Horoskop

Horoskop vecka 45 – läs om din vecka här

Oxen bör skaffa sig överblick och lejonet borde prata om det som är svårt.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Även om du har förberett dig på att få stort genomslag i någonting så måste du samtidigt förbereda dig på att det kan riskera att misslyckas. Det finns vissa hinder för det du vill uppnå och du behöver därför lägga extra mycket kraft för att lyckas. Försök att acceptera även ett dåligt resultat.

Veckans råd: Förvänta inte att allt blir som du tänkt.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du är inställd på att ha tålamod och på att få överblick över möjligheterna framför dig. Försök att anta ett slags “helikopterperspektiv” för att få full översikt. Kanske är, eller ska, du på en resa där intentionen är att samla in kunskap. Om du reser i en grupp trivs du bäst för dig själv.

Veckans råd: Skaffa överblick.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Uppgifter behöver göras, och det är egentligen inga större problem, men du kan möta motstånd när du ska få saker att växa i systemet. Något som också gör arbetsproceduren trög. Detta kräver tålamod. Det kan vara en bra idé att satsa på saker som är möjliga att genomföra, annars riskerar det att leda till bortkastat arbete.

Veckans råd: Slösa inte med dina krafter.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du befinner dig i ett känslomässigt hörn just nu och det kan leda till upplevelser på ett djupt personligt plan. Om du är intresserad av spirituella ämnen, så kan veckan bjuda på många spännande upplevelser som kan ge insikt i dina egna psykologiska mekanismer. Kanske kan du åka på ditt livs drömresa.

Veckans råd: Känn efter noga.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Frågor som rör familjen står i centrum och du har kanske några drömmar om hur familjen kan bli bättre på att acceptera varandras egenheter. Om det finns saker som är svåra att prata om så är det viktigt att försöka avdramatisera det. Kanske ligger det på dig att ta initiativ till samtalet.

Veckans råd: Prata om det som är svårt.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Om du säger vad du tycker rakt ut så kan du riskera att trampa någon på tårna. Det kan till exempel vara i förhållande till dina syskon eller personer du umgås med dagligen i ditt närområde. Dina förslag möts med skepsis och därför bör du inte lägga mer energi på det. Några av dina planer kan plötsligt bli avbokade.

Veckans råd: Tänk innan du pratar.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Några helt grundläggande uppgifter behöver utföras och det har något att göra med boende. Kanske saknar du stöd från familj och andra och därför bör du avvakta med vissa initiativ. Utnyttja istället tiden till att lägga vissa grundstenar i de aktiviteterna du vill ägna dig åt framöver.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har ett samarbete denna vecka som är oerhört givande och tack vare det kan du få mycket gjort. Du behöver dock vara förberedd på att det kan bli förseningar och det får dig att förlora tålamodet. Du kan inte undvika det. Det kommer helt enkelt ta tid att komma i mål.

Veckans råd: Acceptera att saker tar tid.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Något som låg på bordet i mars har återigen blivit aktuellt. Du har också bättre förutsättningar nu att färdigställa projekten. Du har säkert samlat in fler uppgifter som du nu kan analysera och sedan fatta beslut utifrån en säkrare grund. Du har många idéer och teorier och nu kommer det visa sig om de håller ute i den verkliga världen.

Veckans råd: Stå på dig.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det kan vara problem med solidaritet bland dina kollegor just nu, och framförallt i mitten av veckan. Det är ingen bra tidpunkt för större förhandlingar just nu så vänta hellre in bättre omständigheter. Under tiden kan du göra flera av dina idéer och ställningstagande tydligare för andra, då du ser dem i ett annat ljus än vad andra gör.

Veckans råd: Var tydlig.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du fokuserar på arbetet, och framförallt det som har betydelse för framtiden. Några av arbetsuppgifterna som du har nu kräver att du gör mer djupgående analyser och att du når sakernas kärna för att få rätt resultat. Det kan leda till utmaningar där du behöver ta till lite extra krafter för att det ska fungera.

Veckans råd: Var grundlig.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du går och dagdrömmer denna vecka och drömmarna kan handla om saker som du inte vill prata om med andra då du upplever dem som pinsamma. Det kan dock vara skönt att öppna dig lite då det du fantiserar om även kan beröra andra. Ni kan ha glädje av att dela det med varandra.

Veckans råd: Skriv ner dina tankar.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!