Horoskop

Horoskop vecka 46 – läs om din vecka här

Oxen bör ta emot hjälp och kräftan bör följa sitt hjärta.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Veckans första dagar kan innebära överraskningar, så det gäller att stå stadigt och inte låta dig ruckas för lätt. Du kommer klara det, men känner frustration över att du inte kan kontrollera det du önskar. Saker och ting har ett högt tempo, något som kulminerar under helgen. Efter en hektisk vecka kommer du kunna se tillbaka på de resultat du uppnått.

Veckans råd: Låt dig inte ruckas.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det finns en viss oro runt dig just nu och du bör ta emot den hjälp du kan få under onsdagen. Arbetsrelaterade saker står i fokus, och det kan finnas ekonomiska fördelar för dig, framförallt om du spelar dina kort på rätt sätt. Samarbete står i centrum hela veckan. Du försöker medla men det krävs en extraordinär insats då lösningarna snabbt blir avvisade.

Veckans råd: Ta emot hjälp.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Just nu är det stor sannolikhet för att kärleken blir väldigt närvarande, speciellt för den som är singel. Du är optimistisk och känner dig eftertraktad, och det är stora chanser för att en möjlig date kan utvecklas åt ett positivt håll. Om du är i ett fast förhållande bör du ha överskott till att göra något särskilt för din partner. Onsdagen blir en fin dag för er båda.

Veckans råd: Visa din romantiska sida.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Dina känslor är röriga just nu. Det rör sig från en önskan om att vara självständig till djup romantisk längtan och intensiv kontakt med personer i din närvaro. Det kan vara en utmaning att navigera i dessa vatten, men du bör följa din intuition. Om du är på gång kan du inte göra annat än följa din passion.

Veckans råd: Följ ditt hjärta.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

De senaste veckornas frustrationer kulminerar och du kan få utlopp för spänningar som byggts upp. Saker som har med arbete att göra är fortfarande centrala och äntligen kan du göra något åt dem. Du har mycket energi och du använder överskottet till att färdigställa uppgifter på hemmaplan.

Veckans råd: Lägg energi på hemmet.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du är inställd på att ta tag i saker, det kan handla om familjen eller hemmet. Om det handlar om ditt hem kan det vara att flytta möbler eller investera i något nytt. Du är på humör för att förbättra och göra tillvaron behaglig för dig själv. Du blir glad när det visar sig att det faktiskt finns pengar på kontot att använda.

Veckans råd: Se efter lösningar, inte problem.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du har stort fokus på din ekonomi, som för ögonblicket kräver en del uppmärksamhet. Det kan handla om något oregelbundet som gör att du måste vara extra uppmärksam på vad som händer på ditt konto. När lugnet träder in kan du få en fin vecka där du känner dig bekväm och välfungerande i sociala sammanhang.

Veckans råd: Håll koll på kontot.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du är mer utåtriktad än vanligt och har mycket överskottsenergi som du bör lägga på något konstruktivt. Du har stor lust att ändra något i tillvaron, och har goda förutsättningar att göra detta. Om det är relevant kan du få hjälp av en person som har koppling till ditt jobb och som kan bidra till att ge dig en knuff i rätt riktning.

Veckans råd: Ta emot hjälp.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du fokuserar på vardagen och hur du kan se över vissa rutiner, då du har behov av det just nu. Du är bara inte säker på hur det ska gå till. Det kan handla om att du vill optimera ditt välmående, men att du inte vet hur du ska göra det. Starka känslor, som du inte kan uttrycka, rör runt i ditt inre.

Veckans råd: Försök att sätta ord på det du känner.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du befinner dig i en fas där du ser över din framtid. Hur ska du ta dig an den? Detta är en fråga du bara kan få svar på genom att testa dig fram. Du bör använda din intuition och följa den. Det är ditt bästa kort för tillfället. Det kan vara lite rörigt i ditt närmsta nätverk för tillfället, när starka åsikter blir synliga.

Veckans råd: Håll låg profil.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Redan från början av veckan fokuserar du på jobbet. Starka känslor står på spel och det är inte säkert att du kommer överens med andra. Det kan vara smart att hålla vissa åsikter för dig själv. Någon annan tar initiativ till en stor förändring, något du förhåller dig skeptisk till. Du kommer dock behöva anpassa dig.

Veckans råd: Försök vara optimistisk.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det kan finnas en del oro där du är, men du klarar av att hålla koncentrationen, även om det blir en utmaning. Sträva efter det som är rättvist, det kan dyka upp frågor där det blir aktuellt framöver. Kanske blir du mer upptagen av spirituella frågor.

Veckans råd: Andas med magen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!