Horoskop

Horoskop vecka 45 – läs om din vecka här

Jungfrun bör se sig om efter andra lösningar och lejonet bör prioritera sina uppgifter.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Det ligger några hektiska dagar framför dig. Du går djupt in i dina arbetsuppgifter och har svårt att släppa taget och vara ledig. Det kan vara en fördel att ge dig själv en paus, så att du kan ta ett steg tillbaka och se vilka resultat du har uppnått. Kanske ändrar du dig helt och hoppar av utan förvarning.

Veckans råd: Skriv en lista.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Gamla, och kanske överspelade, juridiska eller ekonomiska frågor hamnar i fokus och kan äntligen avslutas. Du kan då ta ett stort steg vidare, och det har antagligen tagit lång tid att nå dit där du är idag. Mitt i veckan känner du att stämningen ändras. Humöret blir bättre och du kan äntligen agera efter dina egna premisser.

Veckans råd: Avsluta uppgifter.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

En känsla i början av veckan bjuder in till optimism i relation till en uppgift som har med arbete att göra. Det finns en möjlighet att några av dina drömmar går i uppfyllelse. Mot slutet av veckan sker ett skifte och du inser att du måste få undan några hinder längs vägen om du ska lyckas. Du håller optimismen vid liv och har ingen anledning att inte göra det.

Veckans råd: Var handlingskraftig.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Hela veckan känner du en oro, och du har kanske svårt att sätta ord på vad det handlar om. Om du har några bindande avtal kan det vara en fördel att du städar lite i din kalender, så att du slipper onödig stress och irritation. Lägg veckan på att fördjupa dig i ett intresse – det gäller även kärleken.

Veckans råd: Ta vara på dina intressen.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du kan få mycket att göra på jobbet och det skapar oro i relation till din familj. Men du måste försöka att prioritera de viktigaste uppgifterna på båda arenorna. Du kan känner ett behov av att arbeta mer självständigt men har inte fattat ett slutgiltigt beslut. Du får möjlighet att göra det den närmsta tiden, om det är viktigt.

Veckans råd: Prioritera dina uppgifter.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Folk lyssnar på dig – framförallt i början av veckan. Du har något du vill dela med andra. Det kan handla om dina känslor. Under helgen sker ett skifte och du får en helt annan och mer optimistisk ingång i en fråga du kämpar med. Familjen står i centrum och det kan vara svårt att hitta tid för din partner.

Veckans råd: Leta efter lösningar.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Om du har saker som behöver avslutas är det bäst att göra det tidigt i veckan. Du har samlat på några av livets pusselbitar och något har fallit på plats. Det ger en bra känsla. Mitt i veckan märker du att humöret ändras och du känner att du blir dig själv igen. Nu kan du uppföra dig på ett sätt som du vanligtvis gör.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har mycket att göra och därför kan samarbete vara en större utmaning för dig än vanligtvis. Du har inte tid att vänta på att andra ska göra klart sin del av en uppgift och det kan därför vara dags att avsluta ett samarbete. Det kan innebära större frihet för dig och ge dig mer tid för fördjupning i egna tankar och processer.

Veckans råd: Det är hög tid för ett nytt kapitel.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du kan ha många tankar just nu som går i cirklar. Det kommer bli lättare under helgen och du kan med största sannolikhet sätta ord på vissa tankar och göra dem mer hanterbara. Vardagsuppgifter tar upp en stor del av din tid och du vill gärna komma vidare med något. Du måste hålla uppe tålamodet och avvakta även om det är svårt.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kan märka av att saker har börjat röra sig i rätt riktning, även om det finns något du inte har löst ännu. Du kan försöka gå andra vägar än du gjorde innan, för att se om det fungerar bättre. Det kan handla om utbildning eller liknande. Under helgen har du svårt att hitta ro, men det blir lättare nästa vecka.

Veckans råd: Utforska nya vägar.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du är kanske på väg att ändra några av dina prioriteringar och det kan visa sig hur du ligger till ekonomiskt. Du tänker mycket på vad du ska satsa på framöver. Under helgen är det någon på jobbet eller i din närhet som utmanar dig, något du uppskattar. Det sätter också igång tankar som du måste förhålla dig till.

Veckans råd: Gör upp planer.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Kanske har du ångrat ett val du gjort i sommar, därför kommer du antagligen lägga tid på att spekulera över hur du tar dig tillbaka till det spår där du helst vill vara. Du måste ha tålamod, det finns fortfarande avklarade saker där du bör vara försiktig med dina beslut. Nästa år kommer en oväntad vändning.

Veckans råd: Fatta inga definitiva beslut.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!