Horoskop

Horoskop vecka 48 – läs om din vecka här

Vattumannen bör koncentrera sig om sitt arbete och väduren kan utmana sig själv kreativt.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Om du känner dig kreativ för tillfället så är detta en utmärkt tid att omsätta dina idéer i praktiken. Begränsa inte dig själv om en vilja att måla, skriva, sy, sticka, laga nya maträtter eller meditera, dyker upp. Mot slutet av veckan riktar du blicken mot avlägsna horisonter. Kanske åker du iväg på en resa.

Veckans råd: Utveckla dig själv kreativt.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du ser positivt på dina möjligheter, framförallt under veckans första dagar. Det fungerar bra men kanske bör du dubbelkolla saker och ting en extra gång för att vara helt säker på att allt är som det ska. Håller du på med något just nu som involverar din ekonomi så bör du vara extra uppmärksam.

Veckans råd: Dubbelkolla saker.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Allt som handlar om samarbete står i centrum denna vecka. Det gäller både i relation till arbete, parförhållande och relationer generellt. Det råder inga tvivel om att vågorna kan slå högt när det kommer till diskussioner. Låt dig inte bländas av en person som låtsas kunna allt. Dina åsikter spelar roll och du kan lika gärna ha rätt.

Veckans råd: Lita på dig själv.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har mycket jobb att göra och det kan nästan bli för mycket av det goda. Överlag handlar det om hur du hanterar arbetsbördan. Det bästa du kan göra just nu är att ta en sak i taget och undvika stress. Om du har möjlighet att få hjälp bör du ta emot den. Om du ska presentera dig själv inför en speciell grupp så kommer du lyckas med det.

Veckans råd: Ta en sak i taget.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du är på gott humör och du är inte rädd för att slänga dig ut i olika situationer, framförallt om det handlar nya områden eller intressen. Du kan ha det roligt med någon annan så bege dig ut på olika äventyr, kanske med din partner. Om du är singel kan du kanske hitta någon denna vecka att dela tillvaron med.

Veckans råd: Ut på äventyr!

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Familj eller bostad står i centrum, precis som det gjort den senaste tiden. Men denna vecka kan ni enas om hur saker ska hanteras. Det gäller att enas om grundläggande saker och du ber gärna en person i din närhet om råd. Var inte rädd för att fråga om råd, du kommer att få bra svar.

Veckans råd: Fråga om råd.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Om det är relevant så kan det löna sig att få ordning på något som har med din bostad att göra. Det finns några grundläggande saker du behöver få ordning på. Det kan handla om något större städprojekt eller om att bara få ordning på hemmet. Försök göra yoga eller något annat som är bra för din hälsa.

Veckans råd: Gör något bra för din egen skull.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Kanske har du ett behov av förnyelse men detta är inte rätt tid för det. Snarare är det en bra vecka för att blicka inåt och komma fram till vad du vill ändra. För att komma igång med ditt inre “grävarbete” kan det hjälpa att se en passande film eller meditera för att nå insikter om ditt eget känsloliv.

Veckans råd: Sök efter insikter i dina känslor.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du drivs av optimism just nu och är full av goda idéer. Andra kan uppleva det som svårt att följa dina tankegångar, därför gäller det att fokusera på det som är viktigt. Du får mycket uppmärksamhet, bland annat då det du säger får mycket medhåll. Någon ser på dig som en räddande ängel. Just nu är det viktigt att du försöker vara konkret.

Veckans råd: Koncentrera dig på det som är viktigt.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Kanske är du den som får idéer men du är samtidigt beroende av att samarbeta med någon för att få dem genomförda. Det kan vara en partner eller kollega som inspirerar dig och som du jobbar bra tillsammans med. Kanske dyker det upp ännu en person som du vill samarbeta med. Isåfall blir ni en bra trio.

Veckans råd: Dela på uppgifterna.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du kan knappast ha bättre förutsättningar för samarbete än du har denna vecka. Du behöver dock vara förberedd på att ni måste göra grundliga moraliska överväganden innan samarbetet kan komma igång. Det ser ljust ut och allt ligger tillrätta för att du ska kunna uppnå önskade resultat.

Veckans råd: Koncentrera dig på arbetet.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du bör fokusera på ditt jobb och dina framtida karriärplaner. Kanske har du nått en punkt där du behöver lista ut vad du vill på längre sikt. Kanske har du möjlighet att dra dig tillbaka och hitta andra värden i livet. Oavsett så kommer saker och ting att klarna under veckan.

Veckans råd: Tänk över vad du vill.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!