Horoskop

Horoskop vecka 44 – läs om din vecka här!

Vågen ska inte spendera pengar urskillningslöst, medan Skytten inte behöver vara rädd för förändring.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Det är klokt att inte säga allt du tycker och tänker just nu. Håll tillbaka lite. Du kommer att behöva tänka igenom saker ordentligt innan du yttrar dig, så att du inte ger ut felaktig information. Skulle detta ändå hända är det inte medvetet från din sida, utan kan bero på att du har för bråttom och inte undersöker saker och ting noga innan du gör ditt uttalande.

Veckans råd: Säg inte allt som du tycker och tänker.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det kan vara svårt att kontrollera vad som händer den här veckan. Plötsliga händelser förknippade med samarbete och nära relationer kan förändra kursen totalt. Det kan vara bra att inte ha för många fasta möten eller arbetsuppgifter denna vecka, eftersom det kan vara svårt att hålla sig till planerna. Men egentligen passar lite mer frihet dig bara bra.

Veckans råd: Planera inte in för många fasta möten nu.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du fokuserar på vardagen och ditt välmående. Kanske är du väldigt hängiven en viss diet som inte riktigt fungerar för dig. Det är svårt för dig att släppa det du har lagt ner tid och kraft på, men när du väl har insett att det krävs något annorlunda för att nå förbättring blir det lättare att ta nya vägar.

Veckans råd: Var öppen för nya tankar.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Den här veckan kan du komma nära dina egna eller andras känslor. Väljer du att gå på djupet måste du också vara beredd att bearbeta det som kommer upp till ytan. De nära kontakter du har med två av dina nära och kära kan bli ännu närmare och intensivare. Du trivs med det nära och intima, så det kan knappast bli bättre.

Veckans råd: Dyk ner i dina känslor.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Saker som är relaterade till det förflutna kommer att knacka på din dörr den här veckan. Vissa lejon kommer inte att bry sig om detta, medan det för andra blir en gåva att kunna återuppväcka gamla kontakter, särskilt när det kommer till familjemedlemmar. Det kommer särskilt att vara två personer, som du har en nära relation med, som vill ha närmare kontakt.

Veckans råd: Förhåll dig till det förflutna.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det är en fördel om du tänker efter två gånger innan du ger din åsikt eller ger goda råd. Du kan vara pedantisk och skoningslös i dina uttalanden nu, på ett sätt som inte alla är redo att acceptera. Därför är det en bra idé att “tajma” dina ord så att de kommer vid rätt tidpunkt och når rätt personer. Då blir det lättare för dig att vara ärlig.

Veckans råd: Tänk efter innan du talar.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Ekonomin fortsätter att vara en av dina huvudsakliga prioriteringar. Även om du gör allt för att skydda dig själv så finns det saker gällande dina finanser som du inte kan kontrollera, i synnerhet denna vecka. Det är därför fördelaktigt om du kan lägga alla utgifter som inte är nödvändiga på is till nästa vecka – då får du en mycket bättre överblick över vad du har.

Veckans råd: Spendera inte pengar okritiskt.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det kan bli mycket pappersarbete att fylla i denna vecka, något som kräver din fulla uppmärksamhet och koncentration. Du ska inte skjuta upp det här längre, för det är viktigt att du kommer igång. Det kan kännas tungt och olämpligt nu men om du anstränger dig för att få det gjort kommer du att bli belönad och kanske till och med få goodwill.

Veckans tips: Få pappersarbetet gjort.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Dina dagliga rutiner kan hamna ur led nu. Försök acceptera det med gott humör och ett konstruktivt förhållningssätt. Kanske finns det några mönster som du kan bryta och ersätta med nya för att få lite mer variation i din vardag. Det kan verka störande till en början, men snart vänjer du dig det och njuter av det.

Veckans råd: Var inte rädd för förändringar.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Något kommer att bli lättare nu, speciellt om du inte motsätter dig de förändringar som plötsligt kan dyka upp. Arbetsvillkoren kan komma att förnyas eller ändras, vilket till en början kommer som en överraskning. Men när förvirringen väl har lagt sig kommer du att se fördelarna med de nya möjligheter som har öppnat sig. Vänner kan uppvisa ett förändrat beteende.

Veckans råd: Var öppen för förändringar.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det finns fortfarande vissa saker eller förutsättningar som du inte är nöjd med, och du har fortfarande möjlighet att ändra på det som antingen inte fungerar eller som du inte vill fortsätta göra. Arbetsuppgifter kan möjligen ändra karaktär utan förvarning, och det ska du bara acceptera. Du kommer snart att upptäcka att det öppnar upp några nya möjligheter för dig.

Veckans råd: Acceptera jobbrelaterade förändringar.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Vissa problem som du stötte på i början av året kan dyka upp på nytt och kräva din uppmärksamhet. Men nu är det en mer lämplig tidpunkt att ta itu med detta och hitta lösningar, även om det inte är så lätt. Låt din intuition styra och leda dig längs nya, outforskade vägar. I vissa fall kan det leda dig direkt till målet.

Veckans råd: Följ din magkänsla.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!