Horoskop

Horoskop vecka 49 – läs om din vecka här!

Jungfrun bör kompromissa och stenbocken bör få ordning på ofärdiga uppgifter.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Ta inte på dig fler praktiska uppgifter än du klarar av och tacka inte ja till för många inbjudningar. du måste prioritera det som är viktigast. Du har många tankar och kan ha svårt att hitta en inre ro. Därför kan det vara en god idé att frigöra några timmar i kalendern varje dag för att göra något som lugnar.

Veckans råd: Öronmärk tid till att ta det lugnt.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det är inte så lätt att hålla med dem du vanligtvis befinner dig på samma våglängd som. Men du bör hitta en lösning om du kan – och helst innan helgen. Sedan kommer helt andra saker hamna i centrum. Du känner av ett skiftande humör under lördagen och sänker tempot. Din ekonomi är i centrum.

Veckans råd: Sakta ner tempot.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du kan lätt stressa upp dig i början av veckan. Därför handlar mycket om att undvika att ha för många bollar i luften samtidigt, då det kan bli krävande. Du kommer märka att saker sker av sig självt, under veckan hittar du lugnet så att du lättare kan hålla fokus och koncentrera dig om det som är viktigt. Du känner dig mer avslappnad.

Veckans råd: Prioritera det viktigaste.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du måste använda mer krafter än du brukar för att lyckas med det du vill åstadkomma. Det kan handla om en missad deadline eller bara samla kraft för att färdigställa vissa uppgifter. Det smartaste du kan göra är att sätta dig ner och försöka hitta en inre ro.

Veckans råd: Gå en promenad i naturen.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du hoppas kanske på en utsträckt hand från en vän, men blir tvungen att inse att det kan vara svårt att hitta någon som har tid. Om du får kontakt bör du vara inställd på att det kan uppstå oenigheter och diskussioner. Det kan du leva med och det finns ingen anledning att göra en stor sak av det så länge du vet vad du pratar om.

Veckans råd: Var förberedd på konflikt.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det finns några frågor som bör förtydligas i relation till familjen eller din partner. Det handlar om att få saker och ting på hemmaplan att hänga samman, och därför måste du samarbeta. Det är inte så lätt att bli eniga under veckans första dagar, och därför måste du kompromissa med vissa saker. Senare under veckan infinner sig ett lugn och du får bättre översikt.

Veckans råd: Kompromissa.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Vem är bäst? Det är en fråga som är aktuell under veckans första dagar där du kan bli tvungen att spela med. Du bör inte lägga allt för mycket kraft på att ha rätt eller komma överens med dem du diskuterar med. Senare i veckan lugnar sig tankarna och du hittar lättare argument som håller och du kan stå för.

Veckans råd: Var inte överdrivet envis.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du är inte nöjd, och du är dålig på att dölja det. Just nu känner du dig utpekad och irriterad, och du har svårt att styra dina ilska, något som kan gå ut över personer du jobbar med eller andra som du menar tar för stor plats. Försök därför räkna till tio innan du brusar upp, om det är möjligt, det är inte värt att bli ovänner över en bagatell.

Veckans råd: Räkna till tio och andas med magen.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Personer i din närhet, som du vanligtvis kommer överens med, kan visa sig vara mycket oeniga med dig under veckans första dagar. Det kan därför vara smart att hålla en låg profil, då saker kan blåsa upp ur proportion. Du bör istället koncentrera dig på att få frågor på hemmaplan att falla på plats.

Veckans råd: Vänta ut “stormen”.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Har du viktiga saker du behöver få gjorda så bör du ta tillvara på tiden, även om det är december och hektiskt inför julen. Du får inte bättre möjligheter att hitta tid och lugn till dina göromål. Praktiska uppgifter bör prioriteras, då det snabbt kan dyka upp saker du måste få gjorda innan helgen.

Veckans råd: Färdigställ det ofärdiga.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du kan se fram emot en vecka där du får både tid och möjlighet att följa upp alla aktiviteter som hör julmånaden till. Du har kontroll på det mesta, och kan därför luta dig tillbaka och njuta tillvaron med personer du tycker om. Det är också möjligt att göra en större insats på kärleksfronten, om det är relevant för dig.

Veckans råd: Njut av livet.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du befinner dig i en ganska speciell situation som påminner dig om en händelse från våren. Det är enklare för dig att se vad som ligger framför dig, och det gör det lättare att påbörja ett nytt kapitel. Kanske tar du dig an en uppgift som egentligen hör till det kommande året, för att bocka av saker från din lista.

Veckans råd: Se framåt.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!