Horoskop

Horoskop vecka 47 – läs om din vecka här!

Kräftan bör prioritera hälsan och vågen måste ha tålamod.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Denna vecka får du inte den klarhet du har förväntat dig. Därför bör du använda dina krafter på andra saker och istället låta tiden arbeta för dig. Det blir snart tydligare för dig var du är på väg i en bestämd fråga som kan ha med utbildning eller juridiska frågor att göra. Under veckan kan det dyka upp nyheter du kan använda dig av.

Veckans råd: Låt tiden arbeta för dig.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du kan få goda nyheter när det kommer till din ekonomi. Kanske får du ett ja i en fråga där du sökt pengar. Du kan också få några uppgifter som du sökt efter länge men som först nu kommer till nytta. Ett ganska ovanligt samarbete hittar sin början och slut. Humöret är på topp och du är framförallt optimistisk i början av veckan.

Veckans råd: Le mot världen.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det kan vara svårt att hålla fokus just nu, men du rekommenderas att försöka fokusera på jobb – även när det gäller parförhållanden och äktenskap. Nya möjligheter anas i horisonten och det hälsar du välkommen med stor lättnad. Ett nytt förhållande eller relation, jobbmässigt eller privat, sätts på prov denna vecka.

Veckans råd: Kom ihåg att bevara ditt goda humör.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Har du uppgifter du inte fått gjorda bör du prioritera det i början av veckan. Snart är tankarna på annat håll och det gäller att få vardagen och hälsan att fungera. Du har möjlighet att bli av med eventuella fysiska besvär men det kräver att du tar det på alllvar och får behandling, kanske på ett nytt sätt.

Veckans råd: Prioritera din hälsa.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har tur med några investeringar, som kanske inte bara är ekonomiska. Det kan vara prat om uppgifter som du har lagt tid och kraft på. Det ser ut som om resultaten blir tillfredsställande och du kan därför gå vidare till andra projekt. Kärleken blir mer närvarande mitt i veckan, även om du är på jakt efter den.

Veckans råd: Öppna dörren till ditt hjärta.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Uppmärksamheten riktas mot familjen, och kanske boendet, denna vecka. Nya familjemedlemmar kan introduceras. En syster eller annan nära relation har din fulla uppmärksamhet, och du överväger om du ska fortsätta ett samarbete eller sätta punkt. När det gäller hemmet kan ny teknologi förenkla vardagen.

Veckans råd: Gör en lägesrapport.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du vill skapa ett avtal med en nära relation denna vecka, men om uppgörelsen inte passar dig så vill du dra dig ur samarbetet. Mycket tyder ändå på att det kan vara till din fördel och att överenskommelsen kan leda till många goda idéer och inspiration. Syskon kan hamna i centrum i relation till en viktig fråga.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har många idéer, men det är inte alla idéer där det lönar sig att ta ut alla krafter. Det är ännu inte helt klart för dig vad du bör satsa på och därför måste du fortsätta ha flera bollar i luften framöver. Ekonomiska frågor hamnar i centrum i mitten av veckan, och till din förvåning blir det en positiv överraskning.

Veckans råd: Var förberedd på något oväntat.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Mycket händer denna vecka. I första hand kan några önskningar gå i uppfyllelse som har med familj eller bostad att göra, och det gläder dig. Efter det kommer du att uppleva en vändpunkt där du får en tydlig bild av hur du ska komma vidare i frågor som du har satt på paus sedan i somras.

Veckans råd: Se möjligheter, inte hinder.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du känner av en viss rastlöshet, men den har minskat och det blir lättare att koncentrera sig på de viktiga frågorna i livet. Just nu fokuserar du mycket på ditt själsliv och även humör och allmäntillstånd. Något kommer bli betydligt enklare under denna vecka.

Veckans råd: Prioritera meditation.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Förhållanden i familjen eller när det gäller boendet blir hela tiden lugnare, och det blir lättare för dig att blicka framåt och se i vilken riktning du vill att saker och ting ska utveckla sig. Du uppskattar även alternativa boendelösningar, men inte till vilket pris som helst. Under veckans första dagar fokuserar du mycket på vänner och nya bekantskaper.

Veckans råd: Var öppen för nya vänskaper.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du får en bra start på veckan. Du kommer lyckas med det du håller på med och kanske hamnar kontakter från utlandet i centrum. En annan möjlighet kan vara att du tar lite semester, det kan vara en god idé just nu. Mitt i veckan känner du av en vändpunkt och du återupptar några projekt från tidigare år.

Veckans råd: Se livets ljusa sidor.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!