Horoskop

Horoskop vecka 48 – läs om din vecka här!

Tvillingarna kan lita på sig själv och oxen behöver ha tålamod.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du måste lägga band på dig själv under veckans första dagar, därefter kan du nöja dig med att kontrollera ditt temperament resten av veckan. Du hamnar lätt i diskussioner som kräver att du måste antränga dig för att hålla fokus och hitta rätt argument. Det kan vara en utmaning i en tid där många falska nyheter cirkulerar.

Veckans råd: Andas med magen.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du blir utmanad – kanske i relation till din ekonomi – och det kräver att du tar dig tid att tänka dig för. När helgen kommer kan du börja tvivla på om det du bestämt tidigare i veckan verkligen är rätt. Undvik att agera på impuls på grund av den känslan, vänta hellre tills saker och ting blivit avklarade.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Under veckans första dagar kan du lätt hamna snett med dina kollegor eller en partner. Diskussionerna kan bli både intensiva och högljudda, Du måste vara skarp och klar i huvudet för att kunna besvara eventuella anklagelser. Mitt i veckan får du tillbaka fotfästet och kan lättare stå för dina åsikter. I helgen börjar du åter tvivla.

Veckans råd: Lita på dig själv.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Om du förväntar dig en lugn vecka så tar du fel. Det kommer att vara en del rörelse och händelser runt dig och det blir omöjligt att låtsas som ingenting. Du blir tvungen att involvera dig i det som händer, även om du inte är direkt involverad. Du har fortfarande tid att bilda dig en uppfattning om saker och ting.

Veckans råd: Låt dig inte påverkas för mycket av andra.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det är inte så lätt att välja mellan aktiviteterna som erbjuds. Det kan därför vara smart att ge dig själv lite mer tid åt research, så blir det lättare att prioritera vad du ska lägga tiden på den kommande månaden. Du har många idéer själv men kommer upptäcka att det finns en del hinder på vägen som du behöver ta itu med.

Veckans råd: Se över dina alternativ.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbetsmässigt har du mer än nog som tar upp din tid under veckans första dagar. Det innebär också en hel del jobb att fördela tiden mellan privatliv och arbetsliv, så att det fungerar för dig. Du får allt att hänga ihop om du bara har en plan för det du vill uppnå. En samarbetspartner kan plötsligt få dig att tvivla i slutet av veckan.

Veckans råd: Håll fast vid dina planer.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du är skarp, rent verbalt, just nu. Kanske lyfter du något som resulterar i större diskussioner. Du tycker att det är underhållande att hamna i verbalt blåsväder, framförallt när du anser dig ha rätt i något. Dock bör du inte räkna med att få rätt, även om du har stöd av någon i din omgivning. Så småningom börjar du tvivla på om du har gjort saker på rätt sätt.

Veckas råd: Kom ihåg att lyssna på andra.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har en plan för veckan, men inser snart att det inte går som planerat. Det finns några hinder – kanske ekonomiska – som du måste förhålla dig till och som kräver en del av din tid. Det handlar bland annat om att få några lösa trådar att knytas. Därför bör du inte fatta alla beslut just nu, du behöver samla in fler fakta och uppgifter.

Veckans råd: Fatta inga avgörande beslut.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Om du fyller år denna vecka har du alla de bästa förutsättningarna för en härlig dag. Det blir en hel del festligheter med personer som vill fira dig. Samtidigt är det inte alla som vill sänka garden och vara vänligt inställda. Men du öppnar gärna ditt hem för alla som vill fira dig.

Veckans råd: Inkludera alla.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det är bara att se fram till denna vecka, nu har du de bästa förutsättningarna att bli nöjd med det du uppnår. Du får också många idéer du kan arbeta vidare med. Du har massor av energi och inspirationen kommer också krypande om du bara ser till att fånga den. Du har medvind den närmaste tiden.

Veckans råd: Njut av veckan.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Om du bär på några speciella önskemål finns det en stor chans att de slår in. Du lägger en hel del tid på dina vänner och är därmed mer social än du varit på länge. Under helgen sker något utöver det vanliga. Du lägger märke till vissa oenigheter i din omgivning men väljer att inte delta i debatterna.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är fokus på ditt förhållande mellan arbete och familj, det handlar om att hitta den rätta balansen. På så sätt kan du fördela energin likvärdigt inom båda dessa områden. Du har flera bollar i luften, kanske i relation till ditt boende, och det kan påverka familjelivet. Se till att fullföra ofärdiga uppgifter innan året är slut.

Veckans råd: Färdigställ uppgifter.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!