Horoskop

Horoskop vecka 47 – läs om din vecka här

Kräftan bör göra planer och fiskarna kan se ljust på livet.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Det är de djupare lagren i tillvaron och psyket som upptar största tiden av dina funderingar. För en gångs skull har du god tid att fördjupa dig och nå “kärnan”. Du avtäcker lager efter lager tills du hittar uppgifter eller känslor. Du tycker om processen men andra kan rynka på näsan över hur mycket du fokuserar “inåt”.

Veckans råd: Glöm inte att se andra.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du är egentligen ganska tillfreds med sakernas tillstånd här och nu. Du har kontroll på dina projekt och i vilken riktning saker rör sig. Om du fortsätter på samma kurs och arbetar stadigt, lugnt och strukturerat så kommer du att nå målet i sinom tid. Om du är intresserad i konst och kultur så har du något på gång.

Veckans råd: Jobba jämnt och uthålligt.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Onsdag är en slags brytpunkt. Om du har några uppgifter som ska färdigställas är det klokt att se till att de blir gjorda innan torsdag. Senare i veckan kommer nya uppgifter dyka upp och din uppmärksamhet riktas mot annat. Du ser mer optimistiskt på livet och plötsligt är det mycket som går lätt. Helgen blir förhållandevis enkel.

Veckans råd: Gör klart viktiga uppgifter innan torsdag.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du kanske står i en ny situation du behöver vänja dig vid. Det är smart att försöka känna av var andra eller du själv står innan du slänger dig ut i nya uppgifter. Vardagen är hektisk och därför kan det vara en bra idé att planlägga så mycket som möjligt så att du slipper stress.

Veckans råd: Gör planer.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du ser helt annorlunda på tillvaron redan från början av veckan. Saker ser ljusare ut och din optimism stiger i takt med att dagarna går. Du har god tid att vänja dig vid nya omgivningar och kan därför släppa loss din kreativa talang. Du kan själv bestämma tempot på det du väljer att göra. Detta är en bra vecka att lägga tid på dig själv.

Veckans råd: Gör något du har lust att göra.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Onsdag är veckans bästa dag. Då kommer du känna att du blir gladare. Fram till dess har du varit upptagen av dina känslor men resten av veckan bjuder på aktiviteter med familjen och du vill vara mer utåtriktad. Kanske bjuder du in någon på middag, Under lördagen krävs mer tålamod från din sida.

Veckans råd: Ha tålamod under lördagen.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du lägger lite extra krut på något som handlar om förra veckan. Du bör vara nöjd med de ändringar du fått till och att du nu kan njuta av dina ansträngningar. Om du är orolig för din ekonomi så kan du slappna av. Du ser att du har nog för att klara dig.

Veckans råd: Njut av resultaten du uppnår.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Precis som förra veckan bör du inte ha för mycket planerat. Du fungerar bäst när tyglarna är fria och det finns plats för impulsivitet. Två av dina närmsta samarbetspartners har fått nya uppgifter och kommer inte finnas tillgängliga på ett tag. Det ger plats för en stunds eftertanke, och kanske hittar du nya kollegor.

Veckans råd: Lås dig inte vid för många avtal.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Energin är på topp efter veckans första dag och du ser fram emot alla möjligheter som ligger framför dig. Du har flera projekt på gång och de blir inte färre i takt med att tiden går. Under den kommande tiden bör du utnyttja de positiva tillstånd som råder just nu, då du kan omsätta flera av dina idéer till verklighet.

Veckans råd: Tveka inte att få fart på dina planer.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du har många personer i din närhet som pockar på din uppmärksamhet, och det leder till att du måste dra ner på aktiviteterna. Du får erbjudanden om kulturella aktiviteter som du inte kan säga nej till. Se till att vara ledig när du är ledig, på så sätt kan du få nya intryck och samtidigt vara social. Du har länge varit upptagen av att planera och strukturera det som rör din ekonomi.

Veckans råd: Jobba inte när du är ledig.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du känner kanske att du har lite problem med tålamodet eftersom du upplever att saker du jobbar med går för långsamt. En annan förklaring kan vara att du behöver ändra på något i ditt privatliv, något du tycker tar alldeles för lång tid. Kanske sker det också några ändringar när det kommer till din bostad. Allt tar tyvärr tid just nu.

Veckans råd: Träna upp ditt tålamod.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du fokuserar på de uppgifter du behöver få gjort den kommande tiden. Det kan handla om ett jobb eller mer privata frågor. Oavsett ser du ljust på det hela, något du inte har gjort på ett tag. Plötsligt känner du att vägen ligger öppen framför dig och att allt kommer ordna sig utan problem.

Veckans råd: Se ljust på livet.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!