Horoskop

Horoskop vecka 46 – läs om din vecka här!

Tvillingarna bör hålla fokus och oxen kan se ljust på livet.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Låt dig inte avledas, håll istället fast vid din egen kurs och dina planer, även om det kan dyka upp några lockande erbjudanden. Det finns en fara för att dessa erbjudanden inte är vad de utger sig för att vara, och då är det bättre att följa din fasta kurs. Det gäller även om din intuition säger något annat.

Veckans råd: Lita på planerna du har lagt.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du kan lita på dina kontakter i ditt nätverk denna vecka, och ett samarbete kan leda till framgång. Det kan vara något du har jobbat för att få till som i sista sekund blir verklighet. Mitt i veckan märker du ett tydligt skifte i humöret och du ser betydligt mer optimistiskt på uppgifterna som ligger framför dig.

Veckans råd: Se ljust på livet.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du fullföljer och når framgång med flera uppgifter du har jobbat intensivt med den senaste tiden. Du får stöd från ett oväntat håll och hinner klart innan tiden löper ut. Mitt i veckan märker du av ett skifte, och efter det får du mer energi och lättare översikt över saker och ting. Nu handlar det om samarbete med din partner eller kollega.

Veckans råd: Håll fokus.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har några visioner som blir speciellt tydliga för dig under denna period. Kanske är tiden inne för att göra något med dem, så att det inte bara rinner ut i sanden? Kärleken spelar också en roll i detta, och nu kan det vara en bra tidpunkt att känna efter lite – och följa dina känslor istället för att arbeta emot. Det kan också handla om att bekräfta en kärleksrelation.

Veckans råd: Följ dina känslor.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du är lite extra känslig just nu, och det kan påverka ditt känsloliv. Detta är en bra period för att lösa konflikter som gäller familjen, och saker du länge grubblat på bör leda till handling. Det kräver lite av din stolthet, men du får mycket tillbaka. Något som rör vardagsrutiner kommer att bli lättare om du tillåter det.

Veckans råd: Möt utmaningarna!

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Detta är en bra vecka för att vara social, men också för att gå på djupet med några fritidsintressen och känslor. Saker ligger tillrätta för att du kan få mycket ut av relationer, kanske när det rör ett samarbete med en kollega. Mot slutet av veckan ändras ditt humör och allt blir lite lättare.

Veckans råd: Var social.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du har lyckan på din sida i några ekonomiska frågor, och det kan leda till förbättringar på sikt. Det kan också handla om att du får chansen att göra mer av din vardag. Kanske har du länge burit på en önskan om ett husdjur eller något annat som kan muntra upp dig. Mot slutet av veckan märker du av att humöret skiftar.

Veckans råd: Få upp farten mot slutet av veckan.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det är viktigt att du försöker hålla fokus under denna period, det är mycket som kan distrahera dig i fel riktning och det finns annat att lägga koncentrationen på. Om du har planer med personer du inte känner så väl bör du försöka undvika att ha för mycket inplanerat med dem. Du kan ha otur och bli lurad.

Veckans råd: Förhåll dig kritiskt till vissa planer.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har möjlighet att göra verklighet av dina drömmar under dessa dagar. Du bör inte begränsa dig, men istället utnyttja de goda chanser som dyker upp. Ta tillvara på de goda villkor som råder just nu. Hem och familj står högt upp på din lista och om du uttrycker dina önskemål högt kommer du att få stöd och en hjälpande hand.

Veckans råd: Ta tillvara på chanserna du får.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du känner dig inte så avslappnad, men däremot lite pressad på grund av några ekonomiska frågor. Du får inte det stöd du behöver under veckan och bör därför hitta ditt tålamod och vänta tills det blir lättare att få hjälp. Du bör vara optimistisk, plötsligt kan situationen vända sig till din fördel. Dina vänner visar stöd.

Veckans råd: Oroa dig inte för onödiga saker.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du känner dig bunden vid vissa avtal i relation till ditt arbete eller frågor som rör familjen. Du bör vänta på bättre tider, och försöka hitta tillbaka till det spår du ursprungligen befunnit dig på. Ha tålamod och se an om det finns möjligheter att gå igenom dörrar som redan öppnats.

Veckans råd: Låt tiden arbeta för dig.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Detta är en fördelaktig vecka. Du får tillbaka inom områden där du investerat både tid och pengar. Kanske ser du nu goda resultat på ett projekt du har jobbat länge med. Det kan också vara fråga om ett samarbete. Det är viktigt att lägga kraft på ditt parförhållande eller en kollega. Det kan ge dig stor inspiration.

Veckans råd: Lägg tid på andra.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!