Horoskop

Horoskop vecka 44 – läs om din vecka här

Jungfrun bör ha kontroll över vad hon säger och kräftan bör gräva där den står.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

För ögonblicket är du upptagen av något särskilt, något som inte är tillgängligt för alla. Under dessa dagar har du tillfällig kontakt med två andra personer som delar samma intressen. Du befinner dig i en situation där du måste lyssna på andras erfarenheter. Senare kan du bestämma om du vill göra saker på ditt eget sätt. Du har både styrka och genomslagskraft

Veckans råd: Ta tillvara på samarbete.

 

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du vill helst undvika att ingå bindande avtal just nu. Du vill istället gå din egen väg och göra saker på ditt eget sätt, oavsett vad som är viktigt för dig. Mot slutet av veckan kan du börja tvivla på en relation till en kollega eller vän, men det är smart att vänta med avgörande beslut tills du har en tydlig bild över dina långsiktiga mål.

Veckans råd: Vänta med stora beslut.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du vill inte kompromissa just nu, något som är ovanligt för dig. Vanligtvis är du den som försöker medla om det råder oenighet och du kommer ofta med förslag på lösningar. Det gör du inte nu, och du kan därför fatta ett beslut som inte ligger uppe för diskussion. Det kan vara något du har önskat göra under lång tid, och timingen kunde inte varit bättre.

Veckans råd: Våga fatta beslut.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du är intresserad av psykologiska frågor och det övernaturliga, och nu har du möjlighet att fördjupa dig i några av dessa teman. I relation till detta kan du hamna i konflikt med eller vara oenig med en vän eller kollega. Du håller fast vid din uppfattning eller åsikt, något andra också gör. Det är påstående mot påstående.

Veckans råd: Utforska platsen du befinner dig på.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du bör göra en prioriteringslista, då det annars finns en risk att du hamnar i kläm mellan tiden du lägger på jobbet och tiden som finns tillgänglig för familj och bostad. Du har många projekt på hemmaplan, och det är flera som erbjuder sin hjälp eller kunskap. Samtidigt pockar viktiga uppgifter på jobbet på din uppmärksamhet, försök fördela tiden jämnt.

Veckans råd: Gör en prioriteringslista.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har en tendens att hamna i diskussion med andra de närmsta dagarna, och dina åsikter kan framstå som svartvita. Du bör vara förberedd på att få feedback som kan överraska. Därför kan det vara smart att hålla koll på hur du uttrycker dig och vara öppen för diskussion. Det kommer kunna ge dig mer kunskap och vidga dina perspektiv.

Veckans råd: Håll koll på dina åsikter.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du tänker bäst när du får möjlighet att andas ut, det är då du får möjlighet att reflektera och hitta inre ro. Det kräver bland annat att du lösgör dig från några avtal. Mot slutet av veckan kan du bli osäker i ett sammanhang, lägg inte för mycket tid på den känslan, den är oviktig.

Veckans råd: Fastna inte i bagateller.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du vill gärna fatta beslut utan att ta hänsyn till andra, men det är inte möjligt denna vecka. Du kan befinna dig mellan två situationer som noga behöver övervägas innan du kan ta nästa steg. Du fokuserar på samarbete, och det är i det sammanhanget du behöver gå varsamt fram för att inte skapa större problem än nödvändigt.

Veckans råd: Gör upp en handlingsplan.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det kan finnas något i din vardag som du behöver ändra, som blir tydligt mot slutet av veckan. Du har kanske inte lust då du trivs bäst med invanda rutiner och inte tycker om för mycket oro i vardagen. Men det är uppenbart att det kan vara till nytta på lång sikt, så det bästa är att ge efter för pressen. Du kan lika gärna göra det först som sist.

Veckans råd: Var inte rädd för ändringar.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du känner kanske att du inte klarar av att komma vidare med något du har jobbat på den senaste tiden. Därför välkomnar du en vändpunkt som inträffar under helgen. Det blir först märkbart nästa vecka, men du känner tydligt att saker börjar gå i rätt riktning och att du kan börja göra upp planer för framtiden.

Veckans råd: Planera för framtiden.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Om du har lagt till på ekonomiska frågor kommer du under helgens dagar märka att saker börjar vända och du kan slappna av. Det är dock nödvändigt att göra upp en ny ekonomisk plan för den kommande tiden, då du sannolikt har ändrat kurs några gånger. Ta dig tid och dra nytta av dina erfarenheter från de senaste månaderna.

Veckans råd: Använd dina erfarenheter.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är fortfarande viktigt att hålla huvudet skarpt. Mycket information flyter runt och du försöker hålla ordning på allt. Denna veckan blir du konfronterad eller utmanad av personer med starka åsikter. Det har du också, speciellt i det aktuella ämnet, och ni kan ha svårt att enas. Lägg tid på att hitta argument.

Veckans råd: Hitta starka argument.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!