill visa för andra eller kännas vid. Innan veckan är över kommer du att ha kontroll över dina utgifter och kan istället koncentrera dig om annat.

Veckans råd: Håll koll på dina utgifter.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Din optimism smittar av sig, men är den realistisk? Det kan vara en bra idé att dämpa den lite under veckans första dagar. Positiva nyheter ger dig medvind i slutet av veckan och du kan visa på en förankring i dina idéer även om de tar ut svängarna rejält. Du har tur när det kommer till en ny kreativ uppgift.

Veckans råd: Dämpa din optimism en smula.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Efter en längre period där du hållit dig lite för dig själv och tagit avstånd från den hektiska vardagen så blir denna vecka en återgång till ett mer vanligt liv. Framförallt mot helgen upplever du ett skifte, och du är ganska nöjd med att stå i händelsernas centrum. Ekonomin kan bli ett huvudbry.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Detta kommer att bli en fin tid. Du har lyckan framför dig när det kommer till arbeten och andra bestyr. Du kommer nå framgång, framförallt i mitten av veckan. Om du bara har en sak att förmedla så kommer du att lyckas mycket bra med det. Du märker en framåtanda som du länge har saknat och det är bara att njuta så länge det varar.

Veckans råd: Njut av livet.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du fokuserar mycket på din ekonomi i dessa tider och det finns kanske en bra anledning. Det kan vara smart att inte dra på sig alltför stora utgifter just nu, vänta istället. Flera av dina vänner har inte möjlighet att hjälpa dig nu men kanske vid ett senare tillfälle. Det är klokt att inte ha för stora förväntningar på hjälp utifrån.

Veckans råd: Håll i dina pengar.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det uppstår flera utmaningar i ditt arbete eller gällande arbetsuppgifter och du blir tvungen att lägga extra mycket tid på att hitta lösningar. Det kan vara utmattande och du behöver därför ta lite extra många pauser. Om du kan hålla ut har du goda chanser att lyckas. Under helgens lopp kommer krafterna tillbaka.

Veckans råd: Kom ihåg att ta paus.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har lyckan på din sida och bör utnyttja vindarna som blåser rätt för tillfället. Alla planer är klara och du behöver bara se till att omsätta dem i praktiken. Är du bara uppmärksam kan du få hjälp med detta, då hjälpen finns runt hörnet. Långsiktiga mål blomstrar för tillfället och är närmare än någonsin!

Veckans råd: Gå “all in”.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!