Horoskop

Stjärntecknen som passar bäst ihop 2023

Undrar du hur 2023 kommer att se ut när det gäller kärlek och romantik? Svaret hittar vi i stjärnorna! Nedan avslöjar vi vilka stjärntecken som det ser mest lovande ut för under det kommande året, åtminstone på kärleksfronten!

Foto: Unsplash

Går du och grubblar på om 2023 är året då du hittar den stora kärleken? Vissa stjärntecken passar bättre ihop än andra, det är känt sedan länge. Men tar vi en extra titt på stjärnorna är det några kombinationer som lyser extra starkt nästa år!

Lejonet och skytten

Dessa eldtecken är kända för sin passion och tillsammans kan det uppstå flammande magi! De är båda öppna med sina känslor och det ser lovande ut för 2023. Ingen av dem har problem att uttrycka sin djupa kärlek för den andra och det ger alla förutsättningar för ett starkt band till varandra!

Väduren och vattumannen

Dessa tecken är lika äventyrliga som taggade på utmaningar och kan få en spännande vardag tillsammans! Nästa år ser lovande ut för väduren och vattumannen som båda är starka individualister men som gärna bekräftar den andra. Här finns en stabil grund för framtida partnerskap och en vardag som aldrig blir tråkig!

Jungfrun och stenbocken

Jungfrun och stenbocken förenas i sitt sökande efter lugn och en ordnad tillvaro. De värdesätter en balans i vardagen som inte går för snabbt utan ger möjlighet till återhämtning och vila. De aktar sig för kaos och starka flyktiga känslor och satsar båda två på att bygga en stabil grund att växa tillsammans på.

Kräftan och fiskarna

Kräftan och fiskarna är båda vattentecken som har tydliga målsättningar och inte räds för att följa sin egen väg för att nå dit. Här finns det gott om passionerad kärlek men också stabilitet och trygghet. När det kommer till erotik kan dock den äventyrliga fisken bli lite väl utmanande för den blyga och försiktiga kräftan.

Tvillingarna och vågen

Dessa lufttecken ser lovande ut tillsammans under kommande år. Trots deras många olikheter kan de bli en lyckad match som kompletterar varandra på allra bästa sätt. Vågen värdesätter ordning och balans, något som tvillingarna gärna utmanar på ett sätt som kan gynna de båda. Kärleken slår gnistor här och alla förusättningar finns för ett långvarigt band.

Inspiration: Hennesväg

Foto: Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!