Horoskop

Horoskop vecka 48 – läs om din vecka här

Jungfrun bör vara öppen för förändring och kräftan bör prioritera tid för sig själv.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Ett samarbete kan inte genomföras då ni står för långt ifrån varandra. Din partner är inte längre intresserad av att fortsätta och du står därför på nya ben, något som på många sätt blir en lättnad för dig. Du har nu friheten att fatta beslut på egen hand, något som passar bra in i din nuvarande situation. Det finns många möjligheter.

Veckans råd: Njut av friheten.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du befinner dig i en situation i början av veckan där du eventuellt behöver fatta ett beslut. Du måste använda din intuition och försöka se din situation ur ett större perspektiv. I takt med att veckan går kan du känna dig pressad att fatta ett beslut som du inte blir nöjd med. Det kan finnas ekonomiska skäl som gör att du tvekar.

Veckans råd: Undersök varför du tvekar.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Ett samarbete har visat sig inte leva upp till dina förväntningar, och det är bra att du har upptäckt det i tid. Du kan knappt dölja din frustration i början av veckan, men du går snabbt vidare till nya uppgifter som väntar. Ditt humör och din energi har genomgått en förändring och nu ser du realistiskt på saker och ting.

Veckans råd: Koncentrera dig på det som är viktigt.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Även om det finns många människor runt dig måste du inte samarbeta. Om du vill kan du själv bestämma kursen och fatta beslut oberoende av andra. Vardagen kräver sitt men det kan vara en god idé att avsätta tid bara för dig själv och på så sätt få kontakt med dina behov och känslor. En meditativ upplevelse kan inträffa i början av veckan.

Veckans råd: Sätt av tid för dig själv.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det finns flera personer du gärna vill komma i kontakt med just nu, men det är inte möjligt att uppnå den typen av kontakt som du önskar. Därför bestämmer du dig för att klara saker på egen hand. Om du är ensam om att bestämma kursen framåt blir det både roligt och underhållande. Kontakten med dina vänner är bäst i början av veckan då du har många bollar i luften samtidigt.

Veckans råd: Ta kontrollen själv.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Den hjälpen du förväntat dig uteblir i början av veckan, och det gör dig besviken. Men detta beror på ett missförstånd. Lyckligtvis ändras humöret och stämningen senare under veckan. Då kommer några praktiska uppgifter kräva din uppmärksamhet och du vill gärna få hjälp av en partner. Det lyckas, till din stora glädje och förvåning.

Veckans råd: Var öppen för förändring.

 

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Låt dig inte frestas av något du inte kan stå för. Det är viktigt att du håller fast vid dina principer och inte låter dig rivas med av något som kanske bara är ett luftslott. Du har samtidigt många känslor som är svåra att ignorera. Under veckans gång kan du känna dig pressad i relation till familj och boende.

Veckans råd: Håll fast vid dina styrkor.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Nyfikenheten väcks i början av veckan och du överraskas av hur många lösa trådar som behöver undersökas eller utforskas. Du vill gärna jaga reda på information och även om det finns många du kan fråga om råd lyckas du inte med det i första taget. Du upplever att alla följer sina egna spår.

Veckans råd: Följ ditt eget spår.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det ligger många uppgifter på bordet framför dig, men du vill inte börja med något nytt innan du avslutat det du håller på med. Du tar det därför lugnt, även om personer runt dig försöker engagera dig i olika projekt. Du bör inte fatta några beslut då du med största sannolikhet kommer ändra dig flera gånger det närmsta halvåret.

Veckans råd: Vänta med vissa beslut.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

I början av veckan prioriterar du vardagsuppgifter som du gärna vill få undan. De är fler än du hinner med och du måste därför prioritera. Fram mot helgen får du mer struktur över dina tankar, något som är till stor hjälp för dig i din nuvarande situation. Du får sagt det som förväntas av dig, och alla blir tillfreds – även du.

Veckans råd: Prioritera och var tydlig i din kommunikation.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Kärleken kallar under veckans första dagar. Och det kan visa sig vara fler personer du kan välja mellan. Senare i veckan blir du mer fokuserad och kan lättare hantera situationer som kräver full uppmärksamhet. En ekonomisk fråga kan förhandlas på plats under fredagen, och du känner dig mycket säkrare och tryggare än på länge.

Veckans råd: Välj med hjärtat.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Din uppmärksamhet riktas mot familj och bostad i början av veckan. Det är flera lösa trådar som behöver samlas, och du gör vad du kan för att det ska bli så. Du fördjupar dig i några intressen som kräver tålamod och uthållighet. Just nu går det enkelt men det gör det inte alltid. Njut av det.

Veckans råd: Njut av dagarna.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!