Horoskop

Horoskop vecka 47 – läs om din vecka här

Oxen bör söka kulturella arrangemang och väduren bör ta tag i det som känns svårt.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Har du några uppgifter som behöver färdigställas? Då har du chansen just nu. Ett samarbete har precis avslutats och det finns ett behov av att städa upp lite innan du börjar på ett nytt kapitel. Du märker en tydlig ändring mot helgen, humöret och energin stiger och du ser ljust på tillvaron. Det är samtidigt något som skaver, och det bör du ta tag i.

Veckans råd: Ta tag i det som är svårt.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det sänker sig ett lugn över dig och du kan därför njuta av dagarna på ett bättre sätt. Alla typer av samarbete blir lättare och snart kan du få mycket inflytande. Prioritera kulturella aktiviteter när tiden finns. Vissa önskningar förblir ouppfyllda fram tills du tydligare vet vad du vill. Det kommer bli enklare framöver.

Veckans råd: Leta upp kulturella arrangemang.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du befinner dig i en lite ovanlig situation. Du har ingen att rådfråga under veckans första dagar. Använd denna möjlighet till att lista ut hur dina behov ser ut och hur du kan uppfylla dem utan att involvera andra. Gör du detta kommer det att ge dig stor styrka, då du annars ofta blir påverkad av andras åsikter. Nu har du chansen att hitta din egen väg.

Veckans råd: Lista ut vad du önskar dig.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har möjlighet att lösa upp några knutar som uppstått med en samarbetspartner. När det är gjort kan du förbereda dig på att starta ett nytt kapitel. Du kommer vara mer positivt inställs och du ser möjligheter där du tidigare såg problem. Humöret blir bättre men det är fortfarande några tankar som behöver falla på plats innan du får ro.

Veckans råd: Starta ett nytt kapitel.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du kan med ro i sinnet fullfölja några  uppgifter och se fram emot en period där tankarna blir mer positiva och ljusare och din medfödda optimism vänder tillbaka. Du har många intressen och måste därför vara selektiv, så att du kan gå på djupet. Fritidsintressen kostar pengar, så du måste hitta en lösning om du vill uppslukas helt i något.

Veckans råd: Prioritera det som är viktigt för dig.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det är en stor lättnad att du inte behöver ta hänsyn till familjen under veckans första dagar. Utnyttja situationen till din fördel då det är fler som ska vara med och bestämma när helgen närmar sig. Som man brukar säga, ju fler kockar desto mer söl. Du har kanske planer på att investera i inredning, men det finns fler åsikter att ta hänsyn till.

Veckans råd: Ta tillvara på veckans första dagar.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

En ekonomisk situation ändras och det blir lättare för dig att hitta lösningar på lång sikt. Det kommer dyka upp fler möjligheter som du kan se över, men det kommer också finnas en chans att göra fler konkreta saker. Alla former av kommunikation blir lättare och du kan därför enkelt ta del av debatten om du har lust.

Veckans råd: Säg vad du tycker.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du får sista ordet i en fråga som pågått mellan dig och en annan person. Du lägger det bakom dig och ett nytt kapitel börjar. Du riktar uppmärksamheten mot din ekonomi, den ser ganska bra ut, något som ger dig möjligheten att göra något annat än det du brukar. Om du är singel och dejtar, kan det bli komplicerat under helgen.

Veckans råd: Ta tillvara på möjligheterna.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Förvänta dig en hektisk tid framöver och att du kommer omges av många olika människor. Du tycker om det sociala livet, och dina önskningar går i uppfyllelse när det gäller samvaro med andra. Kanske håller du dig lite undan då du kan känna att du har några uppgifter i vardagen att ta hand om. Du bör dock ge dig själv lite mer frihet så att du kan njuta av det sociala.

Veckans råd: Ge dig själv frihet.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det är inte alla som är förtjusta över något du gör just nu. Du märker det tydligt, speciellt i mitten av veckan och i helgen. Därför gäller det för dig att ha koll på dina argument, så att det inte uppstår missförstånd eller tvivel. Du har tidigare fått tillgång till en viss information – men det är först nu du förstår vad den fullt ut betyder.

Veckans råd: Vässa dina argument.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det är många som vänder sig till dig, och det gör de kanske med en kritisk infallsvinkel. Detta kan du inte ignorera, och därför behöver du göra en insats för att hitta de rätta förklaringarna till ett eventuellt försvar. Du vacklar lite när det kommer till dina åsikter just nu, något som andra kan uppfatta som osäkerhet eller tvivel.

Veckans råd: Lita på dig själv.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Om du arbetar hårt så kommer det som rör ditt jobb att stå i centrum denna vecka. Det kan inträffa nya saker som verkar lovande. Det kan handla om möjligheter till utveckling och göra en skillnad. Dagarna flyger iväg, så du bör göra något utöver det vanliga för att få något konkret ut av dina ansträngningar.

Veckans råd: Gör något utöver det vanliga.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!