Horoskop

Horoskop vecka 46 – läs om din vecka här

Oxen bör släppa fram sin impulsiva sida och tvillingarna bör använda sig av sin erfarenhet.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Din uppmärksamhet ligger på din ekonomi den här veckan. Kanske har du sån tur att du får eller hittar pengar som du inte visste att du hade. Oavsett kan det vara smart att vänta till nästa vecka med större investeringar innan du vet vad du har att röra dig med. Pengar som du kanske “glömt” kan komma till nytta nu.

Veckans råd: Slösa inte dina pengar.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Även om du är mycket förnuftig och rationell om dagarna så kan du överraska dina närmsta. Plötsliga infall kan leda dig in på nya spår eller områden där du hittar mycket mening. Det kan handla om allt från tillvarons stora frågor till några mer enkla, praktiska och vardagliga uppgifter.

Veckans råd: Släpp fram din impulsiva sida.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det är inte säkert att teori och handling går hand i hand i dessa dagar. Framförallt mot slutet av veckan har du svårt att se “logiken” eller att få några bitar att falla på plats. Du kommer dock att lyckas om du använder dig av liknande erfarenheter från tidigare händelser.

Veckans råd: Använd din erfarenhet.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du använder mycket av dina krafter under veckans första dagar. Du behöver dock komma till insikt om att du inte kommer längre just nu. Ta hjälp av dina närmaste för att komma rätt på banan igen så att du kan fortsätta utvecklas på andra håll. Om du stöter på motstånd bör du inte bli allt för nedslagen. Goda vänner stöttar upp när du minst anar det.

Veckans råd: Ta inte allt personligt.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det kan vara svårt med samarbete under veckans första dagar, men du låter dig inte knuffas av pinn för det. Du slänger dig istället över andra arbetsuppgifter. Om du använder dig av tidigare erfarenheter så kan du komma i mål med dina åtaganden. Du kan skymta framtidens projekt i horisonten.

Veckans råd: Lita på dina rutiner.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Kärleken blomstrar denna vecka. Du ser på din partner med positiva ögon och det kan ge förhållandet en välbehövlig boost. Även om du inte känner dig helt hundra och störs av några småsaker så kan du se fram till att du återhämtar dig snabbt och är redo inför nästa veckas uppgifter. Resor eller spirituell insikt kan vara aktuellt under helgen.

Veckans råd: Gör något romantiskt.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Försök hålla dina avtalade planer till så få som möjligt denna vecka. Du har ett stort behov av frihet och behöver få utlopp för din impulsivitet och att följa dina idéer. Har du ett behov av att ändra din personliga stil, när det kommer till kläder eller utseende, så är det möjligt denna vecka. Du kommer uppleva en stor förändring.

Veckans råd: Var inte rädd för att ändra stil.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du trivs bäst med att ta saker i egna händer och du vill gärna gå din egen väg. Du tycker inte om när andra lägger sig i. Helt ensam är du dock inte, personer runt dig försöker lägga sig i men du fortsätter göra det du har lust med. Om det finns tid och möjlighet kan du försöka överraska din partner med något roligt.

Veckans råd: Visa din partner uppmärksamhet.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det kan vara stor skillnad på det du säger och det du gör. Utåt sett har du flera järn i elden och du kan ha svårt att säga nej till nya uppgifter. Samtidigt är du helt på det klara med att din bägare är överfylld och att du har ett stort behov av att vara för dig själv och hitta inre ro. Ge dig själv en lugn dag, exempelvis på fredag.

Veckans råd: Öronmärk tid för att tänka.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Något som verkligen kan få fart på dig den här veckan är flörtande och romantik. Det kommer hända om du är uppmärksam. Plötsligt tänds gnistan och då gäller det att vara redo att plocka upp tråden. Veckan bjuder dessutom på bra och djupa samtal och du har ett stort behov av att diskutera seriösa frågor.

Veckans råd: Var uppmärksam på flörtande.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Om du har behov av lugn och ro så kan det vara smart att lägga en dag på att prioritera dig själv. Gå på spa eller gör något annat som är bra för dig, låt dig förföras av dofter och närvaro. Du kommer upptäcka att det kan göra underverk. Mot slutet av veckan riktas din uppmärksamhet mot familj och bostad. Kanske får du oväntade gäster.

Veckans råd: Var redo att improvisera.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du kan bli utmanad av två olika personer som har en helt annan utgångspunkt för tillvaron än du har. Det kan sätta igång tankar hos dig och riskera att förstöra den goda stämningen. Låt dig inte rubbas av det, försök istället sätta ord på hur du tänker, även om du inte orkar diskutera med andra.

Veckans råd: Sätt ord på dina tankar.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!