Horoskop

Horoskop vecka 45 – läs om din vecka här!

Jungfrun bör vara frikostig med sina känslor och vågen kan se fram emot helgen.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Det kan vara en bra idé att dubbelkolla allt du skriver, säger och gör denna vecka, det finns nämligen en stor risk för missförstånd och andra missar på grund av felaktig information från dig. Det kan vara en god anledning för dig att hålla tentaklerna ute och undersöka saker och ting en extra gång innan du fortsätter ditt spår – som du inte heller vet om det är det rätta.

Veckans råd: Dubbelkolla all din information.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du gör klokt i att bara finna dig i situationer under veckans första dagar, oavsett om du har möjlighet att styra saker och ting i din egen riktning. Senare i veckan blir du lugnare och känner dig säkrare på dig själv. Vänner kommer att sträcka ut en hand. Använd dina erfarenheter för att hitta lösningar under helgens gång.

Veckans råd: Du har mer krafter än du tror.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det gäller att hålla fokus, framförallt under veckans första dagar. Det kan hända saker som dyker upp utan förvarning, och det kräver överblick. Därför är det en bra idé att behålla lugnet och agera utifrån det. Om det finns några hinder på vägen bör du ställa dig in på att ha tålamod och vänta på bättre tider och möjligheter.

Veckans råd: Meditativa aktiviteter är bra nu.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Samarbete står i fokus under veckans första dagar, och du har mest av allt lust att vara oberoende av andra och gå dina egna vägar. Det är smart att tänka dig om en extra gång innan du fattar beslut att gå ur någonting, framförallt ekonomiska beslut. Nya tider anas i horisonten, och dit bör du rikta blicken.

Veckans råd: Tänk dig om en extra gång.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det är mycket du behöver förhålla dig till under dessa dagar, och det kan vara en utmaning att hålla avtal och följa planer, de kan snabbt ändras från den ena minuten till den andra. Förhållanden i familjen eller i bostaden är under förändring. Du ser dock att du längre fram kommer att kunna få mer frihet. Först måste du bara få undan några uppgifter.

Veckans råd: Se lösningar, inte problem.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det finns några åsikter du och dina närmsta bär på, som kan bli utmanade under veckan. Samtidigt kan det vara en styrka att du själv uttrycker dina åsikter, även om du inte bör göra en höna av en fjäder. En sak är vad du säger och vill göra, en annan är vad du faktiskt gör. Helgen kan bli romantisk.

Veckans råd: Släpp loss känslorna.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

De första dagarna under veckan bjuder in till romantiska upplevelser, därför bör du vänta till helgen om det finns något du önskar uppnå på den fronten. Saker och ting är lite svårare än vanligt just nu och du får kämpa hårdare för att få saker på plats. Ekonomiska frågor står i centrum och det kan påverka dina planer. Helgen blir avslappnande och du får stöd.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Allt som har med samarbete att göra är aktuellt just nu och framförallt under veckans första dagar. De känslomässiga vågorna går högt just nu, och du försöker förhålla dig praktiskt till din omgivning. Det kan uppstå frågor kring lån, men även förvirring när det gäller kärleksrelationer.

Veckans råd: Sätt allt på paus under helgen.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Med stor sannolikhet kommer det dyka upp ändringar i dina planer, och därför är det viktigt att göra sig redo att hitta alternativa lösningar. Du kan också passa på att göra några andra ändringar i din vardag, som du kanske har tänkt länge på, men som inte varit möjligt innan nu. Nya arbetsuppgifter kan dyka upp och ge dig ny inspiration.

Veckans råd: Leta efter alternativa lösningar.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du bör arbeta på tålamodet, för du kommer möta motstånd från några vänner eller kollegor. Det kan upplevas som en situation där du inte ser några möjligheter att enas. Men plötsligt kan det ske ett genombrott, och det är viktigt att tro på att detta kan hända. Efter detta kan gamla regler brytas och nya dyka upp.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du bör förhandla när det kommer till jobb eller uppgifter du har ansvar för nu. En ändring kan uppstå ur det blå och något vänds helt upp och ner för att därefter få en ny riktning. Du bör ställa dig in på att det kommer att kräva en del krafter från dig.

Veckans råd: Spara dina krafter tills du får mer användning för dem.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du faller tillbaka i några gamla handlingsmönster. Var medveten om hur smart eller osmart det är på längre sikt. Just nu har du behov av att befinna dig i trygga och välbekanta områden där du kan få överblick över var du står. Du har satt flera saker på paus, något som kan vara klokt fram till dess att du har bättre översikt och information.

Veckans råd: Gör plats för överraskningar.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!