Horoskop

Horoskop vecka 44 – läs om din vecka här

Jungfrun bör vara mån om sina utgifter och vågen kan se ljust på livet.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du mår bra och känner att du har en god överblick redan från början av veckan. De kommande dagarna passar väl för att du ska fördjupa dig i något eller ta tag i någon utmaning som har med ekonomi att göra. Ta dig tid, det finns ingen anledning att stressa. I mitten av veckan får du en bra idé, kanske i samband med återbruk av något.

Veckans råd: Stressa inte.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Om du har något administrativt att få gjort bör du göra det senast på torsdag. Mitt i veckan kan en kärleksrelation eller nära samarbete med en kollega hamna i fokus, och du kan plötsligt se flera lager i er relation. I helgen får du bra hjälp när det kommer till några praktiska uppgifter.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har mycket att göra och därför bör du vara mån om balansen mellan saker och ting. Du har en bra medarbetare i ett samarbete där idéerna flödar och optimismen är stor. Några av dina idéer blir avvisade och du inser att du behöver hitta andra lösningar. I helgen ändrar sig ditt humör markant.

Veckans råd: Låt ingen styra över dig.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Gör inte upp för mycket planer, saker och ting kan ändras under veckans gång. Du kan behöva ändra strategi och gå en annan väg. I gengäld, och på grund av ändrade planer, kan du få unika idéer som dyker upp från ingenstans. Dessa idéer kommer att ge dig en fördel i ett kreativt sammanhang.

Veckans råd: Var öppen för förändring.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Din uppmärksamhet är riktad mot jobb och karriär och du behöver dra dig undan lite för att tänka över hur mycket tid du har att lägga på saker och ting. Familjen tar mycket av din uppmärksamhet. Mitt i veckan kan nymånen peka på ditt dilemma och efter det kommer du veta vilken strategi du ska följa. Var inte fyrkantig när det kommer till planer.

Veckans råd: Lås dig inte vid ett spår.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Motstridiga röster präglar dig och framförallt under veckans första dagar. Lyckan i investeringar kan snabbt vända så det gäller att vara smart och försiktig med pengar. Under helgen ändras ditt humör. Du blir lite mer allvarlig men det hindrar dig inte från att ha spännande samtal eller möten med en “hemlig person”.

Veckans råd: Håll i pengarna.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Några av dina idéer är kanske lite orealistiska. Det kommer visa sig under fredagen hur verkligheten faktiskt ser ut. Du känner dig optimistisk under helgen, bland annat då du får stöd från någon närstående. Den närmaste tiden gäller det att vara fokuserad och rationell när du löser praktiska utmaningar.

Veckans råd: Se ljust på livet.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Ett nytt kapitel i livet är på gång och du kan fördjupa dig i tillvarons mysterier. Oavsett så har du det bra just nu och under veckan blir det tydligt för dig vilken riktning du ska fortsätta i. Om det är möjligt är fortfarande för tidigt att veta. Om du satsar på en fast relation bör du inte ha för höga förväntningar just nu.

Veckans råd: Var realistisk.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har en intensiv start på veckan, och det påverkar ditt humör. Du kan uppnå mycket för tillfället och därför gäller det att ta tillvara på chanserna som dyker upp. Kulturella upplevelser kan dyka upp innan helgen och efter det riktas din uppmärksamhet åt annat håll. Har du ett behov av att uttrycka dig så bör du göra det, du bär på många idéer.

Veckans råd: Fånga möjligheterna.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Om du har möjlighet att ta lite “rast” någon gång under veckan så bör du göra det. Du har behov av att släppa tyglarna och göra något utöver det vanliga. Oförutsedda händelser kan bidra till en ökad frihet och tid till dig själv. Nära band bryts men du inser snabbt att det är det bästa för alla parter.

Veckans råd: Ta dig en välförtjänt paus.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Din uppmärksamhet riktas mot arbete, familj och bostad. Plötsliga händelser kan leda till ändrade planer men det kan resultera i något bra. Kanske är det något du länge önskat ändra på och därför passar det extra bra. Nya regler kan dyka upp i arbetssammanhang och det tycker du inte om.

Veckans råd: Det är okej att vara skeptisk.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Nu passar det bra att “gå i ide” och fördjupa sig i spännande teman. Du känner att du får mycket stöd av dina samarbetspartners, eller partner, och det betyder mycket för dig. Du märker att saker fortsätter röra sig åt rätt håll och det ger dig en större optimism och tro på att det kan bli något av alla idéer du bär på.

Veckans råd: Vårda dina intressen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!